Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Eurosport iPlayer nu ook op iPhone en iPad

    De Europese sportzender Eurosport zet groot in op interactiviteit. Zo komt in Nederland op korte termijn de uitgesteld kijken dienst Eurosport Gemist voor tv-aanbieders beschikbaar. Ook de iPlayer krijgt een belangrijke uitbreiding.
    Jarco Kriek
    7 december 2011
    comments 0
    Eurosport iPlayer nu ook op iPhone en iPad

    De Europese sportzender Eurosport zet groot in op interactiviteit. Zo komt in Nederland op korte termijn de uitgesteld kijken dienst Eurosport Gemist voor tv-aanbieders beschikbaar. Ook de iPlayer krijgt een belangrijke uitbreiding.

    Eurosport iPlayer is al enige tijd via PC en laptop als betaaldienst beschikbaar. Vanaf deze week is deze dienst ook beschikbaar gekomen op de Apple apparaten iPhone en iPad. De speciale Eurosport iPlayer app is gratis in de appstore te downloaden. Wie echter gebruik van deze interactieve dienst wil maken dient een in-app aankoop te doen. Voor een maand toegang betaalt men € 3,39 euro per maand. Een jaar lang toegang kost € 34,99. Men dient bij de maandelijkse variant wel rekening te houden dat het maandelijkse abonnement automatisch wordt verlengd tot men de dienst via het apparaat heeft opgezegd.

    Een abonnement op Eurosport iPlayer geeft niet alleen toegang tot de livestreams van de lineaire zenders Eurosport 1 en Eurosport 2. Ook krijgt men toegang tot meerdere cameraposities bij grote evenementen, exclusieve evenementen die niet op de lineaire tv-kanalen te zien zijn, en het allerlaatste sportnieuws. Op jaarbasis kan met via Eurosport iPlayer naar meer dan 100 verschillende sporten kijken en kan men ook diverse sportmagazines lezen. 

    EurosportEurosport iPlayerEurosport 2AppleiPhoneiPadappstore

    Reacties

  1. TV-TIP Nederland op Film

    Nederland op Film
    NPO 2 om 22:07 uur
    Veel Nederlanders bewaarden tijdens de Tweede Wereld­oorlog een rol film, in afwachting van de bevrijding van ons land. Hierdoor zijn er bijzonder veel opnames van de laatste dagen van de oorlog. Het nieuwe seizoen van Nederland op Film start met een ‘bevrijdingsspecial’, waarin we zien hoe het einde van de oorlog in verschillende steden gevierd werd. Natuurlijk werd er gefeest, maar we zien ook hoe er meteen na de bevrijding rekeningen vereffend werden met collaborateurs.

    TV-TIP Bevrijdingsfestivals 2024

    Bevrijdingsfestivals 2024
    NPO 3 om 22:24 uur
    Bij Bevrijdingsdag hoort muziek, en dit jaar zijn Son Mieux, Claude, Flemming en Wende (Snijders) benoemd tot Ambassadeurs van de Vrijheid. De artiesten vliegen van podium naar podium, en geven optredens op de verschillende festivals in Nederland. De muzikanten staan uitgebreid stil bij wat vrijheid voor ze betekent, en natuurlijk valt er ook te genieten van muziek en sfeerimpressies van de afgelopen feestdag.

    Interview