Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt aanbod verder uit

  Ziggo biedt klanten met toegang tot het film- en serie-aanbod Movies & Series (X)L de komende weken diverse nieuwe titels.
  Jarco Kriek
  27 june 2022
  comments 0
  Ziggo breidt aanbod verder uit

  Via de abonnementen Movies & Series L en Movies & Series XL biedt Ziggo zijn klanten de mogelijkheid om exclusieve films en series te kijken. Dit betekent dat in Nederland alleen Ziggo-klanten tijdelijk of voor langere tijd naar deze content kunnen kijken. Klanten van andere tv-aanbieders, zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile, kunnen niet legaal naar deze films en series kijken.

   

  Hoe kun je Ziggo Movies & Series kijken?

  De door Ziggo aangeboden films en series bij de Ziggo Movies & Series-abonnementsvormen zijn met de bruikleendecoders Mediabox XL en Mediabox Next en met de online mediaspelers Apple TV, Amazon Fire TV en alle Android TV OS mediaspelers rechtstreeks op tv te bekijken. Dit kan ook onderweg via pc, laptop, tablet en smartphone.

   

  Nieuwe films en series

  Ziggo voegt in juli diverse films en series toe aan het aanbod van Ziggo Movies & Series. Hieronder volgen enkele aansprekende titels die alleen voor Ziggo-klanten met een geschikt abonnement te zien zijn:

   

  • Guilty Party seizoen 1 (vanaf 6 juli)
  • Women of the Movement seizoen 1 (vanaf 13 juli)
  • SEAL Team seizoen 4 (vanaf 18 juli)
  • Passport to Freedom seizoen 1 (vanaf 20 juli)
  • For Heaven’s Sake seizoen 1 (vanaf 27 juli)
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Movies & Seriesfilmsseries
 1. TV-TIP I Want Your Song

  I Want Your Song
  SBS 6 om 20:30 uur
  Met nummers als Ik wil zwemmen (in Bacardi Lemon) en Bieber van de kroeg heeft de Leidse vibratokoning Mart Hoogkamer de ­polonaise aan zijn kont hangen.

  TV-TIP The Beach

  The Beach
  Net 5 om 20:30 uur
  Een jonge Amerikaan heeft genoeg van zijn technologische omgeving. Door naar Thailand af te reizen probeert hij de sleur van alledag te doorbreken en de zin van zijn bestaan terug te vinden. In Thailand maakt hij kennis met een eigenaardige man die hem vertelt over een wonderbaarlijk mooi strand. Dit strand zou een paradijs op aarde moeten zijn.

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)