Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    TROS besteedt aandacht aan dood Dolly Dot Ria Brieffies

    Publieke omroep TROS besteedt deze week uitgebreid aandacht aan de dood van Dolly Dot Ria Brieffies. Zo is vrijdagavond het Ahoy concert van de Dots uit 2007 te zien.
    Jarco Kriek
    21 juli 2009
    comments 0
    TROS besteedt aandacht aan dood Dolly Dot Ria Brieffies

    De TROS besteedt de komende week uitgebreid aandacht aan het overlijden van Dolly Dot Ria Brieffies. Dat doet men zowel via de landelijke zender Nederland1 als het eigen digitaal themakanaal Sterren.nl

    Vandaag werd bekend dat Dolly Dot Ria Brieffies op maandagavond tien uur op 52 jarige leeftijd aan de gevolgen van longkanker is overleden. De TROS heeft altijd al een nauwe band met de, in de jaren 80 zeer populaire, Dolly Dots gehad. Zo was de televisieserie die in de begin jaren 80 rondom de zes Dolly Dots werd gemaakt op de TROS te zien. In de komende week besteedt de TROS dan ook aandacht aan de Dolly Dots. Vanavond was in het televisieprogramma Eén Vandaag het overlijden van Ria Brieffies een prominent onderwerp. Later vanavond is op het digitaal themakanaal Sterren.nl van de TROS een in memoriam te zien. Op vrijdagavond is vanaf 22.00 uur op Nederland1 een ingelast programma te zien onder de naam “Het beste van de Dolly Dots in Ahoy”. Dat is een tv-registratie van de hoogtepunten van het reünieconcert dat de Dots in 2007 gaven in Ahoy Rotterdam. Hits als Radio, Don't Give Up en Love Me Just A Little Bit More zullen de revue passeren.

    TROSSterren.nlRia BrieffiesDolly Dots

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview