Tests


Totaal TV test decoders en andere televisie gerelateerde apparatuur zoals satellietontvangers, HDMI-sticks, tablets en tv’s. Abonnees ontvangen jaarlijks gratis de Digigids; een uitgave van Totaal TV waarin alle digitale ontwikkelingen voor het nieuwe jaar overzichtelijk op een rij staan.
Humax maakt elke televisie slim

Humax TV+ H3: Humax maakt elke televisie slim

We kunnen er niet meer omheen: direct op de televisie tv-kijken via het internet. Voor kijkers zonder Smart TV kan Humax uitkomst bieden.
1 reacties  Editie 08, 2016

Slimme, goed klinkende luidspreker

Bose SoundTouch 10: Slimme, goed klinkende luidspreker

Ook de luidspreker is met zijn tijd meegegaan. Luidsprekers worden 'smart', en de Bose SoundTouch 10 is één van de slimste.
1 reacties  Editie 07, 2016

Betaalbaar Linuxplezier

GigaBlue HD X3: Betaalbaar Linuxplezier

GigaBlue heeft met de HD X3 een betaalbare Linux tv-decoder op de markt gebracht: een hybride ontvanger met internetmogelijkheden.
3 reacties  Editie 06, 2016

Betaalbare DAB+ in elke auto

Caliber PMT700D: Betaalbare DAB+ in elke auto

Installatie van DAB+ in de auto is vaak problematisch en duur, maar met de redelijk geprijsde Caliber PMT700D komt het binnen ieders bereik.
4 reacties  Editie 05, 2016

Populairste tests

Humax maakt elke televisie slim

Humax TV+ H3: Humax maakt elke televisie slim

We kunnen er niet meer omheen: direct op de televisie tv-kijken via het internet. Voor kijkers zonder Smart TV kan Humax uitkomst bieden.
1 reacties  Editie 08, 2016

Chromecast overtreft zichzelf

Google Chromecast 2: Chromecast overtreft zichzelf

Hij is goedkoop en maakt van iedere tv met HDMI-ingang de modernste smarttelevisie die er is. Chromecast is nu nog beter.
5 reacties  Editie 04, 2016

Hybride charme

Xsarius Fusion HD: Hybride charme

Het Nederlandse Xsarius combineert met de nieuwe Fusion HD satelliet, kabel, Digitenne en IPTV in één alleskunner, die ook nog betaalbaar is.
6 reacties  Editie 23, 2015

DAB+ komt naar de huiskamer

Tiny Audio M7+: DAB+ komt naar de huiskamer

De belangstelling voor DAB+ groeit, maar hoe combineer je digitale radio met je audioinstallatie? De Tiny Audio M7+ biedt de oplossing.
5 reacties  Editie 20, 2015

Doe mee en win

*

5X BLU-RAY THE REVENANT

Hugh Glass is op pelsjacht als hij door een beer wordt aangevallen en voor dood achtergelaten. Ondanks ondoorgrondelijk verdriet en verraad door zijn vertrouweling, moet Glass door de snijdende winter een weg vinden in poging om te overleven. Totaal TV geeft de Blu-ray vijf keer weg.

Nu in Totaal TV

CoverIn deze Totaal TV liefst vier pagina's over de meest populaire serie van dit moment: Game of Thrones. Daarnaast spraken we met Gerard Joling over de nieuwe Geer & Goor, waarin de beide heren ouderen aan een hobby gaan helpen. We geven tot slot een Bose SoundTouch 10 wireless music system weg!