Tests


Totaal TV test decoders en andere televisie gerelateerde apparatuur zoals satellietontvangers, HDMI-sticks, tablets en tv’s. Abonnees ontvangen jaarlijks gratis de Digigids; een uitgave van Totaal TV waarin alle digitale ontwikkelingen voor het nieuwe jaar overzichtelijk op een rij staan.
Curved tv met wauw-factor

Samsung UE65JS9000: Curved tv met wauw-factor

Terwijl andere fabrikanten met hun Ultra HD tv's pronken, belooft Samsung de overtreffende trap met SUHD. Paradepaardje is de 9000-serie.
0 reacties  Editie 15, 2015

Klein formaat, klein prijsje, grote prestaties

SAB Nova 3600 FTASC: Klein formaat, klein prijsje, grote prestaties

Met de Nova-serie heeft SAB een nieuwe modellijn geïntroduceerd. Met voorrang testen we de kleinste telg uit de Nova-familie.
0 reacties  Editie 14, 2015

Een Ultra HD krachtpatser

Xsarius UHD 200: Een Ultra HD krachtpatser

Ultra HD heeft de weg naar de huiskamer gevonden. Xsarius speelt hierop in en brengt de UHD 200 Ultra HD mediaspeler op de markt.
1 reacties  Editie 13, 2015

Opvallende alleskunner

Xtrend ET-8500: Opvallende alleskunner

Een hybride ontvanger in zo'n kleine behuizing? Xtrend slaat met de ET-8500 een nieuwe weg in, en wij onderzochten de prestaties.
0 reacties  Editie 12, 2015

Populairste tests

Een Ultra HD krachtpatser

Xsarius UHD 200: Een Ultra HD krachtpatser

Ultra HD heeft de weg naar de huiskamer gevonden. Xsarius speelt hierop in en brengt de UHD 200 Ultra HD mediaspeler op de markt.
1 reacties  Editie 13, 2015

De kleine hartendief

Vu+ Zero: De kleine hartendief

De Zero is het nieuwe instapmodel van VU+: een kleine satellietontvanger met verrassend grote mogelijkheden.
0 reacties  Editie 08, 2015

Satelliet, multimedia en multiroom

Rebox RE-4220 HD: Satelliet, multimedia en multiroom

Als opvolger van de succesvolle 4200 introduceerde Rebox de RE-4220 HD. We kijken naar de multiroom- en multimediamogelijkheden.
4 reacties  Editie 19, 2014

In vijf minuten tv op de camping

Quantis EISS: In vijf minuten tv op de camping

Het opstellen van een satellietschotel op de camping blijft voor veel mensen een lastige klus. Met EISS belooft Quantis de oplossing.
11 reacties  Editie 18, 2014

Doe mee en win

*

5X DVD DERDE SEIZOEN PERSON OF INTEREST

In het meest explosieve seizoen tot nu toe leidt het team van Person of Interest een vreselijk verlies en staat hen een reeks onthutsende uitdagingen te wachten. Totaal TV mag de dvd van het derde seizoen vijf keer weggeven.

Nu in Totaal TV

CoverKate Mara, vooral bekend van House of Cards, heeft vliegensvlug een nieuwe acteerklus te pakken: ze is - mét superkrachten - te zien in de nieuwste Fantastic Four. Ze vindt het super om onzichtbaar te kunnen zijn, de rest van haar indrukken lees je in de nieuwste Totaal TV!