Totaal TV Nieuws https://www.totaaltv.nl/plugins/lists/rssfeed.php?id=6 RSS feed <![CDATA[Overname Tele2 door T-Mobile op de tocht]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/overname-tele2-door-tmobile-op-de-tocht/ Thu, 15 Nov 2018 17:08:53 +0100 T-Mobile speelt met vuur als het om de overname van de Nederlandse activiteiten van Tele2 gaat. De Europese Commissie sluit het onderzoek naar de overname op 30 november. En T-Mobile houdt vast aan eerdere toezeggingen.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/overname-tele2-door-tmobile-op-de-tocht/
<![CDATA[Frans Duijts presenteert kerstshow op televisie]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/frans-duijts-presenteert-kerstshow-op-televisie/ Thu, 15 Nov 2018 16:37:18 +0100 Zanger Frans Duijts gaat een kerstshow op de regionale zender TV Gelderland presenteren. Om de saamhorigheid in de samenleving te ondersteunen zendt TV Gelderland het programma Kerst Vier Je Samen uit.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/frans-duijts-presenteert-kerstshow-op-televisie/
<![CDATA[Nog meer sport op Ziggo Sport]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/nog-meer-sport-op-ziggo-sport/ Thu, 15 Nov 2018 15:11:14 +0100 Ziggo Sport heeft de uitzendrechten van het WK Hockey in 2022 voor zowel de dames als heren. Verder zijn de verrichtingen van de nationale teams in jaarlijkse Hockey Pro League in de komende jaren op de sportzender te bekijken.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/nog-meer-sport-op-ziggo-sport/
<![CDATA[Ziggo lost problemen met Replay TV op Ziggo GO op]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/ziggo-lost-problemen-met-replay-tv-op-ziggo-go-op/ Thu, 15 Nov 2018 14:33:43 +0100 Ziggo heeft het synchronisatie probleem bij de terugkijkdienst Replay TV opgelost. Dit probleem was vooral bij online streamingdienst Ziggo GO maar ook in mindere mate bij de Ziggo Mediabox XL zicht- en hoorbaar.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/ziggo-lost-problemen-met-replay-tv-op-ziggo-go-op/
<![CDATA[Ziggo laat klanten Ziggo GO op Android TV testen]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/ziggo-laat-klanten-ziggo-go-op-android-tv-testen/ Thu, 15 Nov 2018 13:51:56 +0100 De komst van een app voor de online streamingdienst Ziggo GO voor het Android TV-platform is een stap dichterbij gekomen. Ziggo is op zoek naar klanten die mee willen doen aan een betatest van de app.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/ziggo-laat-klanten-ziggo-go-op-android-tv-testen/
<![CDATA[Paul de Leeuw naar RTL]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/paul-de-leeuw-naar-rtl/ Wed, 14 Nov 2018 19:59:08 +0100 Het was eigenlijk al enige maanden bekend, maar vandaag is dan officieel de handtekening onder het contract gezet. Hierdoor is de overstap van Paul de Leeuw van de publieke omroep naar RTL Nederland definitief.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/paul-de-leeuw-naar-rtl/
<![CDATA[Goedkoper abonnement Netflix]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/goedkoper-abonnement-netflix/ Wed, 14 Nov 2018 19:45:22 +0100 Netflix is in enkele landen begonnen met een Mobile-Only abonnement. Het nieuwe abonnement kost de helft van het instapabonnement Basic en kan alleen op mobiele apparaten gebruikt worden.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/goedkoper-abonnement-netflix/
<![CDATA[FOX Sports weer op Smart TV beschikbaar]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/fox-sports-weer-op-smart-tv-beschikbaar/ Wed, 14 Nov 2018 19:05:47 +0100 FOX Sports is na onderbreking van enkele maanden weer op verschillende modellen Smart TV-televisies van de fabrikanten Philips en Samsung beschikbaar. De betaalzender heeft een nieuwe app hiervoor uitgebracht.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/fox-sports-weer-op-smart-tv-beschikbaar/
<![CDATA[Europese rechtszaak over openbreken kabelnetwerk Ziggo]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/europese-rechtszaak-over-openbreken-kabelnetwerk-ziggo/ Wed, 14 Nov 2018 16:00:05 +0100 VodafoneZiggo heeft de Europese Commissie voor de rechter gedaagd. De zaak is aanhangig gemaakt bij het Europese Gerechtshof in Luxemburg. Het geschil gaat over een onderzoek naar de Nederlandse markt.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/europese-rechtszaak-over-openbreken-kabelnetwerk-ziggo/
<![CDATA[Na Formule 1 blijft ook NASCAR bij Ziggo Sport Totaal]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/na-formule-1-blijft-ook-nascar-bij-ziggo-sport-totaal/ Wed, 14 Nov 2018 14:46:15 +0100 Autorace-liefhebbers zitten de komende jaren goed bij betaalzender Ziggo Sport Totaal. Nadat eerder deze week bekend werd dat Formule 1 bij Ziggo Sport te zien blijft, heeft men nu ook een nieuwe overeenkomst voor de NASCAR gesloten.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/na-formule-1-blijft-ook-nascar-bij-ziggo-sport-totaal/
<![CDATA[Ziggo heeft last van langdurige storing Replay TV op Ziggo GO]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/ziggo-heft-last-van-langdurige-storing-replay-tv-op-ziggo-go/ Wed, 14 Nov 2018 14:29:44 +0100 Al bijna een maand ondervinden klanten van Ziggo problemen bij de terugkijkdienst Replay TV op het streamingplatform Ziggo GO. Ondanks inspanningen van het kabelbedrijf is er nog geen oplossing.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/ziggo-heft-last-van-langdurige-storing-replay-tv-op-ziggo-go/
<![CDATA[Canal Digitaal introduceert kijken zonder settopbox met Smart TV]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/canal-digitaal-introduceert-kijken-zonder-settopbox-met-smart-tv/ Wed, 14 Nov 2018 13:00:51 +0100 Canal Digitaal biedt vanaf vandaag alle abonnees de mogelijkheid om zonder settopbox direct via de Smart TV naar satelliettelevisie te kijken. Tevens zijn hierdoor nieuwe interactieve mogelijkheden beschikbaar.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/canal-digitaal-introduceert-kijken-zonder-settopbox-met-smart-tv/
<![CDATA[Laatste seizoen Game of Thrones exclusief bij Ziggo]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/laatste-seizoen-game-of-thrones-exclusief-bij-ziggo/ Tue, 13 Nov 2018 16:49:01 +0100 Het laatste seizoen van de meest bekeken serie van de wereld Game of Thrones is vanaf april exclusief in Nederland voor klanten van Ziggo beschikbaar. Het kabelbedrijf biedt alle films en series van HBO exclusief aan klanten aan.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/laatste-seizoen-game-of-thrones-exclusief-bij-ziggo/
<![CDATA[Tijdelijk geen Veronica Inside]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/tijdelijk-geen-veronica-inside/ Tue, 13 Nov 2018 16:33:07 +0100 Het voetbaldiscussieprogramma Veronica Inside is vrijdag- en maandagavond tijdelijk niet op Veronica te zien. Dit heeft met de kwalificatiewedstrijden in de Nations League van het Nederlands Elftal te maken.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/tijdelijk-geen-veronica-inside/
<![CDATA[Voetbal in Ultra HD in deel Nederlandse huiskamers]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/voetbal-in-ultra-hd-in-deel-nederlandse-huiskamers/ Tue, 13 Nov 2018 16:07:37 +0100 De voetbalwedstrijd Duitsland – Rusland wordt op 15 november in 4K Ultra HD uitgezonden op RTL UHD. Een klein deel van de Nederlandse satellietkijkers kan naar dit UHD-kanaal kijken.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/voetbal-in-ultra-hd-in-deel-nederlandse-huiskamers/
<![CDATA[Caroline Tensen naar RTL]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/caroline-tensen-naar-rtl/ Tue, 13 Nov 2018 15:51:32 +0100 Caroline Tensen verlaat de publieke omroep. De presentatrice gaat bij RTL Nederland aan de slag. Gelijktijdig met Caroline Tensen verhuist ook Postcode Loterij: Eén tegen 100 naar RTL.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/caroline-tensen-naar-rtl/
<![CDATA[Formule 1 maakt de weg voor 4K Ultra HD bij Ziggo vrij]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/formule-1-maakt-de-weg-voor-4k-ultra-hd-bij-ziggo-vrij/ Tue, 13 Nov 2018 14:41:54 +0100 De nieuwe uitzendrechtenovereenkomst voor Formule 1 is in meerdere opzichten belangrijk voor VodafoneZiggo. Niet alleen een racende Max Verstappen is voor Ziggo Sport belangrijk, maar ook voor de marktintroductie van 4K Ultra HD.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/formule-1-maakt-de-weg-voor-4k-ultra-hd-bij-ziggo-vrij/
<![CDATA[Analoge FM radio moet voor sneller en stabieler internet bij Ziggo wijken]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/analoge-fm-radio-moet-voor-sneller-en-stabieler-internet-bij-ziggo-wijken/ Tue, 13 Nov 2018 13:17:54 +0100 Abonnees van Ziggo kunnen zoals het er nu naar uitziet nog iets meer dan een jaar van analoge FM radio via de kabel gebruikmaken. Dan moet ook analoge kabelradio voor sneller en stabieler internet ruimte maken.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/analoge-fm-radio-moet-voor-sneller-en-stabieler-internet-bij-ziggo-wijken/
<![CDATA[Voetbal: Zwitserland – Nederland live op televisie en radio]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/voetbal-zwitserland-nederland-live-op-televisie-en-radio/ Tue, 13 Nov 2018 12:28:12 +0100 De Nederlandse voetbalvrouwen kunnen zich vanavond plaatsen voor het WK voetbal 2019 in Frankrijk. In Zwitserland vindt de laatste wedstrijd van het play off-tweeluik plaats. De wedstrijd is live op Veronica te zien.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/voetbal-zwitserland-nederland-live-op-televisie-en-radio/
<![CDATA[Ziggo brengt Formule 1 TV Pro streamingdienst naar Nederland]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/ziggo-brengt-formule-1-tv-pro-streamingdienst-naar-nederland/ Tue, 13 Nov 2018 11:48:17 +0100 De vernieuwde samenwerking tussen VodafoneZiggo en Media Rights Formule 1 zorgt niet alleen voor voortzetting van de live uitzendingen van de Formule 1 op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/ziggo-brengt-formule-1-tv-pro-streamingdienst-naar-nederland/
<![CDATA[Formule 1 blijft bij Ziggo Sport]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/formule-1-blijft-bij-ziggo-sport/ Mon, 12 Nov 2018 19:16:41 +0100 De Formule 1 blijft de komende jaren bij Ziggo Sport en betaalzender Ziggo Sport Totaal te volgen. VodafoneZiggo heeft hiervoor een meerjarige overeenkomst met Liberty Media gesloten.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/formule-1-blijft-bij-ziggo-sport/
<![CDATA[Ziggo ziet gebruik Horizon Mediabox XL en Ziggo GO stijgen]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/ziggo-ziet-gebruik-horizon-mediabox-xl-en-ziggo-go-stijgen/ Sun, 11 Nov 2018 12:34:45 +0100 Meer klanten van Ziggo hebben van het kabelbedrijf een Mediabox XL in bruikleen gekregen om naar televisie- en videocontent te kijken. Ook het gebruik van de mobiele streamingdienst Ziggo GO is toegenomen.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/ziggo-ziet-gebruik-horizon-mediabox-xl-en-ziggo-go-stijgen/
<![CDATA[Tweede streamingdienst Disney in Europa]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/tweede-streamingdienst-disney-in-europa/ Sun, 11 Nov 2018 11:55:03 +0100 Disney gaat niet alleen de nieuwe online streamingdienst Disney+ in Europa introduceren. Ook de al langere tijd in Amerika verkrijgbare dienst Hulu maakt de tocht over de oceaan en landt op het Europese vaste land.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/tweede-streamingdienst-disney-in-europa/
<![CDATA[Formule 1 Grand Prix Brazilië live op televisie en radio]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/formule-1-grand-prix-brazilie-live-op-televisie-en-radio/ Sun, 11 Nov 2018 11:13:19 +0100 Ziggo Sport zendt vanavond de Formule 1 Grand Prix van Brazilië live uit. Het begin van de race is om 18.10 uur. Max Verstappen begint vanaf de vijfde positie op de derde startrij aan de race.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/formule-1-grand-prix-brazilie-live-op-televisie-en-radio/
<![CDATA[Ziggo 4K Ultra HD Mediabox komt begin 2019]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/ziggo-4k-ultra-hd-mediabox-komt-begin-2019/ Fri, 09 Nov 2018 12:47:59 +0100 Ziggo test op dit moment onder een beperkt deel van het klantenbestand de nieuwe Mediabox. Deze is niet alleen sneller en energiezuiniger maar kan ook 4K Ultra HD-content weergeven.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/ziggo-4k-ultra-hd-mediabox-komt-begin-2019/