Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer voetbal bij Ziggo Sport

  Ziggo Sport moet het vanaf dit voetbalseizoen zonder de Premier League doen. Dat betekent echter niet dat er nu niets leuks meer te zien valt.
  Jarco Kriek
  12 august 2022
  comments 1
  Meer voetbal bij Ziggo Sport
  Foto Getty Images

  VodafoneZiggo heeft voor Ziggo Sport en de betaalvariant Ziggo Sport Totaal namelijk de uitzendrechten van de Süper Lig gekocht. Vanaf dit weekend zijn wedstrijden van deze Turkse voetbalcompetitie op de kanalen van de sportzender te zien. Süper Lig moet kwantitatief het gat opvullen dat Premier League achterlaat. De uitzendrechten van de Engelse voetbalcompetitie Premier League verhuisden deze zomer naar Viaplay. Veel voetballiefhebbers zijn niet blij met deze overgang, omdat de beeldkwaliteit bij de streamingdienst volgens hen slechter is dan voorheen bij Ziggo Sport.

   

  Minder wedstrijden

  Het lijkt erop dat Ziggo Sport minder wedstrijden van de Süper Lig gaat uitzenden vergeleken met de Premier League. De eerste wedstrijd van de Turkse voetbalcompetitie wordt zondagavond vanaf 20.40 uur op Ziggo Sport Voetbal aangeboden. Dit kanaal is bij providers als Ziggo, KPN, T-Mobile, Canal Digitaal, Delta en Caiway alleen toegankelijk voor abonnees die een Ziggo Sport Totaal-abonnement kopen. In deze wedstrijd nemen Alanyspor en Besiktas het tegen elkaar op.

   

  Prijzig

  De afgelopen jaren was de Süper Lig in Nederland niet live te volgen. De uitzendrechten van deze voetbalcompetitie staan als prijzig bekend. Veel Nederlanders van Turkse afkomst kijken de wedstrijden van de Süper Lig met een schotelantenne via de Turkse satelliettelevisieaanbieder Digitürk. Bekende voetbalclubs als Besiktas, Galatasaray en Fenerbahce nemen aan deze voetbalcompetitie deel. Nederlandse voetballers zoals Wout Weghorst, Stefano Denswil en Leroy Fer voetballen in Turkije.

  ZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalVodafoneZiggovoetbaluitzendrechtenSüper Lig

  Reacties

 1. TV-TIP Jaimie: in the Vaes Lane

  Jaimie: in the Vaes Lane
  TLC om 22:30 uur
  Nadat haar vriend Jorik Scholten (Lil’ Kleine) begin van het jaar een auto-portier tegen haar hoofd ­besloot te rammen, was het voor Jaimie Vaes klaar. Ze pakte haar koffers om met zoontje Lío voorgoed te vertrekken. In het derde seizoen van Jamie: in the Vaes Lane probeert de realityster de scherven van haar leven te lijmen met hulp van boezemvriendinnen Estelle Cruijff en Koen Kardashian.

  TV-TIP Time

  Time
  NPO 2 om 23:09 uur
  Mark Hebden belandt in de gevangenis nadat hij per ongeluk een man uit zijn schoenen heeft gereden. Verteerd door schuld­gevoelens probeert hij zich staande te houden in een voor hem totaal onbekende wereld. Intussen doet ­gevangenisbewaarder Eric McNally zijn best om de rust en orde in de petoet te bewaren. Hij raakt chantabel als een van de gedetineerden ontdekt dat ook Erics zoon zijn dagen achter de tralies slijt.

  Interview