Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Nieuwe Apple TV in aantocht’

  Apple TV is één van de krachtigste online mediaspelers van het moment. Een nieuwe versie van dit technisch hoogstandje lijkt in aantocht te zijn.
  Jarco Kriek
  27 june 2022
  comments 3
  ‘Nieuwe Apple TV in aantocht’

  Diverse media – waaronder Bloomberg – melden dat Apple dit jaar meerdere nieuwe versies van bestaande producten op de markt gaat brengen. Ook van de Apple TV lijkt een nieuw model in aantocht. De nieuwe Apple TV wordt waarschijnlijk krachtiger dan het huidige model. Zo wordt het RAM-geheugen volgens de huidige speculaties uitgebreid van 3 naar 4GB.

   

  A14

  Ook wordt er gesproken over de nieuwe A14-chipset van Apple die in de nieuwe Apple TV zou worden toegepast. De A14 is deels gelijk aan de nieuwe reeks chipsets van Apple die met M wordt aangeduid. Zo is de M1-chipset, die onder meer te vinden is in de nieuwe iPad, iPhone, Mac en Macbook, gestoeld op technische architectuur van de A14-chipset. Daarnaast zou de nieuwe Apple TV wederom een nieuwe afstandsbediening krijgen en gaat de speler werken op de nog niet onthulde tvOS16 firmware.

  AppleApple TVonlineOTTmediaspeleronline mediaspeler

  Reacties

 1. TV-TIP I Want Your Song

  I Want Your Song
  SBS 6 om 20:30 uur
  Met nummers als Ik wil zwemmen (in Bacardi Lemon) en Bieber van de kroeg heeft de Leidse vibratokoning Mart Hoogkamer de ­polonaise aan zijn kont hangen.

  TV-TIP The Beach

  The Beach
  Net 5 om 20:30 uur
  Een jonge Amerikaan heeft genoeg van zijn technologische omgeving. Door naar Thailand af te reizen probeert hij de sleur van alledag te doorbreken en de zin van zijn bestaan terug te vinden. In Thailand maakt hij kennis met een eigenaardige man die hem vertelt over een wonderbaarlijk mooi strand. Dit strand zou een paradijs op aarde moeten zijn.

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)