Totaal TV Nieuws https://www.totaaltv.nl/plugins/lists/rssfeed.php?id=6 RSS feed <![CDATA[Definitief einde Geer en Goor: Joling bindt zich aan RTL 4]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/definitief-einde-geer-en-goor-joling-bindt-zich-aan-rtl-4/ Tue, 19 Mar 2019 19:18:44 +0100 Voor de verandering verliest RTL 4 eens niet een jarenlang veel gezien gezicht aan Talpa: Gerard Joling bindt zich voor twee jaar exclusief aan RTL.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/definitief-einde-geer-en-goor-joling-bindt-zich-aan-rtl-4/
<![CDATA[Canal Digitaal blijft zenders verhuizen]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/canal-digitaal-blijft-zenders-verhuizen/ Tue, 19 Mar 2019 16:10:31 +0100 Het verplaatsen van lineair via de Astra3-satelliet uitgezonden tv- en radiozenders bij Canal Digitaal blijft doorgaan. Het lijkt erop dat eigenaar M7 Group een transponder op deze satelliet aan het vrijmaken is.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/canal-digitaal-blijft-zenders-verhuizen/
<![CDATA[Voor- en nadelen opnemen in cloud Ziggo Mediabox Next]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/voor-en-nadelen-opnemen-in-cloud-ziggo-mediabox-next/ Tue, 19 Mar 2019 15:45:12 +0100 Het duurt niet lang meer totdat Ziggo de nieuwe Mediabox Next aan alle klanten gaat aanbieden. Een nieuwe functie van deze tv-decoder is opnemen in de cloud, het zogenaamde cloudPVR.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/voor-en-nadelen-opnemen-in-cloud-ziggo-mediabox-next/
<![CDATA[Flinke opsteker 6Inside: avondeditie na wijziging uitzendschema meer dan half miljoen kijkers]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/fliinke-opsteker-6inside-avondeditie-na-wijziging-uitzendschema-meer-dan-half-miljoen-kijkers/ Tue, 19 Mar 2019 14:58:15 +0100 Op de dag dat Nederland door een terreuraanslag werd getroffen, scoorden Pauw en Jinek een hoog kijkcijfer. Maar dit geldt ook voor een ander programma: 6Inside scoorde voor het eerst.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/fliinke-opsteker-6inside-avondeditie-na-wijziging-uitzendschema-meer-dan-half-miljoen-kijkers/
<![CDATA[Frequentiewijziging bij Digitenne: Einde verslechterde ontvangst?]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/frequentiewijziging-bij-digitenne-einde-verslechterde-ontvangst/ Tue, 19 Mar 2019 12:51:31 +0100 KPN heeft vandaag de frequentie van mux NTS4 in delen van Nederland gewijzigd. Dit is nodig voor het vrijmaken van een bepaald deel van het frequentiespectrum voor toekomstig gebruik van andere mobiele diensten.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/frequentiewijziging-bij-digitenne-einde-verslechterde-ontvangst/
<![CDATA[Analoge FM en kabelradio verslaat digitaal ruimschoots]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/analoge-fm-en-kabelradio-verslaat-digitaal-ruimschoots/ Tue, 19 Mar 2019 12:29:54 +0100 Twee op de drie Nederlanders luistert analoog in FM naar radiozenders. Dit doen zij via de ether en kabel. Het resterende deel luistert digitaal waarbij online radio via bijvoorbeeld apps het populairst is.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/analoge-fm-en-kabelradio-verslaat-digitaal-ruimschoots/
<![CDATA[Canal Digitaal in meer huiskamers]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/canal-digitaal-in-meer-huiskamers/ Tue, 19 Mar 2019 08:44:09 +0100 Het tv-aanbod van Canal Digitaal is binnenkort ook in de huiskamers van abonnees van de serviceproviders Fiber en Stipte aanwezig. Canal Digitaal levert niet alleen via satelliet, maar ook via IPTV tv-diensten in huiskamers.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/canal-digitaal-in-meer-huiskamers/
<![CDATA[TV-zenders passen programmering aan vanwege aanslag Utrecht]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/tvzenders-passen-programmering-aan-vanwege-aanslag-utrecht/ Mon, 18 Mar 2019 17:30:46 +0100 De belangrijkste tv-zenders passen de avondprogrammering aan naar aanleiding van de aanslag op het 24 Oktoberplein in Utrecht. Er zijn onder meer extra nieuwsuitzendingen.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/tvzenders-passen-programmering-aan-vanwege-aanslag-utrecht/
<![CDATA[Mogelijke aanslag Utrecht uitvoerig op tv, internet en radio]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/mogelijke-aanslag-utrecht-uitvoerig-op-tv-internet-en-radio/ Mon, 18 Mar 2019 12:45:34 +0100 Nederland is opgeschrikt door een mogelijke terroristische aanslag in Utrecht. Niet alleen Nederlandse, maar ook buitenlandse media doen live verslag van de gebeurtenissen.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/mogelijke-aanslag-utrecht-uitvoerig-op-tv-internet-en-radio/
<![CDATA[Videoland zonder erotiek verder]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/videoland-zonder-erotiek-verder/ Mon, 18 Mar 2019 11:06:15 +0100 RTL Nederland is gestopt met het aanbieden van porno- en erotische films bij online streamingdienst Videoland. Het mediabedrijf stopte zonder enige melding aan abonnees met dit thematisch content.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/videoland-zonder-erotiek-verder/
<![CDATA[Film1 breidt uit]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/film1-breidt-uit-1/ Mon, 18 Mar 2019 10:37:52 +0100 Het contentaanbod van betaalzender Film1 wordt in de komende weken verder uitgebreid. Nieuwe films zijn niet alleen op de lineaire kanalen maar ook bij online streamingdienst Film1 GO te zien.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/film1-breidt-uit-1/
<![CDATA[Videoland levert 41 nieuwe titels]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/videoland-levert-41-nieuwe-titels/ Sun, 17 Mar 2019 11:30:26 +0100 Het contentaanbod van de Nederlandse online streamingdienst Videoland is deze week met 41 nieuwe titels uitgebreid. Om naar het aanbod te kijken, is een abonnement van €8,99 per maand nodig.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/videoland-levert-41-nieuwe-titels/
<![CDATA[Eigenaar Canal Digitaal verkoopt serviceproviders]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/eigenaar-canal-digitaal-verkoopt-serviceproviders/ Sat, 16 Mar 2019 15:11:55 +0100 De serviceproviders Fiber en Stipte komen in andere handen. M7 Group kocht beide bedrijven in oktober 2017, maar heeft de bedrijven nu aan het Tilburgse bedrijf XS Provider verkocht.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/eigenaar-canal-digitaal-verkoopt-serviceproviders/
<![CDATA[Netflix voegt 34 nieuwe titels toe]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/netflix-voegt-34-nieuwe-titels-toe/ Sat, 16 Mar 2019 14:47:30 +0100 Het aantal nieuwe titels bij online streamingdienst Netflix is deze week op 34 uitgekomen. In totaal 15 films en 19 gehele seizoenen of nieuwe afleveringen van series zijn aan het contentaanbod toegevoegd.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/netflix-voegt-34-nieuwe-titels-toe/
<![CDATA[Weer nieuwe wijzigingen bij Canal Digitaal]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/weer-nieuwe-wijzigingen-bij-canal-digitaal/ Sat, 16 Mar 2019 14:26:59 +0100 M7 Group is bezig met een grote verplaatsing van zenders naar andere uitzendfrequenties. Dit is ook het geval bij een deel van het zenderaanbod van Canal Digitaal.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/weer-nieuwe-wijzigingen-bij-canal-digitaal/
<![CDATA[Film1: Overzicht alle films die online te bekijken zijn]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/film1-overzicht-alle-films-die-online-te-bekijken-zijn/ Sat, 16 Mar 2019 11:47:12 +0100 De Nederlandse filmliefhebber kan niet alleen bij online streamingdiensten als Netflix, Videoland en Pathé Thuis naar films en series kijken. Ook betaalzender Film1 heeft een groot aanbod van films die online te bekijken zijn.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/film1-overzicht-alle-films-die-online-te-bekijken-zijn/
<![CDATA[Niels van der Laan en Jeroen Woe: "Even tot hier gaat verder waar De kwis is gestopt"]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/niels-van-der-laan-en-jeroen-woe-even-tot-hier-gaat-verder-waar-de-kwis-is-gestopt/ Sat, 16 Mar 2019 09:00:00 +0100 Niels van der Laan en Jeroen Woe gaan vanaf vanavond met het nieuwe BNNVARA-programma Even tot hier verder waar De kwis is gestopt.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/niels-van-der-laan-en-jeroen-woe-even-tot-hier-gaat-verder-waar-de-kwis-is-gestopt/
<![CDATA[Aanbieder stopt met satelliet en stapt volledig over op online]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/aanbieder-stopt-met-satelliet-en-stapt-volledig-over-op-online/ Fri, 15 Mar 2019 16:36:24 +0100 Nu wereldwijd in steeds meer woningen een snellere internetverbinding aanwezig is, krijgt satelliettelevisie het moeilijker. In dit kader is het besluit van de Israëlische aanbieder Yes niet opvallend.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/aanbieder-stopt-met-satelliet-en-stapt-volledig-over-op-online/
<![CDATA[Veel wijzigingen bij Canal Digitaal]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/veel-wijzigingen-bij-canal-digitaal-1/ Fri, 15 Mar 2019 15:30:34 +0100 Abonnees van Canal Digitaal krijgen te maken met enkele frequentiewijzigingen van zenders die op de Astra3-satelliet uitgezonden worden. Als echter de fastscanzenderlijst gebruikt wordt, merkt de satellietkijker niets van de wijzigingen.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/veel-wijzigingen-bij-canal-digitaal-1/
<![CDATA[Online.nl goedkoopste keus voor liefhebbers voetbal en Formule 1]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/onlinenl-goedkoopste-keus-voor-liefhebbers-voetbal-en-formule-1/ Fri, 15 Mar 2019 13:46:44 +0100 Sommige Nederlanders verfoeien sportzenders. Maar voor een veel grotere groep Nederlanders speelt het sportaanbod een belangrijke rol bij de keuze van leverancier van tv en internet.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/onlinenl-goedkoopste-keus-voor-liefhebbers-voetbal-en-formule-1/
<![CDATA[Glasvezeloorlog: ACM onderzoekt klachten T-Mobile en NLconnect tegen KPN]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/glasvezeloorlog-acm-onderzoekt-klachten-tmobile-en-nlconnect-tegen-kpn/ Fri, 15 Mar 2019 12:29:16 +0100 KPN heeft zich jarenlang op de vlakte gehouden op de glasvezelmarkt. Maar na het aantreden van de nieuwe topman Maximo Ibarra ligt de focus weer volledig op glasvezel.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/glasvezeloorlog-acm-onderzoekt-klachten-tmobile-en-nlconnect-tegen-kpn/
<![CDATA[Klachten ontvangst en storing NPO en Digitenne na omzetting DVB-T2]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/klachten-storing-npo-en-digitenne-na-omzetting-dvbt2/ Fri, 15 Mar 2019 11:28:47 +0100 Niet alleen het duurder worden en de beperktere mogelijkheden van Digitenne na de omzetting naar DVB-T2/HEVC zijn sommige Nederlanders een doorn in het oog.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/klachten-storing-npo-en-digitenne-na-omzetting-dvbt2/
<![CDATA[Valse start online streamingdienst F1 TV Pro]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/valse-start-online-streamingdienst-f1-tv-pro/ Fri, 15 Mar 2019 10:38:36 +0100 Online streamingdienst F1 TV Pro is nieuw in Nederland. Formule 1-liefhbbers kunnen dit weekend gratis met de videodienst kennismaken. Maar helemaal vlekkeloos ging dit niet.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/valse-start-online-streamingdienst-f1-tv-pro/
<![CDATA[Formule 1 Grand Prix Australië met Max Verstappen live op tv, internet en radio]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/formule-1-grand-prix-australie-met-max-verstappen-live-op-tv-internet-en-radio/ Thu, 14 Mar 2019 16:00:00 +0100 Het gas gaat er dit weekeind weer op. De eerste Formule 1-race van 2019 wordt in het Australische Melbourne gereden. Formule 1 is in Nederland onder meer live op Ziggo Sport te volgen.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/formule-1-grand-prix-australie-met-max-verstappen-live-op-tv-internet-en-radio/
<![CDATA[Videoland ziet aantal abonnees verdubbelen]]> https://www.totaaltv.nl/nieuws/videoland-ziet-aantal-abonnees-verdubbelen/ Thu, 14 Mar 2019 15:26:14 +0100 Het gaat goed met de Nederlandse online streamingdienst Videoland. Eigenaar RTL Nederland meldt in de jaarcijfers van 2018 een stijging van het aantal abonnees met maar liefst 135 procent.

Lees verder...]]>
https://www.totaaltv.nl/nieuws/videoland-ziet-aantal-abonnees-verdubbelen/