Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo overtreft KPN met gratis feestelijk zenderaanbod: zes zenders open voor standaardklanten

  Ziggo biedt klanten met het TV Standaard/TV Start-aanbod de hele maand december de mogelijkheid om kennis te maken met extra zenders.
  Jarco Kriek
  5 december 2023
  comments 5
  Ziggo overtreft KPN met gratis feestelijk zenderaanbod: zes zenders open voor standaardklanten
  Foto Getty Images

  De zes zenders zijn afkomstig uit het aanvullende zenderaanbod dat bekend staat als TV Zenders Plus en Ziggo Movies & Series XL. Eerder maakte Totaal TV al bekend dat de Nederlandse muziekzenders 192TV en TV Oranje tot de eerste dagen van het nieuwe jaar voor alle abonnees van Ziggo openstaan.

   

  Meer zenders

  Aan dit rijtje kunnen de zenders Shorts TV (voorkeuzekanaal 125), Fashion TV (voorkeuzekanaal 133), RTL Telekids (voorkeuzekanaal 312) en Eurosport 2 (voorkeuzekanaal 411) worden toegevoegd. Ziggo zelf heeft hierover tot op dit moment officieel nog geen melding gedaan, maar de verwachting is dat ook deze kanalen tot begin januari open zullen blijven voor een grotere groep abonnees.

   

  Gecodeerd

  Alle zenders blijven gecodeerd uitzenden via het kabelnetwerk van Ziggo. Dit betekent dat alleen met een bruikleendecoder of CI+ module eventueel in combinatie met smartcard naar deze zenders kan worden gekeken.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezender van de maandkerstkerstmis

  Reacties

 1. TV-TIP Erin Brockovich

  Erin Brockovich
  Net5 om 20:00 uur
  Erin Brockovich (Julia Roberts) werkt als assistent op een advocatenkantoor. Ze ontdekt dat een groot bedrijf gif loost in het drinkwater. Erin stelt advocaat Ed Masry (Albert Finney) op de hoogte, maar hij is huiverig om het bedrijf met een beurswaarde van 28 miljard aan te klagen. Daarom besluit Erin zelf een zaak aan te spannen.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)