1. Interviews

  Carlo Boszhard

  The Masked Singer

  Welke bekende Nederlanders vertonen dit tweede seizoen in een geweldig kostuum en bijpassend masker hun zangkunsten? Panellid Carlo Boszhard is razend benieuwd, net als de rest van Nederland.
  10 september
  The Masked Singer

  Het nieuwe aan deze reeks is dat er maar liefst vijftien nieuwe karakters te zien zijn. Dat betekent dat er drie deelnemers meer zijn dan in het eerste seizoen. Carlo: “Het eerste seizoen waren mensen sceptisch om eraan mee te doen, maar na het kijken van seizoen één vindt denk ik bijna iedereen het leuk. Dat moet haast wel leiden tot nóg meer diversiteit qua namen, vergeleken met vorig seizoen. Je kunt immers uit een grotere vijver vissen. En als jij een sporter, politicus of presentator bent met kinderen, dan weet ik zeker dat je kids per se willen dat je eraan meedoet. Een leuker cadeau kun je ze niet geven.”

   

  Over the top-gevoel

  Carlo geeft toe dat hij niet had durven dromen dat The Masked Singer zo succesvol zou worden. “Je hoopt het, maar dit had niemand verwacht. Het konijn kwam geloof ik als eerste op vorig jaar. Gerard, Buddy, Loretta en ik keken elkaar aan en wisten direct dat we aan een bijzondere show meewerkten. We dachten: óf dit wordt een gigantische flop óf iedereen heeft het erover en is bezig met wie er in welk pak zit. Gelukkig werd het dat laatste.” Wekelijks stemden er gemiddeld zo’n 1,5 miljoen kijkers af op de familieshow van RTL 4. Maar niet alleen voor de kijkers was het programma een feestje, de makers hadden er net zoveel plezier in. “Van alle programma’s die ik doe, staat De TV Kantine onbetwist op nummer één. Dat mag duidelijk zijn. Maar The Masked Singer is een goede runner up. Alles klopt: Ruben geeft ons alle ruimte en stuurt ons op een leuke manier. Loretta zit op haar eigen, onnavolgbare wijze in het programma. Buddy is jong en fris en noemt namen als Diggy Dex waarvan Gerard zegt: “Oh ja! Wie?” Geweldig hoe Gerard bij dat over de top-gevoel past. En ik ben het maatje van Loretta. Ik verwonder me, kraak mijn hersens en intussen geniet ik van de optredens.”

   

  Zware bassen

  Carlo en de andere panelleden moeten raden wie er achter de maskers zouden kunnen zitten. En al zat de tv-presentator vorig jaar in het winnende team, het viel ‘m niet mee. “Mensen thuis zitten op Twitter mee te raden, maar zij horen een heel ander geluid dan wij in de studio. Wij worden bijna uit onze stoelen gedrukt door de zware bassen en hoge klanken. Door de tv wordt het geluid gecomprimeerd, dus thuis hoor je het duidelijker. Mensen zeggen vaak: ‘Je kan toch even op Twitter kijken?’ Nee, want als wij de opnames hebben, is het nog niet op tv, dus op Twitter kijken, heeft dan geen zin. Ten tweede kunnen wij niet – zoals thuis – met onze partner of gezin in discussie: ‘Zou die het zijn?’ Wat het nog lastiger maakt, is dat we soms twee of drie shows achter elkaar opnemen. Je weet bij show drie echt niet meer wie wat heeft gezongen in show één. Laat staan hoe hij of zij precies klonk.”

   

  Continu afgeschermd

  De opnames zijn volledig coronaproof, vertelt Carlo. “De deelnemers dragen geen mondkapje, maar een heel masker! Verder werden ze toch al continu van ons afgeschermd. Tijdens de repetities hebben de deelnemers een shirt aan met de tekst: ‘Ik mag niet praten’. En ook dan dragen ze complete maskers.” De panel- en overige crewleden worden regelmatig getest, wat Carlo al gewend is aangezien hij voor Married at First Sight ook regelmatig wordt getest. Carlo heeft onwijs veel zin in het programma: “Als ik er niet in had gezeten, had ik er zeker naar gekeken!”

  Lees hier het interview met Carlo over Typisch Carlo & Irene
  Lees hier het interview met Carlo over De TV Kantine
  Lees hier het interview met Carlo over Lotto’s onvergetelijke zaterdag

 1. Doe mee en win!

  • The Best of Decade Collection met Argo, American Sniper, Gravity, Joker en Mad Max

   Win The Best of Decade Collection dvd-box

   De periode van pepernoten, kerstkransjes en lekker wegkruipen op de bank is alweer bijna aangebroken en daarom heeft Warner Home Video een bijzondere The Best of Decade Collection uitgebracht. Argo, American Sniper, Gravity, Joker en Mad Max zijn enkele van de beste films van het afgelopen decennium en Totaal TV mag deze box vol topfilms drie keer weggeven.

  TV-TIP Botched

  Botched
  E! Entertainment om 19:00 uur
  Dat je ver weg moet blijven van illegaal plastisch gesleutel ondervond het 35-jarige Instagram-model Miss Miami aan den lijve. Na een serie bil-injecties zwol haar bips op tot enorme proporties.

  TV-TIP The Girl on the Train

  The Girl on the Train
  Net5 om 20:30 uur
  Tijdens haar dagelijkse reis ziet de gescheiden Rachel Watson elke dag een in haar ogen perfect stel; Megan en Scott Hipwell. Dit krijgt snel een keerzijde, want Rachel ontdekt iets gruwelijks.

  Interview

  • The Undoing Hugh Grant

   Hugh Grant

   The Undoing

   Hugh Grant werd groot als de ietwat onhandige goedzak in een rits aan romantische komedies. Inmiddels kiest de onlangs zestig geworden acteur andere rollen, zoals in drama-miniserie The Undoing.
   Reacties0 reactie(s)