Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    CanalDigitaal voegt Nederlandse taal aan Nick Jr. toe

    CanalDigitaal heeft een Nederlands geluidsspoor aan de kinderzender Nick Jr toegevoegd. De zender was al langere tijd in het zenderaanbod aanwezig.
    Jarco Kriek
    12 juli 2016
    comments 4
    CanalDigitaal voegt Nederlandse taal aan Nick Jr. toe

    CanalDigitaal heeft een Nederlands geluidsspoor aan de kinderzender Nick Jr toegevoegd. De zender was al langere tijd in het zenderaanbod aanwezig.


    Het Nederlandse geluidsspoor is een toevoeging aan de bestaande geluidssporen die eigenaar M7 Group bij de satellietverspreiding van Nick Jr aanbiedt. Nick Jr is in de zenderlijst via voorkeuzepositie 67 te bekijken. De kinderzender toont 24 uur per dag leerzame en geweldloze programma’s voor kinderen in de leeftijd van drie en vier jaar. 

    Nick JrCanalDigitaalTV VlaanderenM7 GroupROOSregionale omroepregionale omroepensatellietAstra3SESsatelletdistributiegecodeerdongecodeerdFTAfree to airfree-to-airOmroep FrieslandOmrop FryslânRTV NoordTV NoordRTV OostTV OostOmroep ZeelandRTV Utrechtm RTV NHRTV RijnmondOmroep FlevolandL1Omroep Brabant. Omroep ZeelandRTV WestTV WestAT5

    Reacties

  1. TV-TIP Hell's Kitchen USA

    Hell's Kitchen USA
    24Kitchen om 19:30 uur
    Chef-kok Gordon Ramsay blaft kandidaten vaak af, net zoals een boze legersergeant dat kan. De zestiende reeks van Hell’s Kitchen start op een legerbasis waar de kandidaten tucht en discipline leren. Gelukkig verplaatst de actie zich snel weer naar de keuken, waar ‘generaal’ Ramsay zijn rekruten met harde hand de fijne kneepjes aanleert. Seizoen 16 werd berucht vanwege de vele ruzies, en dat zegt veel in een Gordon Ramsay-show!

    TV-TIP Verward

    Verward
    NPO 3 om 20:24 uur
    Op het nieuws hoor je regelmatig over ‘verwarde personen’ die voor problemen zorgen, maar wat voor mensen zíjn dat eigenlijk? Documentairemaakster Jessica Villerius onderzoekt de mensen achter dit label, én hulp­verleners die vaak met ze te maken hebben. Verpleegster Mariëlle was net een infuus aan het aanbrengen toen de buurman ineens binnenstormde en wild om zich heen begon te steken. Mariëlle vertelt over de hachelijke momenten die ze beleefde, toen ze op deze manier kennismaakte met Kenzo K.

    Interview