Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Astra op weg naar 200 HD zenders, Digital+ huurt bij

    Onder meer doordat Digital+ en Sky Deutschland hun HD-pakket uitbreiden verwacht Astra nog in dit jaar de grens van 200 HD-zenders op haar satellietvloot te doorbreken.
    Jan-Hein Visser
    18 januari 2011
    comments 0
    Astra op weg naar 200 HD zenders, Digital+ huurt bij
    Onder meer doordat Digital+ en Sky Deutschland hun HD-pakket willen uitbreiden verwacht Astra nog in dit jaar de grens van 200 HD-zenders op haar satellietvloot te doorbreken.

    De groei wordt onder meer veroorzaakt doordat Sky Deutschland en Digital+ (Spanje) hun HD-pakket willen uitbreiden. Voor Sky Deutschland geldt dat het HD-pakket momenteel de grootste aantrekkingsfactor is die ook het meeste opbrengt en HD zal dan ook bij de Duitse betaaltv-aanbieder een hoofdrol gaan spelen.

    Ook Digital+ wil in Spanje met HD weer proberen positievere cijfers te krijgen voor wat betreft het aantal abonnees en wil via Astra-1 het HD-pakket uitbreiden. Hiervoor heeft Digital+ intussen een extra transponder via 19.2 oost in gebruik genomen, die tot recent nog analoog voor de Duitse markt in gebruik was. Behalve voor operators in Spanje en Duitsland verspreidt Astra via satellieten ook al een groot HD-pakket aan in onder meer de Benelux, Frankrijk en voor de Britse markt. 


    Astra. HDSky DeutschlandDigital+

    Reacties

  1. TV-TIP You, Me and My Ex

    You, Me and My Ex
    TLC om 19:00 uur
    Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

    TV-TIP Harcore Pawn

    Harcore Pawn
    RTL 7 om 19:30 uur
    De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

    Interview