Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  NOS haalt Tom Egbers definitief van voetbal af: andere opzet ‘eredivisie met het bord op schoot’

  Een nieuw hoofdstuk – volgens een sommigen een dieptepunt – in de situatie rondom het vermeende grensoverschrijdende gedrag van Tom Egbers is geschreven.
  Jarco Kriek
  10 november 2023
  comments 7
  NOS haalt Tom Egbers definitief van voetbal af: andere opzet ‘eredivisie met het bord op schoot’

  NOS gaat vanaf komende zondag de opzet van de zondagavonduitzending van NOS Studio Sport Eredivisie – het zogenoemde ‘voetbal met het bord op schoot’ – structureel wijzigen. Gert van ’t Hof wordt in de nieuwe opzet definitief de nieuwe presentator van het programma, dat ook een andere opzet krijgt.

   

  Analist

  De NOS gaat de uitzending NOS Studio Sport Eredivisie op zondagavond 19.00 uur op NPO 1 en NPO Start in een nieuw jasje steken. Vanaf komende zondag voorziet analist Leonne Stentler de Eredivisiesamenvattingen van voetbalanalyses en andere interessante inzichten. Gert van 't Hof presenteert de uitzendingen. De 37-jarige Leonne Stentler is een oud-voetballer van onder meer ADO Den Haag, Ajax en het Nederlands elftal. Sinds 2019 is zij analist bij de NOS, onder meer bij de WK’s en EK’s voetbal.

   

  Nieuwe opzet

  NOS Studio Sport Eredivisie draait ook in de nieuwe opzet om de samenvattingen van de voetbalwedstrijden op zondagmiddag. Extra is dat de kijker meer inzicht krijgt in bepaalde spelsituaties of andere gebeurtenissen bij een wedstrijd. Leonne Stentler licht een speler uit, kiest het doelpunt van het weekeinde, analyseert een spelsituatie of reageert op een interview, een VAR-moment of andere opvallende zaken. Korte intermezzo's moeten de uitzending voor de kijker nog interessanter maken. De uitgebreide analyse volgt later op de avond in NOS Studio Voetbal.

  NPONOSpublieke omroepStudio SportEredivisievoetbal

  Reacties

 1. TV-TIP Papillon

  Papillon
  RTL 7 om 22:00 uur
  Henri Charrière (Charlie Hunnam) kraakt kluizen, maar hij zou nooit iemand vermoorden. Toch belandt hij na een onterechte veroordeling voor een moord die hij niet heeft gepleegd op gevangeniseiland Duivelseiland. Hij sluit een deal met medegevangene Louis Dega (Rami Malek): in ruil voor bescherming van Charrière helpt Dega hem ontsnappen.

  TV-TIP De Kist

  De Kist
  NPO 2 om 23:53 uur
  De laatste gast van het seizoen is Lucille Werner en de Lingo-presentatrice, die een tijdje in de Tweede Kamer heeft gezeten voor het CDA, heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Als klein meisje werd zij vanwege haar handicap letterlijk op handen gedragen door haar vader. Het was daarom een grote schok toen hij uit het leven stapte. Dit heeft een grote indruk achtergelaten op Lucille, die zich dagelijks inzet voor mensen met een beperking.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)