Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Landelijk DAB+ aanbod uitgebreid

  In grote delen van Nederland is de zender Loopreizen Radio sinds vandaag te beluisteren via het digitale radionetwerk DAB+.
  Jarco Kriek
  21 may 2022
  comments 3
  Landelijk DAB+ aanbod uitgebreid

  Loopreizen Radio is van origine een online radiozender. De zender valt onder het bedrijf Loopreizen.nl dat zich richt op sporters met de visie op langeafstandskoersen, zoals marathons. Zo kunnen volledig verzorgde reizen inclusief deelname aan een marathon bij het bedrijf geboekt worden. Om sporters en renners dagelijks te informeren en ondersteunen heeft het bedrijf een eigen radiozender opgetuigd met zeven dagen per week gepresenteerde programma’s in de dag- en avonduren. Naast inspirerende muziek en een gezellig praatje tijdens het lopen geven specialisten de sporters praktische tips voor betere prestaties en een gezonder leven.

   

  Oude rotten

  Loopreizen Radio wordt live gemaakt vanuit de studio in Barendrecht en kan het beste omschreven worden als een feelgoodzender, dus met muziek waar je opgewekt van wordt. Op de radiozender zijn enkele oude bekenden te horen die in de jaren 80 als dj actief waren in de regio Rotterdam op piraten als Radio Atlantis en Free Radio Rotterdam. Dit zijn onder meer Jo de Graaf en Pierre van der Stappen.

   

  MTVNL

  Loopreizen Radio wordt aangeboden via aangekochte capaciteit bij dienstenaanbieder MTVNL en is in grote delen van Nederland te beluisteren via frequentiemux 7D. Daarnaast kan de radiozender wereldwijd online beluisterd worden via de eigen internetsite en diverse radio-apps zoals radioNED en JUKE.

  DAB+radiodigitaalonlineinternetinternetradiozenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP Jochem in de Wolken

  Jochem in de Wolken
  NPO 1 om 19:05 uur
  Jochem Myjer vaart in een luchtballon over het meest sprookjesachtige natuurgebied van Nederland: Zuid-Limburg.

  TV-TIP De Nationale Reistest

  De Nationale Reistest
  NPO 3 om 20:24 uur
  Nog nooit veranderde onze manier van reizen zoveel als in de afgelopen twee jaar. Dzifa en Sahil testen de reiskennis van BN'ers.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)