Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo lost deel problemen Ziggo GO op

  Ziggo heeft een nieuwe update uitgebracht van de online tv-dienst Ziggo GO voor mobiele apparaten. Hierdoor zijn gemelde problemen deels opgelost.
  Jarco Kriek
  8 august 2022
  comments 3
  Ziggo lost deel problemen Ziggo GO op

  Toen Ziggo begin juni een nieuwe update voor Ziggo GO online zette, ging er wat mis. Deze update zorgde niet voor een verbeterde maar juist veel slechtere online kijkervaring. De klachten van Ziggo-abonnees stroomden binnen op het eigen forum van het kabelbedrijf. Pikant detail is dat het niet de eerste keer is dat Ziggo GO na een update met een slechtere gebruikerservaring kampte.

   

  Beeldkwaliteit

  Vooral klachten over beeldkwaliteit en het herhaaldelijk moeten inloggen bij gebruik van Ziggo GO werden na de inmiddels voorlaatste update gemeld. De laatste update voor mobiele apparaten - zoals tablet en smartphone werkend op Android en iOS - en ook de internetsite ziggogo.tv is onlangs uitgebracht. Uit de eerste bevindingen van abonnees blijkt dat een groot deel – maar nog niet alle – problemen zijn opgelost.

   

  Online kijken

  Ziggo GO is de app waarmee Ziggo-abonnees online kunnen kijken naar tv- en videocontent. Afhankelijk van het afgesloten internetabonnement kunnen tot meer dan 120 zenders live bekeken worden. Met Replay TV kunnen ook eerder uitgezonden programma’s van de meeste zenders tot zeven dagen terug via de tv-gids worden afgespeeld. Bij gebruik van de bruikleendecoders Mediabox Next, Next Mini en Mediabox XL kunnen ook opgenomen programma’s worden teruggekeken met Ziggo GO. Ziggo GO is er behalve in een webversie en voor mobiele apparaten ook voor online mediaspelers die functioneren op Android TV OS of Google TV mediaspeler, Apple TV HD/4K of Amazon Fire Stick HD/4K.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOupdateonlinetvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP Jaimie: in the Vaes Lane

  Jaimie: in the Vaes Lane
  TLC om 22:30 uur
  Nadat haar vriend Jorik Scholten (Lil’ Kleine) begin van het jaar een auto-portier tegen haar hoofd ­besloot te rammen, was het voor Jaimie Vaes klaar. Ze pakte haar koffers om met zoontje Lío voorgoed te vertrekken. In het derde seizoen van Jamie: in the Vaes Lane probeert de realityster de scherven van haar leven te lijmen met hulp van boezemvriendinnen Estelle Cruijff en Koen Kardashian.

  TV-TIP Time

  Time
  NPO 2 om 23:09 uur
  Mark Hebden belandt in de gevangenis nadat hij per ongeluk een man uit zijn schoenen heeft gereden. Verteerd door schuld­gevoelens probeert hij zich staande te houden in een voor hem totaal onbekende wereld. Intussen doet ­gevangenisbewaarder Eric McNally zijn best om de rust en orde in de petoet te bewaren. Hij raakt chantabel als een van de gedetineerden ontdekt dat ook Erics zoon zijn dagen achter de tralies slijt.

  Interview