Tests


Totaal TV test decoders en andere televisie gerelateerde apparatuur zoals satellietontvangers, HDMI-sticks, tablets en tv’s. Abonnees ontvangen jaarlijks gratis de Digigids; een uitgave van Totaal TV waarin alle digitale ontwikkelingen voor het nieuwe jaar overzichtelijk op een rij staan.
Betaalbaar kijken zonder abonnement

Play Now box: Betaalbaar kijken zonder abonnement

Een XBMC-speler met de juiste add-ons geeft toegang tot streams van talloze films en series. Play Now rekent er een schappelijke prijs voor.
5 reacties  Editie 04, 2015

Ziggo-app: altijd en overal tv

Ziggo TV-app: Ziggo-app: altijd en overal tv

Aanbieders weten dat draadloos tv-kijken voor klanten steeds belangrijker wordt. Reden voor Ziggo om de tv-app grondig te restylen.
0 reacties  Editie 03, 2015

Interactieve TV wordt volwassen

Arris 2952: Interactieve TV wordt volwassen

KPN levert een nieuwe decoder in bruikleen bij een abonnement op Interactieve TV. Decodermodel 2952 is afkomstig van fabrikant Arris.
7 reacties  Editie 02, 2015

F1 staat voor snelheid

Formuler F1: F1 staat voor snelheid

Het nieuw decodermerk Formuler presenteert de modellen F1 en F3. Totaal TV test de uitgebreidere F1, een hybride Linux-decoder.
2 reacties  Editie 01, 2015

Populairste tests

Satelliet, multimedia en multiroom

Rebox RE-4220 HD: Satelliet, multimedia en multiroom

Als opvolger van de succesvolle 4200 introduceerde Rebox de RE-4220 HD. We kijken naar de multiroom- en multimediamogelijkheden.
4 reacties  Editie 19, 2014

In vijf minuten tv op de camping

Quantis EISS: In vijf minuten tv op de camping

Het opstellen van een satellietschotel op de camping blijft voor veel mensen een lastige klus. Met EISS belooft Quantis de oplossing.
10 reacties  Editie 18, 2014

Onverslaanbare alleskunner

Coolstream Tank: Onverslaanbare alleskunner

De nieuwe multimediadecoder van Coolstream trok onze aandacht met zijn mogelijkheden. Maakt de Tank de hoge verwachtingen waar?
1 reacties  Editie 16, 2014

Veel meer dan satelliet

Coolstream Trinity: Veel meer dan satelliet

De Coolstream Trinity is een zeer veelzijdige campingontvanger, en nog gebruiksvriendelijker dan zijn voorgangers.
4 reacties  Editie 09, 2014

Doe mee en win

*

5X VIP-PAKKET GAME OF THRONES

Game of Thrones volgt het verhaal van de adellijke families van Westeros die vechten om macht in de Zeven Koninkrijken. Het vierde seizoen komt 16 februari uit op dvd en Blu-ray. Totaal TV mag vijf keer een VIP-pakket weggeven met deze Blu-ray, maar ook exclusieve merchandise zoals Sigil Pins en een pop van Joffrey!

Nu in Totaal TV

CoverIn dit nummer spreken we onder anderen met Anne Barnhoorn. Zij ontving een Gouden Kalf voor haar script van Aanmodderfakker, de Telefilm die 21 februari op televisie komt. We geven daarnaast maar liefst vijf VIP-pakketten van Game of Thrones weg, met daarin de Blu-ray van het vierde seizoen én exclusieve merchandise!