1. Nieuws

  Baronie TV uiteindelijk toch lineair in vrijwel alle huishoudens West-Brabant

  Een deel van West-Brabant moet het dit jaar zonder de uitzendingen van Baronie TV doen. De carnavalszender wordt namelijk niet doorgegeven via het tv-kanaal van streekomroep ONS West-Brabant.
  Peter de Koning
  26 februari 2019
  comments 0
  Baronie TV uiteindelijk toch lineair in vrijwel alle huishoudens West-Brabant
  Foto ANP

  Baronie TV heeft een distributieovereenkomst met TV Krant West-Brabant gesloten. Hierdoor is de carnavalszender ook in Moerdijk, Zundert, Rucphen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen, Woensdrecht en Halderberge te zien. In deze gemeenten kwam lineaire doorgifte in gevaar omdat Baronie TV en de lokale streekomroep ONS West-Brabant geen overeenstemming over doorgifte konden bereiken. De carnavalsmarathonuitzending was al verzekerd in Breda, Drimmelen, Etten-Leur, Oosterhout, Geertruidenberg en Alphen-Chaam. Hierdoor is Baronie TV ook dit jaar weer in heel West-Brabant lineair te bekijken. Dit kan onder meer bij Ziggo en KPN. T-Mobile biedt BaronieTV zelfs landelijk op voorkeuzekanaal 716 aan.

   

  ONS West-Brabant

  Streekomroep ONS West-Brabant wilde omwille van wet- en regelgeving op het gebied van reclamezendtijd conform de Mediawet inspraak in de uitzending van Baronie TV. Daarover kon met de carnavalszender geen overeenkomst worden bereikt. Hierdoor werd de samenwerkingsovereenkomst voor de doorgifte van de carnavalsmarathon voor dit jaar niet ondertekend. Baronie TV ging daarna op zoek naar mogelijkheden om via een andere weg toch in gemeenten waar ONS West-Brabant de lokale omroep is verspreiding van de carnavalszender zeker te stellen. Baronie TV meldt aan Totaal TV dat gisterenavond overeenstemming met TV Krant West-Brabant is bereikt.

   

  Online

  Baronie TV kan overigens online in de gehele wereld bekeken worden via de livestream van de carnavalsmarathon op de eigen website. De carnavalsmarathon wordt van 1 tot en met 5 maart door BaronieTV verzorgd.

  Baronie TVBaronieTVcarnavalBredaNUONS West-BrabanttvtelevisielineaironlineBredalokale omroepstreeekomroepTV Krant West-Brabant

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN THE BEACH BUM

   Moondog is een succesvolle dichter die zijn leven volgens zijn eigen regels leeft. Samen met zijn rijke vrouw is het leven één groot feest vol drugs en drank. Wanneer het noodlot plotseling toeslaat, moet hij zich echter herpakken en zich richten op zijn grote talent: schrijven. Totaal TV mag vijf keer twee kaarten voor deze komedie weggeven.

  TV-TIP Crocodile Dundee

  Crocodile Dundee
  RTL 7 om 20:30 uur
  Doldwaze humor rond de Australische komiek Hogan. De Amerikaanse journaliste Kozlowski vertrekt naar down under om de mythe rond de onverschrokken krokodillenjager Hogan te ontrafelen. Na diverse spannende avonturen haalt zij de onbehouwen primaat over naar de stadsjungle van New York te gaan, alwaar de naïeve Hogan zich staande moet houden tussen gierende autobanden, criminaliteit en prostitutie. Leuke avonturencomedy met veel vaart.

  TV-TIP Alien: Covenant

  Alien: Covenant
  Veronica om 20:30 uur
  In Alien: Covenant is het ruimteschip Covenant op weg naar een kolonie, maar maakt een omweg als de crew een signaal oppikt dat duidt op menselijk leven. Grote fout, want ze worden opgewacht door een heleboel oude bekenden. een feest van herkenning voor alle liefhebbers, maar de elementen die wél nieuw zijn dragen niet veel kwaliteit bij.

  Interview

  • *

   Olav Mol

   Formule 1

   Met een tegensputterende Renault-motor kon Max Verstappen geen gooi naar de wereldtitel doen. Brengt zijn nieuwe Honda daar verandering in?
   Reacties0 reactie(s)