1. Nieuws

  Baronie TV uiteindelijk toch lineair in vrijwel alle huishoudens West-Brabant

  Een deel van West-Brabant moet het dit jaar zonder de uitzendingen van Baronie TV doen. De carnavalszender wordt namelijk niet doorgegeven via het tv-kanaal van streekomroep ONS West-Brabant.
  Peter de Koning
  26 februari 2019
  comments 0
  Baronie TV uiteindelijk toch lineair in vrijwel alle huishoudens West-Brabant
  Foto ANP

  Baronie TV heeft een distributieovereenkomst met TV Krant West-Brabant gesloten. Hierdoor is de carnavalszender ook in Moerdijk, Zundert, Rucphen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen, Woensdrecht en Halderberge te zien. In deze gemeenten kwam lineaire doorgifte in gevaar omdat Baronie TV en de lokale streekomroep ONS West-Brabant geen overeenstemming over doorgifte konden bereiken. De carnavalsmarathonuitzending was al verzekerd in Breda, Drimmelen, Etten-Leur, Oosterhout, Geertruidenberg en Alphen-Chaam. Hierdoor is Baronie TV ook dit jaar weer in heel West-Brabant lineair te bekijken. Dit kan onder meer bij Ziggo en KPN. T-Mobile biedt BaronieTV zelfs landelijk op voorkeuzekanaal 716 aan.

   

  ONS West-Brabant

  Streekomroep ONS West-Brabant wilde omwille van wet- en regelgeving op het gebied van reclamezendtijd conform de Mediawet inspraak in de uitzending van Baronie TV. Daarover kon met de carnavalszender geen overeenkomst worden bereikt. Hierdoor werd de samenwerkingsovereenkomst voor de doorgifte van de carnavalsmarathon voor dit jaar niet ondertekend. Baronie TV ging daarna op zoek naar mogelijkheden om via een andere weg toch in gemeenten waar ONS West-Brabant de lokale omroep is verspreiding van de carnavalszender zeker te stellen. Baronie TV meldt aan Totaal TV dat gisterenavond overeenstemming met TV Krant West-Brabant is bereikt.

   

  Online

  Baronie TV kan overigens online in de gehele wereld bekeken worden via de livestream van de carnavalsmarathon op de eigen website. De carnavalsmarathon wordt van 1 tot en met 5 maart door BaronieTV verzorgd.

  Baronie TVBaronieTVcarnavalBredaNUONS West-BrabanttvtelevisielineaironlineBredalokale omroepstreeekomroepTV Krant West-Brabant

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   5X2 TICKETS ZIGGO F1 LIVE

   De Grand Prix van Oostenrijk is 30 juni niet alleen levensecht te volgen op de tribunes bij het circuit, maar ook voor duizenden fans in de Ziggo Dome. Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes voor dit live evenement in de Ziggo Dome weggeven.

  TV-TIP Helden van hier: De politie

  Helden van hier: De politie
  RTL 5 om 19:30 uur
  De agenten rukken uit wanneer er een gewapende man gesignaleerd wordt in een Genks bankfiliaal. Tijdens een controleactie wordt een man aangehouden met een openstaande boete van maar liefst 29.000 euro. En tijdens een antidrugsactie in een woonwijk is de spanning te snijden.

  TV-TIP Shaft

  Shaft
  om 17:33 uur
  Deze spin-off van de Shaft-films uit de seventies is een standaard actiefilm waarin de ultracoole rechercheur John Shaft (Jackson als de neef van) achter de racistische moordenaar Bale aanzit. Als dit rijkeluiszoontje vrijuit dreigt te gaan en een samenwerking aangaat met drugsdealer Wright, maakt Jackson het tot zijn missie om deze criminelen te grijpen. Jackson maakt van Shaft een eersteklas bikkel met stijl, die zijn voorganger zowaar overtreft.

  Interview

  • *

   Airen Mylene

   Hotel Rules

   In Hotel Rules verbouwen vijf kandidatenkoppels elkaars hotel of Bed and Breakfast rigoureus. Airen Mylene presenteert. Het winnende koppel ontvangt 25.000 euro.
   Reacties0 reactie(s)