Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Videoland voegt 36 titels toe

    Het contentaanbod van Videoland is ook deze week weer verder uitgebreid. De online streamingdienst voegde 13 films en 23 volledige seizoenen of nieuwe afleveringen van series of programma’s toe.
    Peter de Koning
    19 mei 2019
    comments 0
    Videoland voegt 36 titels toe

    Nieuw bij Videoland zijn volgens Streamwijzer een aantal films uit de reeks Plop alsmede de films Norbit en Top Five. Verder zijn volledige seizoenen van de series Crate To Plate en Bull aan het aanbod toegevoegd. Tevens zijn meerdere afleveringen van lineair door eigenaar RTL uitgezonden programma’s nu met Videoland terug te bekijken.

     

    Hier vindt u een volledig overzicht van alle toegevoegde titels

     

    https://www.streamwijzer.nl/nieuw-videoland-week-20-2019/

     

    VideolandRTLRTL NederlandonlineOTTstreamingdienststreamenstreamingfilmsseriesabonnementcontentaanbodcontentaanbod

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview