Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    ‘Edwin Evers volgend jaar terug op radio’

    Edwin Evers keert mogelijk in 2020 terug op de radio. De dj nam in december 2018 afscheid bij Radio 538 om zich volledig op het maken van muziek toe te leggen.
    Jarco Kriek
    5 november 2019
    comments 0
    Edwin Evers met John de Mol
    Foto ANP

    Het is Edwin Evers zelf die zegt te verwachten volgend jaar weer terug op de radio te keren. Hij deed deze uitspraak na aandringen van Giel Beelen in het tv-programma De wereld draait door (DWDD). Op welke radiozender de mogelijk terugkeer gaat plaatsvinden, kan Edwin Evers nog niet zeggen. Na het stoppen van zijn ochtendprogramma Evers staat op zakten de luistercijfers van Radio 538 in. Dit radiostation was lange tijd het best beluisterd in Nederland. Nu moet de zender na NPO Radio 2 zich tevreden stellen met een tweede plaats en voelt het de hete adem van nummer drie Qmusic in de nek.

     

    Edwin Evers naar Talpa?

    Bij zijn afscheid van Radio 538 kreeg Edwin Evers van Talpa Network-eigenaar John de Mol de toezegging dat hij op elk moment kan terugkeren van één van de vier radiozenders van Talpa Radio. Naast Radio 538 behoren ook Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica tot dit bedrijfsonderdeel van Talpa Network. De oude sidekicks van Edwin Evers – Niels van Baarlen en Rick Romijn – zijn de huidige sidekicks van Wilfred Genee in Veronica Inside op Radio Veronica. Al langere tijd gonst het van geruchten dat Edwin Evers gedurende de Olympische Spelen van 2020 vanuit Japan voor een van de zenders van Talpa Radio een dagelijks programma gaat maken.

    Edwin EversradioRadio 538Radio VeronicaSky RadioRadio 10TalpaTalpa RadioTalpa NetworkJohn de MolNiels van BaarlenRick RomijnWilfred GeneeVeronica Inside

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview