1. Nieuws

  Nieuwsartikel

  • *

   FOX Sports vindt televisie uit 2015 te oud

   FOX Sports heeft veel Smart TV-internettelevisies is de ban gedaan. De betaalzender heeft televisiemodellen van 2016 en ouder of televisies die geen Android-ondersteuning hebben in de ban gedaan.
   18 augustus 2018
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Kritiek op Veronica Inside

   Dat Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen hun draai bij Veronica nog moeten vinden, was in de afgelopen drie afleveringen van Veronica Inside goed zichtbaar. Ook de kritiek op het programma is toegenomen.
   18 augustus 2018
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   KPN voegt YouTube aan tv-decoder toe

   KPN brengt maandelijks nieuwe firmware voor de eigen bruikleen decoders van Interactieve TV uit. Niet verbeteringen van aanwezige bugs maar ook nieuwe functies worden bij de updates aan de tv-decoder toegevoegd.
   18 augustus 2018
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Netflix voegt reclame toe

   Reclame voor eigen content. De tot nu toe volledig reclamevrije online videodienst is begonnen met het uitzenden van promospotjes voor eigen content. En veel abonnees zijn daar niet blij mee.
   18 augustus 2018
   Reacties3 reactie(s)
  • *

   Uitbreiding DAB+ Vlaanderen met themamuziekstations

   DAB+ Vlaanderen is per direct met drie non stop radio stations van Medialaan uitgebreid. De ontvangst is mogelijk in heel Vlaanderen en een deel van de aangrenzende gebieden.
   17 augustus 2018
   Reacties3 reactie(s)
 1. TV-TIP Elfstedenzwemtocht

  Elfstedenzwemtocht
  NPO 1 om 14:25 uur
  In 1998 won Maarten van der Weijden het NK Zwemmen op de 1500 meter. In 2001 werd er leukemie vastgesteld bij hem. We weten allemaal hoe hij op 21 augustus 2008 olympisch goud pakte op de 10 kilometer. Nu, tien jaar later, zwemt hij ruim 200 kilometer langs de route van de Elfstedentocht voor het KWF.

  Doe mee en win!

  • *

   5X DVD PICNIC AT HANGING ROCK

   In 1900 maakt een groep schoolmeisjes een dagtocht naar het donkere, broeierige Hanging Rock. Tijdens de picknick verdwijnen drie meisjes en hun gouvernante in de Australische bush. Deze miniserie naar de roman van Joan Lindsay verschijnt 25 september op dvd en via lumiereseries.com streaming vanaf 18 september: Totaal TV mag de dvd vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Sandhamn Murders

  The Sandhamn Murders
  NPO 3 om 20:30 uur
  Sandhamn is een eilandje dat onder de archipel van Stockholm valt. In de winter is er geen klap te doen, in de zomer strijken er feestgangers neer voor mieterse knalfuiven. Het is autovrij. Dus als je iemand vermoordt, moet je hard kunnen rennen om niet in de klauwen van inspecteur Andreasson en zijn vriendin Nora te geraken.