Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN verlaagt prijs zakelijk internet

    KPN heeft een prijsverlaging voor zakelijke internetabonnementen aangekondigd. De abonnementsprijs van consumentenabonnementen blijft vooralsnog gelijk.
    Jarco Kriek
    15 september 2021
    comments 0
    KPN verlaagt prijs zakelijk internet
    Foto ProShots

    KPN maakt de hoogste snelheden van de KPN EEN MKB-abonnementen toegankelijker door een flinke prijsverlaging door te voeren. Voor de prijs van het huidige 100Mbps-abonnement krijgen zakelijke klanten binnenkort tien keer zoveel internetsnelheid – dus 1000Mbps (1Gbps) aangeboden. Zakelijke klanten die een internetsnelheid van 100 of 200Mbps voldoende vinden, gaan aanzienlijk minder betalen. De prijsverlaging kan tot en met 40 euro per maand oplopen.

     

    Meer diensten

    Het KPN EEN MKB Internetabonnement biedt ondernemers naast hoge snelheden ook standaard Extra Veilig Internet en 4G Back-up, waarmee ondernemers altijd én veilig online zijn. Alle apparaten die de klant verbindt met KPN EEN MKB Internet worden automatisch beschermd vanuit het netwerk van KPN dankzij een DNS- en webfilter. De klant hoeft hiervoor zelf niets te installeren. Een dongel met simkaart zorgt ervoor dat in geval van een internetstoring op het vaste netwerk, het modem automatisch overschakelt op het 4G-netwerk van KPN. Zo kunnen ondernemers altijd vooruit.

     

    Hogere eisen

    "De coronapandemie heeft overduidelijk gemaakt dat een snelle en betrouwbare internetverbinding onmisbaar is", aldus Boris van Beek, Directeur MKB bij KPN Zakelijke Markt. "Dat geldt zeker voor ondernemend Nederland; veel ondernemers zitten bovendien volop in de digitale transformatie die door de pandemie alleen maar in een stroomversnelling is geraakt. Videobellen, grote bestanden up-en downloaden, werken in de cloud en bellen via internet stellen steeds hogere eisen aan de internetverbinding. Daar komt bij dat we allemaal steeds meer apparaten verbinden met het internet. Daarom maken we onze internetabonnementen met hoge snelheden toegankelijker. Zo helpen we ondernemers vooruit en zijn zij klaar voor de toekomst."

     

    Glasvezel

    KPN legt op dit moment in recordtempo glasvezel aan in Nederland. Bijna de helft van alle Nederlandse adressen beschikt over glasvezel. Daarmee profiteren ook veel ondernemers van internet met de snelheid van het licht. Wanneer glasvezel beschikbaar is, kunnen mkb’ers kiezen uit drie verschillende snelheden, te weten 50 en 200Mbps en 1Gbps waarbij de down- en uploadsnelheid gelijk zijn (symmetrisch). Op adressen waar nog geen glasvezel is aangelegd, kan gekozen worden uit 50, 100 en 200Mbps over koper.

     

    Meer aansluitingen

    Tot 2026 sluit KPN nog eens 2,5 miljoen adressen aan op glasvezel. En dankzij het recent opgerichte glasvezelbedrijf Glaspoort komen daar nog vele aansluitingen bij in zo’n duizend dorpen, kleine woonkernen en op 1.400 bedrijventerreinen. KPN-klanten worden gratis overgezet op glasvezel waar het beschikbaar is en kunnen hogere snelheden kiezen als ze dat willen.

    KPNinternetinternetsnelheidabonnementglasvezelprijsverlaging

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    Interview