Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Viaplay tuigt sportaanbod verder op

    NENT heeft voor de marktintroductie van Viaplay in Nederland het sportrechtenpakket verder uitgebreid.
    Jarco Kriek
    22 november 2021
    comments 1
    Viaplay tuigt sportaanbod verder op
    Foto Getty Images

    Nordic Entertainment Group (NENT) heeft voor tien landen waaronder Nederland de uitzendrechten van KSW gekocht. KSW is in Europa de toonaangevende organisatie van vechtsport mixed martial arts (NMA). Door de samenwerking tussen NENT en KSW zijn alle KSW-evenementen in 2022 live op Viaplay te volgen. Het gaat om in totaal 18 evenementen. KSW wordt zonder extra kosten binnen het Viaplay-abonnement aangeboden.

     

    Meer sport

    De komst van KSW bij Viaplay betekent een verdere uitbreiding van het sportaanbod in Nederland. Viaplay begint in het eerste kwartaal van 2022. De verwachting is dat binnen enkele weken NENT meer details over de Nederlandse variant van Viaplay bekendmaakt. Het gaat hierbij om startdatum, abonneeprijs en mogelijke distributeurs – gesprekken met onder meer Ziggo, KPN en Delta Fiber worden naar verluid gevoerd – waar Viaplay binnen pakketstructuur aangeboden gaat worden. Het sportaanbod van Viaplay in Nederland bestaat in ieder geval meerjarig uit Formule 1, de voetbalcompetities Bundesliga en Premier League maar ook PDC Darts.

    Nordic Entertainment GroupNENTViaplayKWSNMAuitzendrechtenstreamingdienstonline

    Reacties

  1. TV-TIP Louis Theroux Interviews…

    Louis Theroux Interviews…
    NPO 3 om 21:54 uur
    Voor de een is Chelsea Manning een heldin, en voor de ander een landverraadster van het ergste soort. De inlichtingenofficier gooide in 2010 750.000 gevoelige militaire documenten op straat, onder meer over misstanden tijdens de oorlogen in Afghanistan en Irak. Manning werd veroordeeld tot 35 jaar gevangenisstraf, totdat president Obama de klokkenluidster in 2017 strafvermindering gaf. Louis Theroux vraagt Chelsea waarom ze de militaire geheimen deelde.

    TV-TIP Ondertussen aan de Hofvijver

    Ondertussen aan de Hofvijver
    NPO 2 om 22:18 uur
    De verbouwing van het Binnenhof is al enige tijd bezig en Splinter Chabot geeft een update over de vorderingen. Architecten Camiel Berns en Eric van Noord vertellen over hun plannen met het voormalige Hotel Central. Kleurhistoricus Judith Botan vertelt over het peperdure behang in de Tweede Kamer. Leuk (nou ja, leuk)feitje: de kosten van de Binnenhof-renovatie zijn inmiddels al verdubbeld tot bijna 1 miljard euro!

    Interview