Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Wanneer en waar kijk je Formule 1 Grand Prix Spanje?

  De Formule 1 keert dit weekend terug op Europese bodem. Max Verstappen weet zich in Barcelona gesteund door rond de tienduizend Nederlandse fans.
  Jarco Kriek
  20 may 2022
  comments 1
  Wanneer en waar kijk je Formule 1 Grand Prix Spanje?
  Foto Getty Images

  Zoals bekend zijn de uitzendrechten van de Formule 1 voor minimaal drie seizoenen verhuisd van VodafoneZiggo (Ziggo Sport) naar de streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT). Het abonnement kost met introductiekorting tot 1 augustus €9,99 per maand en daarna de reguliere prijs van €13,99. Het abonnement kan ook via de providers VodafoneZiggo (Ziggo), KPN, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) lopen. Een Viaplay-abonnement bij een provider kan twee voordelen hebben: tv-aanbieders kunnen extra kortingen geven bij het stapelen van abonnementen, en daarnaast kan de Formule 1 in ieder geval tot 1 augustus ook via een lineair kanaal worden bekeken.

   

  F1 TV PRO

  Via de eigen streamingdienst van Formule 1 F1 TV PRO kunnen ook alle vrije trainingen, kwalificaties, sprintraces en races live gevolgd worden. Het F1 TV PRO jaarabonnement kost €64,99. Voor een maandabonnement dient €7,99 betaald te worden. Samenvattingen van raceweekends zijn onder meer bij Ziggo, NOS en Nu.nl te bekijken.

   

  Programma’s rond GP Spanje?

  Viaplay zendt diverse programma’s en live verslagen rond de Formule 1 Grand Prix van Spanje uit. Dit zijn de belangrijkste.

   

  • Vrijdag 20 mei 20.30 uur – Studio Formule 1 Shakedown
  • Zaterdag 21 mei 12.55 uur – Vrije training 3
  • Zaterdag 21 mei 15.55 uur – Kwalificatie
  • Zondag 22 mei 14.00 uur – Voorbeschouwing race
  • Zondag 22 mei 14.55 uur – Race
  ViaplayF1 TV ProF1TVFoermule 1F1

  Reacties

 1. TV-TIP Jochem in de Wolken

  Jochem in de Wolken
  NPO 1 om 19:05 uur
  Jochem Myjer vaart in een luchtballon over het meest sprookjesachtige natuurgebied van Nederland: Zuid-Limburg.

  TV-TIP De Nationale Reistest

  De Nationale Reistest
  NPO 3 om 20:24 uur
  Nog nooit veranderde onze manier van reizen zoveel als in de afgelopen twee jaar. Dzifa en Sahil testen de reiskennis van BN'ers.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)