Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Roparun Radio landelijk via DAB+ te beluisteren

  De tijdelijke radiozender Roparun Radio is dit weekend vrijwel landelijk via het digitale radionetwerk DAB+ te beluisteren.
  Jarco Kriek
  2 october 2021
  comments 0
  Roparun Radio landelijk via DAB+ te beluisteren
  Foto Getty Images

  Roparun Radio is op 2 en 3 oktober in Nederland via het netwerk van dienstenaanbieder Mobiele TV Nederland (MTVNL) in grote delen van Nederland digitaal in de ether te beluisteren. Daarnaast wordt de tijdelijke radiozender in FM in en om Barendrecht, Zwijndrecht, Vlaardingen en Schiedam door lokale omroepen in de ether via het digitale zenderaanbod van distributeurs als Ziggo, KPN en T-Mobile aangeboden.

   

  Roparun

  De Roparun is een estafetteloop met startlocaties in Parijs, Bremen en Almelo en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan anderhalve marathon. Met de Roparun wordt geld ingezameld dat wordt toegekend aan instellingen, goede doelen en projecten die gebonden zijn aan (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.

   

  Roparun Radio

  De programmering van de tijdelijke radiozender Roparun Radio staat volledig in het teken van verslaggeving met betrekking tot de deelnemende teams tijdens de Roparun. Online kan naar de radiozender via deze link geluisterd worden.

  RoparunRoparun RadioDAB+radiodigitaaletherMTVNL

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Freeks wilde wereld

  Freeks wilde wereld
  NPO 3 om 18:11 uur
  Freek Vonk reist naar Nepal om de Bengaalse tijger in het echt te zien. Dit indrukwekkende dier is met uitsterven bedreigd.

  TV-TIP Christmas in Evergreen

  Christmas in Evergreen
  RTL 8 om 20:28 uur
  Allie is dierenarts in Evergreen. Ze ontmoet weduwnaar Ryan en zijn dochtertje Zoe, die vast zitten vanwege een sneeuwstorm.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)