Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Win de dvd van Nobody

  Win de dvd van Nobody

  Als vader en echtgenoot wordt Hutch als vanzelfsprekend beschouwd. Maar wanneer inbrekers met het favoriete armbandje van zijn dochtertje aan de haal gaan, ontpopt hij zich tot een meedogenloze wraakengel. Totaal TV mag de dvd van deze even hectische als hilarische rollercoaster vijf keer weggeven. Beantwoord onderstaande vraag.

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Christmas Ever After

  Christmas Ever After
  om 04:47 uur
  Vlak voor de deadline van haar vierde boek krijgt schrijfster Izzi last van een writer's block. Ze vertrekt naar een resort.

  TV-TIP Billy buys Brooklyn

  Billy buys Brooklyn
  om 04:47 uur
  Handelaar Billy Leroy moest zijn antiekzaak in Manhattan sluiten en de extravagante verkoper begint opnieuw in Brooklyn.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)