Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo: ‘voor iedereen een aantrekkelijk aanbod op maat’

  VodafoneZiggo heeft voor iedereen die geïnteresseerd is in vaste diensten van Ziggo een aantrekkelijk aanbod op maat. Dit laat het bedrijf aan Totaal TV weten.
  Jarco Kriek
  23 september 2022
  comments 7
  Ziggo: ‘voor iedereen een aantrekkelijk aanbod op maat’
  Foto Getty Images

  Naar aanleiding van een opmerking van een Ziggo-medewerker op het eigen klant-helpt-klant community forum vroeg Totaal TV een inhoudelijke reactie aan VodafoneZiggo. Een bestaande Ziggo-klant meldde dat hij voor het eerst in vijf jaar geen korting aangeboden kreeg bij verlenging van het contract. De Ziggo-medewerker op het forum antwoordde hierop dat het in sommige gevallen beter is om jaarlijks van leverancier van vaste diensten over te stappen omdat op deze manier elk jaar van welkomstkortingen kan worden geprofiteerd. Die opmerking is om meerdere redenen opvallend. Zo bieden Ziggo en KPN vaste klanten op dit moment wisselende kortingen als het contractvrije abonnement opnieuw met een contractvaste termijn wordt overgesloten. Naar het nu blijkt, geldt deze mogelijkheid niet voor alle klanten.

   

  Passende aanbod

  Woordvoerder Ronald van der Aart reageert namens VodafoneZiggo: “Iedereen is welkom bij VodafoneZiggo. En we hebben voor iedereen een aantrekkelijk aanbod op maat. Dat moet ook, want er is veel keus in de markt. Mensen kiezen voor de leverancier die het beste bij hun behoefte past en we zijn daarom blij dat we iedereen van dienst kunnen zijn met een breed aanbod aan entertainment, met de slimme Next Mini mediabox, met supersnel en stabiel internet met downloadsnelheden tot 1 Gbps en met een krachtig 5G-netwerk voor mobiele telefonie.”

   

  Actuele actie

  Ziggo heeft op dit moment een aantrekkelijke aanbieding waarbij nieuwe klanten tot 12 maanden 50 procent korting op een abonnement met tv en internet kunnen ontvangen. Bij aanschaf van het duurste GIGA-abonnement kan hierdoor de korting oplopen tot meer dan 500 euro gedurende het af te sluiten jaarcontract.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetabonnementkortingconcurrentieconcurrentiestrijd

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)