1. Nieuws

  Nieuwsartikel

  • *

   Ziggo Sport wil Nederlandse race op kalender Formule 1

   Ziggo Sport is een online petitie gestart met als doel Formule 1-eigenaar Liberty Media ervan te overtuigen dat in de toekomst een Nederlandse race op de Formule 1-kalender wordt geplaatst.
   18 augustus 2018
   Reacties3 reactie(s)
  • *

   Netflix haalt topseries uit aanbod

   Het serie-aanbod bij Netflix verschraalt volgende maand. Volledige seizoenen van enkele topseries verdwijnen bij de Amerikaanse videodienst. Dit heeft te maken met de groeiende concurrentie op de markt van online videodiensten.
   18 augustus 2018
   Reacties12 reactie(s)
  • *

   FOX Sports vindt televisie uit 2015 te oud

   FOX Sports heeft veel Smart TV-internettelevisies is de ban gedaan. De betaalzender heeft televisiemodellen van 2016 en ouder of televisies die geen Android-ondersteuning hebben in de ban gedaan.
   18 augustus 2018
   Reacties6 reactie(s)
  • *

   Kritiek op Veronica Inside

   Dat Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen hun draai bij Veronica nog moeten vinden, was in de afgelopen drie afleveringen van Veronica Inside goed zichtbaar. Ook de kritiek op het programma is toegenomen.
   18 augustus 2018
   Reacties3 reactie(s)
  • *

   KPN voegt YouTube aan tv-decoder toe

   KPN brengt maandelijks nieuwe firmware voor de eigen bruikleen decoders van Interactieve TV uit. Niet verbeteringen van aanwezige bugs maar ook nieuwe functies worden bij de updates aan de tv-decoder toegevoegd.
   18 augustus 2018
   Reacties0 reactie(s)
 1. TV-TIP Jamie Cooks Italy

  Jamie Cooks Italy
  24Kitchen om 17:00 uur
  Spaghetti carbonara, gevulde focaccia, risotto, tiramisu met limoncello. Loopt het water je al in de mond? Dan kun je maar beter inschakelen op 24Kitchen, want daar laat Jamie Oliver zien hoe hij die gerechten klaarmaakt. En kip, maar dat klink hierboven niet Italiaans genoeg.

  Doe mee en win!

  • *

   5X DVD PICNIC AT HANGING ROCK

   In 1900 maakt een groep schoolmeisjes een dagtocht naar het donkere, broeierige Hanging Rock. Tijdens de picknick verdwijnen drie meisjes en hun gouvernante in de Australische bush. Deze miniserie naar de roman van Joan Lindsay verschijnt 25 september op dvd en via lumiereseries.com streaming vanaf 18 september: Totaal TV mag de dvd vijf keer weggeven.

  TV-TIP Elephant, Family and Me

  Elephant, Family and Me
  Canvas om 20:05 uur
  De Afrikaanse olifant doodt meer mensen dan welk roofdier ook en is daarmee een van de gevaarlijkste dieren ter wereld. Gordon Buchanan is er echter van overtuigd dat olifanten slechts agressief worden uit zelfverdediging. Hij zoekt uit of het mogelijk is om het vertrouwen van deze majestueuze dieren te winnen.