Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Uitgelegd

  *

  Wat is OTT?

  OTT is een term die je vaak hoort als het over televisieaanbieders gaat. Het is de afkorting van over-the-top, maar wat betekent dat eigenlijk?
  12 mei 2021
  Reacties0 reactie(s)
  • *

   Wat is een soundbar?

   Een moderne platte televisie klinkt meestal niet geweldig. Een soundbar is de simpelste en snelste manier om het tv-geluid te verbeteren.
   27 april 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is upscaling?

   Op een Ultra HD-tv zien ook ‘gewone’ HD-kanalen er vaak verrassend goed uit. Dat is geen magie, maar een techniek genaamd upscaling.
   31 maart 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is Star op Disney+?

   Vorige maand verscheen er binnen Disney+ een nieuwe rubriek: Star. Wat is Star, wat kun je er zien, en moeten we er blij mee zijn?
   9 maart 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is HDR?

   Nieuwe tv's kunnen meestal HDR weergeven. Maar HDR komt in verschillende varianten… en wat is HDR eigenlijk? Totaal TV legt het uit.
   16 februari 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is satelliet?

   De eerste digitale kijkers in Nederland waren mensen met een schotel op het dak. Ook in 2021 is satelliet-tv nog steeds een prachtig product.
   4 januari 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is 4K?

   SD, HD, Full HD, Ultra HD: allemaal zegt het wat over de beeldkwaliteit van televisies en content. Daarnaast zien we vaak de term 4K.
   15 april 2021
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Wat is Alles-in-1

   Aanbieders van vaste diensten als Ziggo, KPN en T-Mobile hebben het vaak over ‘alles-in-1’. Wat bedoelen ze daar eigenlijk mee?
   18 maart 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is hybride televisiekijken?

   Hybride, het is een term die je steeds vaker tegenkomt. Wat houdt hybride televisiekijken precies in en wat zijn de mogelijkheden?
   26 februari 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is digitale ethertelevisie?

   In 2006 schakelde onze ethertelevisie van analoog naar digitaal. Bij digitale ethertelevisie denken we aan Digitenne, maar het is meer.
   26 januari 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Wat is Smart TV?

   In de winkel worden de meeste televisies tegenwoordig aangeprezen als 'Smart TV'. Word je daar echt wijzer van? Totaal TV geeft uitleg.
   31 december 2020
   Reacties0 reactie(s)

  Op dit plekje binnen de site van Totaal TV worden alle (technische) onderwerpen rondom televisiekijken uitgelegd. Kort en bondig. Verwacht evergreens als Smart TV, streamingdiensten en schoteltelevisie.

 1. Nu op tv

  Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd We Are Who We Are

   In deze persoonlijke zoektocht vinden de twee Amerikaanse tieners Fraser en Caitlin, die op een militaire basis in Venetië wonen, elkaar en ontstaat er een hechte vriendschap. Totaal TV mag dit broeierige coming-of-age-drama vijf keer op dvd weggeven.

  TV-TIP Deadpool 2

  Deadpool 2
  Veronica om 20:00 uur
  Wade Wilson werkt al twee jaar als de gemaskerde held Deadpool. Op een dag verliest hij echter alles waar hij van houdt.

  TV-TIP Lego Masters: Kids special

  Lego Masters: Kids special
  RTL 4 om 20:00 uur
  Kinderen zijn toch de echte LEGO-experts. In deze special nemen deelnemers tussen de 7 en 12 jaar oud het tegen elkaar op.

  Interview

  • *

   Emma Stone

   Cruella

   Een van ‘s werelds leukste slechteriken heeft een eigen film gekregen. Emma Stone schittert vanaf 28 mei op Disney+ als Cruella de Vil, de kleurrijke modeontwerpster die het behoorlijk bont maakt.
   Reacties0 reactie(s)