Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Dutch Darts Masters in Ziggo Dome live bij Viaplay

  Het volledig uitverkochte Ziggo Dome is dit weekend voor het eerst het toneel van de Dutch Darts Masters. Dit evenement is live te volgen bij Viaplay.
  Jarco Kriek
  24 june 2022
  comments 2
  Dutch Darts Masters in Ziggo Dome live bij Viaplay
  Foto Getty Images

  Michael van Gerwen, Peter Wright, Gerwyn Price, James Wade, Michael Smith, Jonny Clayton, Dimitri van den Bergh en Fallon Sherrock zijn deelnemers aan dit dartsevenement. Deze lijst wordt onder meer aangevuld met de Nederlanders Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode, Vincent van der Voort, Jermaine Wattimena, Martijn Kleermaker, Jeffrey de Zwaan, Maik Kuivenhoven en Ron Meulenkamp.

   

  Viaplay

  Sinds dit seizoen bezit Viaplay de uitzendrechten van alle dartsevenementen die worden georganiseerd door organisatie PDC. Omdat Dutch Darts Masters onderdeel is van PDC World Series of Darts is dit evenement volledig live én uitgesteld beschikbaar bij Viaplay. De live uitzendingen zijn op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni vanaf 19.00 uur te bekijken.

  ViaplayViaplay GroupdartsonlineOTTstreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP I Want Your Song

  I Want Your Song
  SBS 6 om 20:30 uur
  Met nummers als Ik wil zwemmen (in Bacardi Lemon) en Bieber van de kroeg heeft de Leidse vibratokoning Mart Hoogkamer de ­polonaise aan zijn kont hangen.

  TV-TIP The Beach

  The Beach
  Net 5 om 20:30 uur
  Een jonge Amerikaan heeft genoeg van zijn technologische omgeving. Door naar Thailand af te reizen probeert hij de sleur van alledag te doorbreken en de zin van zijn bestaan terug te vinden. In Thailand maakt hij kennis met een eigenaardige man die hem vertelt over een wonderbaarlijk mooi strand. Dit strand zou een paradijs op aarde moeten zijn.

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)