Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Viaplay sluit abonnees met jaarabonnement te vroeg af

    Viaplay staat vandaag in het middelpunt van de negatieve belangstelling. Dit keer zet de streamingdienst abonnees van het eerste uur onverwacht op zwart.
    Jarco Kriek
    1 maart 2023
    comments 15
    Viaplay sluit abonnees met jaarabonnement te vroeg af
    Foto Getty Images

    Veel abonnees die vorig jaar vóór het begin van het Formule 1-seizoen bij Viaplay een jaarabonnement tegen een gereduceerd tarief van 99 euro afsloten, kunnen sinds vandaag niet meer inloggen bij de streamingdienst. Viaplay heeft hun account op non-actief gezet.

     

    13 maanden

    Dit is opvallend, omdat bij het aangaan van het jaarabonnement door Viaplay werd gesteld dat dit jaarabonnement een looptijd van dertien maanden had. In de persoonlijke abonnee-omgeving stond bij de abonnees ook vermeld dat het abonnement nog tot de tweede helft van de maand maart actief zou zijn.

     

    Formule 1

    Het op zwart zetten van de nog lopende jaarabonnementen komt vlak voor de start van het nieuwe Formule 1-seizoen. De eerste vrije training begint komende vrijdag (3 maart) in Bahrein, waar dit weekend de eerste Grand Prix van seizoen 2023 wordt gereden. Abonnees die zijn afgesloten ende klantenservice van de streamingdienst proberen te bereiken, laten op sociale media weten dat dit zowat onmogelijk is.

    ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstFormule 1abonnement

    Reacties

  1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

    Joanna Lumley's Specerijenroute
    NPO 2 om 18:30 uur
    Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

    TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

    Help, Mijn Man is Klusser!
    RTL 5 om 19:00 uur
    De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

    Interview