Tests


Totaal TV test decoders en andere televisie gerelateerde apparatuur zoals satellietontvangers, HDMI-sticks, tablets en tv’s. Abonnees ontvangen jaarlijks gratis de Digigids; een uitgave van Totaal TV waarin alle digitale ontwikkelingen voor het nieuwe jaar overzichtelijk op een rij staan.
Uitgebreide PVR-ontvanger met vele extra’s

Uitgebreide PVR-ontvanger met vele extra’s

Arion AF-9300 PVR: De Arion AF-9300 PVR is een compleet apparaat waarmee de kijker digitaal programma’s kan opnemen en tegelijkertijd een ander kanaal bekijken.
0 reacties  Editie 16, 2005

Klein maar zeer fijn

MaxDigital MAXplus 2100s+: De MAXplus 2100s+ is een verrassend complete ontvanger: Common Interface, kaartlezer, blindscan en een gevoelige tuner voor een gunstige prijs.
2 reacties  Editie 21, 2005

Bijna perfect

Bijna perfect

Inverto IDL 7000 PVR: De Inverto IDL 7000 PVR satellietontvanger is de eerste ontvanger die volledig overweg kan met de nieuwe Unicable LNB en biedt daarmee een extra stuk aansluitgemak.
0 reacties  Editie 22, 2005

Sensationeel… en controversieel

Sensationeel… en controversieel

VisionNet VN-8000S: Er is een nieuw fenomeen onder de hobbyende satellietkijkers: cardsharing. TVSatellite wil deze trend niet negeren, dus bekijken we in deze test de VisionNet VN-8000S.
0 reacties  Editie 25, 2005

Populairste tests

Kwaliteit en klasse

Kwaliteit en klasse

TechniSat TechniCorder ISIO S: Het Duitse TechniSat is ouderwets degelijk, maar met de nieuwe TechniCorder haakt men in op de wensen van de moderne kijker.
7 reacties  Editie 07, 2014

Meter en ontvanger in een

Meter en ontvanger in een

Amiko Xfinder HD Professional: De Amiko Xfinder HD Professional is meer dan een meetapparaat voor satelliet, kabel en Digitenne: het is een volwaardige tv-decoder.
1 reacties  Editie 06, 2014

Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

Tiviar Alpha Plus: Tiviar is als merknaam nog onbekend, maar dat zou snel kunnen veranderen. Met de Alpha Plus ontvanger halen we de toekomst in huis.
6 reacties  Editie 04, 2014

Gecertificeerde betrouwbaarheid

Gecertificeerde betrouwbaarheid

Topfield SRP-2401 CI+: We hebben lang moeten wachten op de officiële markintroductie van de nieuwste Topfield twin-PVR. Wordt dit wachten beloond?
11 reacties  Editie 21, 2013

Doe mee en win

*

5X BLU-RAY THE SECRET LIFE OF WALTER MITTY

Voor Walter Mitty, een dagdromer die aan zijn anonieme bestaan ontsnapt door in een fantasiewereld te verdwijnen, is het moment aangekomen dat hij zijn eigen lot gaat bepalen. De dvd en Blu-ray van The Secret Life of Walter Mitty zijn vanaf 30 april te koop: Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

Interview

Nu in Totaal TV

Cover Voor dit nummer spraken we met onder anderen John van den Heuvel over Ontvoerd én over Op de vlucht. Daarnaast interviewden we de drie topactrices Cameron Diaz, Leslie Mann en Kate Upton over hun nieuwe film The Other Woman.