Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Nieuwe firmware CanalDigitaal HD ontvangers off air

    De nieuwe firmware voor de Philips HD ontvangers van CanalDigitaal is vandaag van de satelliet gehaald. Update problemen bij een aantal ontvangers is hier de oorzaak van.
    Jarco Kriek
    15 oktober 2009
    comments 0
    Nieuwe firmware CanalDigitaal HD ontvangers off air

    De nieuwe firmware voor de Philips HD ontvangers van televisieaanbieder CanalDigitaal is vanmiddag van de satelliet afgehaald. Problemen bij het updaten van een aantal van deze ontvangers zijn hiervan de oorzaak.

    Gisteren haalde CanalDigitaal ook al tijdelijk, na enkele uren, de firmware uit de lucht. Vandaag werd een tweede poging gestart. Ook deze verliep niet probleemloos. Hierdoor werd besloten om de nieuwe firmware wederom uit de lucht te halen. “Wij hebben gemerkt dat de software update voor problemen zorgt bij een aantal ontvangers. Om problemen te voorkomen is er besloten de software van de satelliet te halen” aldus Rene van der Vlist van Eviso dat namens CanalDigitaal het woord voert in deze kwestie.

    CanalDigitaal gaat de ontstane problemen nu in kaart brengen en daarna de firmware aanpassen. De verwachting is dat medio volgende week de verbeterde firmware weer via de satelliet te downloaden is.

    CanalDigitaalHDTVPhilipsPaceDSR7121DSR8121

    Reacties

  1. TV-TIP Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

    Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Na de Mexicaanse avonturen van Kees in Wie is de Mol? gaat hij in Oplichters Aangepakt weer achter échte bandieten aan. Hij helpt Karola, een gehandicapte vrouw die via het internet voor 50.000 euro werd opgelicht. Kees spoort de daders op in Italië, maar daar zijn ze niet blij met de speurneus. Dit seizoen helpt Kees ook BN’ers die afgezet werden. Zo zien we o.a. Rob Geus voorbij­komen en B&B vol liefde-kandidaat Marian, die in Portugal met de dood werd bedreigd.

    TV-TIP Corsokoorts in Sint Jansklooster

    Corsokoorts in Sint Jansklooster
    SBS6 om 20:30 uur
    Het bloemencorso komt nu snel dichterbij en de verschillende teams werken koortsachtig om het feest tot een succes te maken. In het zicht van de finish duiken er tóch nog een paar grote problemen op. Extreme droogte en een verwoestende storm dreigen op het laatste moment roet in het eten te gooien. Daarnaast staat het privéleven van de teamleden niet stil, en lopen sommige kandidaten daarin óók tegen obstakels op.

    Interview