Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN voert zenderwijziging per 1 juli door

  Op 1 juli wijzigt KPN het zenderaanbod bij Digitenne. Dit is het tv-platform van het telecombedrijf dat digitaal in de ether in DVB-T2 wordt uitgezonden.
  Jarco Kriek
  17 may 2022
  comments 2
  KPN voert zenderwijziging per 1 juli door
  Foto Getty Images

  KPN wijzigt het aanbod van Digitenne noodgedwongen. Op dit moment wordt op voorkeuzekanaal 12 het kanaalslot gedeeld door de zenders Nickelodeon en Spike. Daar komt op 1 juli een einde aan. Vanaf dat moment is Nickelodeon, dat momenteel alleen overdag te zien is, 24 uur per dag via Digitenne te bekijken.

   

  Paramount Network

  Eigenaar ViacomCBS transformeert op 24 mei de zender Spike naar Paramount Channel. Het gaat hierbij om meer dan een naamswijziging: de zender verandert ook het programma-aanbod, dat meer op een volwassen doelgroep wordt gericht. Zo worden er films toegevoegd uit de Paramount-collectie, zoals The Godfather en Forrest Gump, plus series als Yellowstone en Elementary. Digitenne-klanten kunnen Paramount Network nog tot 1 juli zien op voorkeuzekanaal 12 in de avond en nacht .

   

  Opzeggen

  KPN verhoogt dit jaar de abonnementsprijs van Digitenne op 1 juli niet. Toch kunnen abonnees vanwege deze zenderwijziging het lopende abonnement kosteloos opzeggen. Dit kan schriftelijk of via de gratis te bereiken klantenservice.

  KPNDigitennezenderaanbodzenderwijzigingNickelodeonSpikeParamount NetworkViacomCBS

  Reacties

 1. TV-TIP Jochem in de Wolken

  Jochem in de Wolken
  NPO 1 om 19:05 uur
  Jochem Myjer vaart in een luchtballon over het meest sprookjesachtige natuurgebied van Nederland: Zuid-Limburg.

  TV-TIP De Nationale Reistest

  De Nationale Reistest
  NPO 3 om 20:24 uur
  Nog nooit veranderde onze manier van reizen zoveel als in de afgelopen twee jaar. Dzifa en Sahil testen de reiskennis van BN'ers.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)