Tests


Totaal TV test decoders en andere televisie gerelateerde apparatuur zoals satellietontvangers, HDMI-sticks, tablets en tv’s. Abonnees ontvangen jaarlijks gratis de Digigids; een uitgave van Totaal TV waarin alle digitale ontwikkelingen voor het nieuwe jaar overzichtelijk op een rij staan.
Verbluffende beeldkwaliteit

Coolstream Zee2: Verbluffende beeldkwaliteit

Met de Zee2 brengt Coolstream een betaalbare hybride tv-ontvanger op de markt. De kijker kan kiezen voor satelliet, kabel of beide.
0 reacties  Editie 06, 2015

Luxe satellietkijken voor een budgetprijs

Amiko HD8250+: Luxe satellietkijken voor een budgetprijs

In de Benelux is Amiko in korte tijd een van de voornaamste satellietmerken geworden. De HD8250+ is één van de nieuwe modellen.
0 reacties  Editie 05, 2015

Betaalbaar kijken zonder abonnement

Play Now box: Betaalbaar kijken zonder abonnement

Een XBMC-speler met de juiste add-ons geeft toegang tot streams van talloze films en series. Play Now rekent er een schappelijke prijs voor.
5 reacties  Editie 04, 2015

Ziggo-app: altijd en overal tv

Ziggo TV-app: Ziggo-app: altijd en overal tv

Aanbieders weten dat draadloos tv-kijken voor klanten steeds belangrijker wordt. Reden voor Ziggo om de tv-app grondig te restylen.
0 reacties  Editie 03, 2015

Populairste tests

Satelliet, multimedia en multiroom

Rebox RE-4220 HD: Satelliet, multimedia en multiroom

Als opvolger van de succesvolle 4200 introduceerde Rebox de RE-4220 HD. We kijken naar de multiroom- en multimediamogelijkheden.
4 reacties  Editie 19, 2014

In vijf minuten tv op de camping

Quantis EISS: In vijf minuten tv op de camping

Het opstellen van een satellietschotel op de camping blijft voor veel mensen een lastige klus. Met EISS belooft Quantis de oplossing.
10 reacties  Editie 18, 2014

Onverslaanbare alleskunner

Coolstream Tank: Onverslaanbare alleskunner

De nieuwe multimediadecoder van Coolstream trok onze aandacht met zijn mogelijkheden. Maakt de Tank de hoge verwachtingen waar?
1 reacties  Editie 16, 2014

Veel meer dan satelliet

Coolstream Trinity: Veel meer dan satelliet

De Coolstream Trinity is een zeer veelzijdige campingontvanger, en nog gebruiksvriendelijker dan zijn voorgangers.
4 reacties  Editie 09, 2014

Doe mee en win

*

5X2 BIOSCOOPKAARTEN HOME

In de animatiefilm Home wordt de aarde veroverd door Moefs, een buitenaards ras. Terwijl de Moefs de planeet reorganiseren, slaagt het meisje Tip erin om uit handen van de Moefs te blijven. Home is vanaf 1 april in de bioscoop te zien: Totaal TV mag vijf keer twee kaarten én een stress toy weggeven.
zappen.blog.nl
Astrasat

Nu in Totaal TV

CoverIn dit nummer spreken we onder anderen met Linda de Mol over Familie Kruys, de nieuwe feelgoodserie die ze zelf bedacht én waarin ze zelf de hoofdrol speelt . Daarnaast geven we maar liefst tien kaarten voor Home weg, maar ook vijf keer de Blu-ray Interstellar!