Tests


Totaal TV test decoders en andere televisie gerelateerde apparatuur zoals satellietontvangers, HDMI-sticks, tablets en tv’s. Abonnees ontvangen jaarlijks gratis de Digigids; een uitgave van Totaal TV waarin alle digitale ontwikkelingen voor het nieuwe jaar overzichtelijk op een rij staan.
Een betaalbare alleskunner

Xtrend ET10000: Een betaalbare alleskunner

Het nieuwe vlaggenschip van Xtrend combineert vier digitale uitzendplatforms in één apparaat en is nog steeds betaalbaar.
1 reacties  Editie 25, 2014

Hybride met veel mogelijkheden

Mut@nt 2400HD: Hybride met veel mogelijkheden

Met vier tunersloten en veel interactieve mogelijkheden is de Mut@nt 2400HD een interessante nieuwkomer op onze testbank.
0 reacties  Editie 24, 2014

Wonderdoosje

Tiviar Mini: Wonderdoosje

Het merk Tiviar verscheen dit jaar op de markt. Eerder testte Totaal TV het vlaggenschip Alpha Plus; dit keer staat de Mini op de testbank.
0 reacties  Editie 23, 2014

Een dure droom komt uit

Dreambox DM7080 HD: Een dure droom komt uit

We hebben er jaren op moeten wachten, maar de nieuwe Dreambox is een feit. Het prijskaartje is indrukwekkend; hoe zijn de prestaties?
7 reacties  Editie 22, 2014

Populairste tests

Satelliet, multimedia en multiroom

Rebox RE-4220 HD: Satelliet, multimedia en multiroom

Als opvolger van de succesvolle 4200 introduceerde Rebox de RE-4220 HD. We kijken naar de multiroom- en multimediamogelijkheden.
4 reacties  Editie 19, 2014

In vijf minuten tv op de camping

Quantis EISS: In vijf minuten tv op de camping

Het opstellen van een satellietschotel op de camping blijft voor veel mensen een lastige klus. Met EISS belooft Quantis de oplossing.
10 reacties  Editie 18, 2014

Onverslaanbare alleskunner

Coolstream Tank: Onverslaanbare alleskunner

De nieuwe multimediadecoder van Coolstream trok onze aandacht met zijn mogelijkheden. Maakt de Tank de hoge verwachtingen waar?
1 reacties  Editie 16, 2014

Veel meer dan satelliet

Coolstream Trinity: Veel meer dan satelliet

De Coolstream Trinity is een zeer veelzijdige campingontvanger, en nog gebruiksvriendelijker dan zijn voorgangers.
4 reacties  Editie 09, 2014

Doe mee en win

*

5X VIP-PAKKET THE HOBBIT: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES

Totaal TV mag vijf keer een VIP-pakket van The Hobbit: The Battle of the Five Armies weggeven, met daarin een pet, mok, zakje, handschoenen, sleutelhanger en natuurlijk twee kaarten voor de film!

Nu in Totaal TV

CoverIn dit nummer vooral aandacht aan de kooktips die we van Jamie Oliver voor de kerstmaaltijd hebben gekregen. Wegeven daarnaast een Ultra HD-TV van Panasonic weg, maar ook vijf VIP-pakketten van The Hobbit: The Battle of the Five Armies!