1. Interviews

  Daniel Mays

  Temple

  Mark Strong, Carice van Houten en Daniel Mays runnen in de BBC First-serie Temple een illegale, ondergrondse medische kliniek.
  17 october
  Daniel Mays

  “Dit zeggen vast alle acteurs over hun serie, maar dit is anders dan alles wat je eerder zag”, glundert Daniel Mays (foto), die als Lee Simmons meehelpt bij het faciliteren van de kliniek. “Het is moeilijk een genre aan Temple te koppelen. Het is een liefdesverhaal, maar ook een soort Apocalyps. En dan zit er ook nog een flinke dosis donkere humor in. Temple is een ongelooflijke mix van verschillende elementen en het is niet voor niets fantastisch ontvangen: de serie zuigt je op en is verslavend. Fans in het Verenigd Koninkrijk hebben het echt gebingewatcht.”

   

  Illegale immigranten

  "De achtdelige dramaserie draait om Daniel Milton, die een illegale medische kliniek heeft in een Londens metrostation. “Hij behandelt mensen die niet terecht kunnen of willen bij de bovengrondse medische praktijken. Bijvoorbeeld CEO’s van grote bedrijven die hun medische geschiedenis niet bekend willen hebben, of illegale immigranten.”

   

  Hollands glorie

  Mays deelt de hoofdrollen met Mark Strong, en jawel, onze eigen Carice van Houten. “Ik kende haar van tevoren niet, maar ik heb een geweldige tijd met haar gehad, het was fantastisch met haar te werken. Ze maakte me aan het lachen op de set, haar gevoel voor humor is geweldig. Ze speelt een lastige rol in de serie, maar die heeft ze genaild.”

 1. Doe mee en win!

  • Game of Thrones Daenerys Targaryen Emilia Clarke

   3X GoT COMPLETE BOXSET!

   Game of Thrones is een spectaculair fenomeen zo groot als de zeven koninkrijken. De hitserie wist de afgelopen jaren miljoenen kijkers aan de buis te kluisteren. Naast het laatste achtste seizoen op dvd en blu-ray is ook de The Complete Series verkrijgbaar, een box met daarin alle seizoenen en vele extra’s. Totaal TV mag drie keer de blu-ray box weggeven.

  TV-TIP Onze jongens op Java

  Onze jongens op Java
  NPO 2 om 20:25 uur
  Nederland stuurde na de Tweede Wereldoorlog 120.000 militairs naar Indonesië om de nationalistische opstand neer te slaan. Coen Verbraak spreekt veertien Indiëveteranen, die voor het eerst hun verhaal vertellen.

  TV-TIP Inspector Banks

  Inspector Banks
  NPO 1 om 21:25 uur
  Inspector Banks komt niet verder met zijn zoektocht naar een moordenaar. Hij moet zijn denkpatroon doorbreken om toch de zaak op te kunnen lossen.

  Interview

  • Rico Verhoeven Badr Hari

   Rico Verhoeven

   Rico

   In de SBS6-reality-docu RICO wordt Rico Verhoeven gevolgd in het spannendste jaar van zijn leven. De voorbereiding op weg naar hét gevecht tegen Badr Hari vormt de rode draad van de serie.
   Reacties0 reactie(s)