Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Uitgelegd

  *

  Wat is webcare?

  Klantenservice is belangrijk voor de aanbieders van mobiele en vaste diensten. Webcare heeft het contact met de klant flink veranderd.
  25 november 2021
  Reacties0 reactie(s)
  • *

   Wat is HBO Max?

   Een van de nieuwe streamingdiensten die in 2022 naar Nederland komen, is HBO Max. Wat mogen we daarvan verwachten?
   12 november 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is een podcast?

   Podcasts doen voor radio wat streamingdiensten doen voor tv. Al bijna twee miljoen Nederlanders luisteren podcasts, en zo luistert u mee.
   3 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is HDMI?

   Sinds de komst van HDMI is het een koud kunstje om audiovisuele apparatuur aan te sluiten. Deze handige weetjes komen daarbij van pas.
   22 september 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is accountsharing?

   Een abonnement op alle streamingdiensten? Dat loopt in de papieren. Het delen van abonnementen is een populaire manier om de kosten te drukken.
   20 augustus 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is dolby digital en dolby atmos?

   Bij digitaal beeld hoort digitaal geluid, en dat biedt mogelijkheden die verder gaan dan stereo. Dit moet u weten over meerkanaals geluid.
   25 juli 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is Android TV?

   De Smart TV-app van KPN is voortaan ook beschikbaar op toestellen met Android TV. We leggen uit waarom dat goed nieuws is.
   20 juni 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is inbranden?

   Wie de beste beeldkwaliteit wil, kiest een oled-tv. Sommige kijkers laten zich echter afschikken door griezelverhalen over inbranden. Terecht?
   31 mei 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is een soundbar?

   Een moderne platte televisie klinkt meestal niet geweldig. Een soundbar is de simpelste en snelste manier om het tv-geluid te verbeteren.
   27 april 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is upscaling?

   Op een Ultra HD-tv zien ook ‘gewone’ HD-kanalen er vaak verrassend goed uit. Dat is geen magie, maar een techniek genaamd upscaling.
   31 maart 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is Star op Disney+?

   Vorige maand verscheen er binnen Disney+ een nieuwe rubriek: Star. Wat is Star, wat kun je er zien, en moeten we er blij mee zijn?
   9 maart 2021
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Wat is codering?

   Codering is een techniek die tv-aanbieders gebruiken om hun uitzendingen te beschermen. Maar waarom is dit eigenlijk nodig?
   29 oktober 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is SVOD?

   Met VOD ofwel video on demand kijkt u een film, serie of programma wanneer het u het beste uitkomt. Een speciale variant van VOD is SVOD.
   27 september 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is smartwifi?

   Ziggo introduceerde voor zijn klanten dit voorjaar een SmartWifi-app, die onlangs werd aangevuld met pods. Wat is SmartWifi eigenlijk?
   3 september 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is een CI+ module?

   CI+ is een term die onlosmakelijk verbonden is met digitale tv. Het geeft de kijker meer keuze, maar er kleven ook duidelijke nadelen aan.
   3 augustus 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is exclusieve content?

   Nederlandse tv-aanbieders lokken klanten met lekkers dat de concurrent niet heeft. KPN begon, maar Ziggo won de exclusieve content-strijd.
   8 juli 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is gigabit?

   Internetaanbieders slaan ons om de oren met de term gigabit. Het is ongetwijfeld supersnel, maar wat bedoelen ze er eigenlijk mee?
   11 juni 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is OTT?

   OTT is een term die je vaak hoort als het over televisieaanbieders gaat. Het is de afkorting van over-the-top, maar wat betekent dat eigenlijk?
   12 mei 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is 4K?

   SD, HD, Full HD, Ultra HD: allemaal zegt het wat over de beeldkwaliteit van televisies en content. Daarnaast zien we vaak de term 4K.
   15 april 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is Alles-in-1

   Aanbieders van vaste diensten als Ziggo, KPN en T-Mobile hebben het vaak over ‘alles-in-1’. Wat bedoelen ze daar eigenlijk mee?
   18 maart 2021
   Reacties0 reactie(s)

  Op dit plekje binnen de site van Totaal TV worden alle (technische) onderwerpen rondom televisiekijken uitgelegd. Kort en bondig. Verwacht evergreens als Smart TV, streamingdiensten en schoteltelevisie.

 1. Nu op tv

  Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Unforgotten

  Unforgotten
  BBC First om 20:00 uur
  Sunny onderzoekt een bizarre moordzaak. Hij kan Cassies speurneus goed gebruiken, maar zij heeft geen zin in een nieuwe zaak.

  TV-TIP Chateau Christmas

  Chateau Christmas
  RTL 8 om 20:28 uur
  De beroemde pianiste Margot viert Kerst met haar familie op een romantisch kasteel. Daar loopt ze haar ex weer tegen het lijf.

  Interview

  • *

   Dominique Devenport

   Sisi

   Meer historisch dan romantisch, maar daarom niet minder meeslepend. De NPO neemt kostuumdramaserieliefhebbers op de drempel van het nieuwe jaar mee naar het negentiende-eeuwse Wenen van de legendarische keizerin Sisi.
   Reacties0 reactie(s)