1. Interviews

  Daniel Boissevain

  All Stars & Zonen

  23 jaar na het succes van de film komt de originele cast terug met de BNNVARA-serie All Stars & Zonen. Daniël Boissevain kruipt weer in de huid van Johnny.
  10 september
  All Stars & Zonen Daniël Boissevain

  Wat dacht je toen ze je vroegen voor All Stars & Zonen?

  “Jaren geleden werd al geroepen dat er misschien een vervolg zou komen. Nu het eindelijk doorging, was ik direct enthousiast. Alleen al omdat ik zulke goede herinneringen aan de vorige opnameperiodes heb.”

   

  En, waar gaat dit vervolg over?

  “Zoals de titel al zegt, gaat het over de zonen van de ‘oude’ All Stars. Mijn karakter Johnny wóónt bijna op de club. Buiten het voetbal, heeft hij niet zoveel. Zo is hij de enige van de jongens die geen kinderen heeft. Johnny probeert de club levend te houden, maar heeft het organisatietalent van een aardappel, dus dat brengt allerlei problemen met zich mee.”

   

  Hoe was ’t om alle oude castleden weer te zien?

  “Ontzettend leuk! We hadden niet veel draaidagen met z’n allen, maar de dagen dát we samen op de set waren, waren we binnen vijf minuten waar we twintig jaar geleden waren. De chemie was hetzelfde. En dat terwijl we toch twee decennia verder zijn en iedereen veel heeft meegemaakt.”

   

  En beviel het om met die jonge jongens, de All Stars-zonen, te werken?

  “Absoluut. Die gasten zijn zoals wij destijds ook waren. Het voelde soms alsof je letterlijk naar jezelf zat te kijken – maar dan van twintig jaar geleden. Een bijzondere situatie.”

   

  Hebben jullie nog bij de dood van Antonie (Kamerling, red.) stilgestaan?

  “Zeker. We draaiden op een gegeven moment een scène op een begraafplaats en dat was toevallig ook de begraafplaats waar Antonie ligt. Die dag waren we met de oude cast bij elkaar, dus besloten we met z’n allen naar Antonies graf te gaan. Een mooi moment. In één van de afleveringen staan we ook op een mooie manier stil bij Antonies personage Hero.”

   

  Jullie stonden op de set in corona-tijd, hoe was dat?

  “We pasten ons eigenlijk snel aan. Elke ochtend werd je temperatuur opgemeten, overal stonden desinfectieapparaten, de visagisten droegen handschoenen en mondkapjes, de lunch werd voor je opgeschept en één keer in de twee weken werden we getest.”

   

  Wat voor ontwikkeling heeft jouw personage Johnny doorgemaakt?

  “Geen! Johnny heeft zich het minst ontwikkelt van iedereen, haha. Toen we begonnen met de voorbereidingen, dacht ik: wie ís Johnny ook alweer? Hoe zit zijn karakter in elkaar? Ik belde regisseur Jean om het hem te vragen. Hij zei: ‘Daar kan ik niks over zeggen, jij hebt het personage namelijk zelf gecreëerd.’ Toen op dag één de camera ging lopen, was ik meteen Johnny. Alsof het een alter ego was dat ‘even’ twintig jaar op pauze had gestaan.”

 1. Doe mee en win!

  • Face to Face

   Win de streamstart voor Face to Face

   Wanneer inspecteur Bjørn Rasmussen het lichaam van een jonge vrouw moet identificeren, blijkt het om zijn eigen dochter Christina te gaan. De lijkschouwer denkt aan zelfmoord, maar Bjørn weigert dat te geloven. Totaal TV mag vijf keer de Lumiere-streamstart voor dit misdaaddrama weggeven.

  TV-TIP The Age of Adaline

  The Age of Adaline
  RTL 8 om 20:30 uur
  De 29-jarige Adaline Bowman merkt na een bijnadoodervaring dat ze niet meer veroudert. Om te voorkomen dat iemand haar geheim achterhaalt, laat ze - acht decennia lang - niemand meer in haar leven toe. Maar een toevallige ontmoeting met de charismatische filantroop Ellis Jones wakkert haar passie voor het leven en de liefde plots weer aan.

  TV-TIP Frank & Rogier checken in

  Frank & Rogier checken in
  RTL 4 om 20:31 uur
  Nadine en Simon kochten een vakantiehoeve en stopten al hun geld in de renovatie, maar toen sloeg de coronacrisis toe en was hun geld op. Frank en Rogier helpen een handje.

  Interview

  • Dynamo Beyond Belief

   Dynamo

   Dynamo Beyond Belief

   Steven Frayne, beter bekend als Dynamo, was door ziekte lange tijd uit de running. Maar de Britse illusionist is weer helemaal terug met de driedelige serie Dynamo Beyond Belief.
   Reacties0 reactie(s)