Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Zeer forse prijsverhoging Online.nl

    Een opvallende en zeer forse prijsverhoging wordt op 18 juli bij Online.nl doorgevoerd. Het betreft alleen abonnementen waarbij diensten via glasvezel (FttH) in de woning wordt geleverd.
    Jarco Kriek
    17 juli 2018
    comments 2
    Zeer forse prijsverhoging Online.nl
    Foto ANP

    Het gaat om een prijsverhoging van maar liefst €9,50 per maand. Dit is een prijsverhoging van vijftien procent of meer. Het goedkoopste abonnement met internet en televisie van Canal Digitaal gaat door de prijsverhoging €60,- per maand kosten. Bij dit abonnement wordt een symmetrische internetsnelheid van 50Mbps geleverd. Het duurste abonnement een symmetrische internetsnelheid van 200Mbps, bellen en tv via Canal Digitaal krijgt vanaf 18 juli een prijskaartje van €75,- per maand.

     

    FOX Sports

    Online.nl levert het tv-aanbod van Canal Digitaal bij de duo- en triple play-abonnementsvormen. Beide bedrijven zijn eigendom van M7 Group. Bij deze abonnementsvormen wordt standaard het Basis HD-zenderaanbod van Canal Digitaal geleverd. Bij Online.nl bestaat dit abonnement ook uit de drie kanalen van betaalzender FOX Sports Eredivisie. Online.nl en Canal Digitaal voegden enkele maanden geleden FOX Sports Eredivisie aan het basispakket toe van zowel abonnees die via koperdraad als glasvezel de tv-dienst geleverd krijgen. Of de prijsverhoging van de glasvezelabonnementen door de toevoeging van FOX Sports Eredivisie komt, is nog maar de vraag. De prijs van het abonnement geleverd via koperdraad wordt namelijk vooralsnog niet verhoogd. Ook zijn interactieve diensten als replay tv, begin gemist en video on demand zonder meerkosten aanwezig binnen het Canal Digitaal Basis HD-abonnement bij Online.nl.

    Online.nlCanal DigitaalM7 GroupglasvezelabonnementprijsverhogingFOX Sportsinternetinternetsnelheidtvtelevisie

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Veiligheidsexpert Kendra Malley onderzoekt de ontsporing van een peperdure hightech trein, die meerdere levens eist. De experimentele hoge­snelheidstrein had een paar technische problemen, maar Kendra ontdekt dat het project ook veel tegenstanders kent. De ontwerper van de trein is ontevreden, een lokale politicus is fel tegen de komst van de spoorlijn, en dan is er tijdens het ongeval ook nog een gevaarlijke crimineel ontsnapt. Kendra onderzoekt de crash, terwijl ze de FBI bijstaat in hun jacht op de ontsnapte boef.

    Interview