1. Interviews

  Daniel Mays

  Temple

  Mark Strong, Carice van Houten en Daniel Mays runnen in de BBC First-serie Temple een illegale, ondergrondse medische kliniek.
  17 october
  Daniel Mays

  “Dit zeggen vast alle acteurs over hun serie, maar dit is anders dan alles wat je eerder zag”, glundert Daniel Mays (foto), die als Lee Simmons meehelpt bij het faciliteren van de kliniek. “Het is moeilijk een genre aan Temple te koppelen. Het is een liefdesverhaal, maar ook een soort Apocalyps. En dan zit er ook nog een flinke dosis donkere humor in. Temple is een ongelooflijke mix van verschillende elementen en het is niet voor niets fantastisch ontvangen: de serie zuigt je op en is verslavend. Fans in het Verenigd Koninkrijk hebben het echt gebingewatcht.”

   

  Illegale immigranten

  "De achtdelige dramaserie draait om Daniel Milton, die een illegale medische kliniek heeft in een Londens metrostation. “Hij behandelt mensen die niet terecht kunnen of willen bij de bovengrondse medische praktijken. Bijvoorbeeld CEO’s van grote bedrijven die hun medische geschiedenis niet bekend willen hebben, of illegale immigranten.”

   

  Hollands glorie

  Mays deelt de hoofdrollen met Mark Strong, en jawel, onze eigen Carice van Houten. “Ik kende haar van tevoren niet, maar ik heb een geweldige tijd met haar gehad, het was fantastisch met haar te werken. Ze maakte me aan het lachen op de set, haar gevoel voor humor is geweldig. Ze speelt een lastige rol in de serie, maar die heeft ze genaild.”

 1. Doe mee en win!

  • Pavarotti

   Win de dvd Pavarotti!

   Ron Howard (Inferno, A Beautiful Mind) heeft een muzikale documentaire over Pavarotti gemaakt. Deze ode aan één van de grootste artiesten allertijden maakt gebruik van beelden uit het familiearchief. Totaal TV mag de dvd vijf keer weggeven.

  TV-TIP Vier handen op één buik

  Vier handen op één buik
  NPO 1 extra om 15:00 uur
  De Drentse Noah (19) wordt zwanger van haar vriend en verhuist naar het Zuiden. Kim Kötter helpt Noah om te wennen aan haar nieuwe omgeving.

  TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Ziggo Sport Select om 20:30 uur
  Hoewel de koploper van de Britse Premier League de ene overwinning aan de andere lijkt te rijgen, wordt het toch lastig voor Virgil van Dijk en zijn kornuiten.

  Interview

  • Traces Molly Windsor

   Molly Windsor

   Traces

   In deze misdaadserie gaat een forensische laboratoriumassistente (Molly Windsor) op zoek naar de moordenaar van haar moeder.
   Reacties0 reactie(s)