1. Interviews

  Fred van Leer

  Alles uit de kast

  In Fred van Leer: alles uit de kast geeft de bekende stylist elke aflevering twee kandidaten een compleet nieuwe look. Dat is goed voor hun uiterlijk, maar nog beter voor hun innerlijk.
  06 april
  Fred van Leer

  Leuk, weer ‘n eigen programma. Wat ga je doen?

  “Ik help vrouwen die helemaal op slot zitten wat betreft hun kledingkeuze. Vaak komt het doordat ze problemen hebben met hun lichaam. Daisy is bijvoorbeeld klein en twintig kilo aangekomen. Ik kan haar niet anders toveren, maar ik kan wel kleding uitzoeken die bij haar past. En dan zie je haar ineens helemaal opbloeien.”

   

  Je bent dus ook een beetje een psycholoog?

  “In dit programma ben ik mijn vrolijke zelf, maar ik laat ook een kant van me zien die mensen niet verwachten, want het gaat verder dan alleen het uiterlijk. Zo benoemen mensen vaak datgene wat ze niet mooi vinden, maar ik richt me juist op wat er wél mooi is.”

   

  Op welke make-over ben je trots?

  “Ze zijn niet met elkaar te vergelijken. Alle kandidaten willen een ommezwaai in hun leven en allemaal vanwege een andere reden. De een heeft twee protheses, de ander is heel veel afgevallen, weer een ander is kaal vanwege een chemokuur, maar uiteindelijk draait het om accepteren wie je bent.”

   

  Wat is een kledingmisser die je regelmatig tegenkomt?

  “Met oogkleppen shoppen! Mensen kopen altijd hetzelfde en proberen nooit iets anders. We hebben een kandidaat die altijd roze kleding draagt. Dan kijken mensen daarnaar in plaats van haar zelf. Dat hebben we dus aangepakt.”

   

  Bestaat er een Fred van Leer-look?

  “Een paar mooie hakken, goede jeans, goede top, mooi jasje, ja dat vind ik heel sexy. Bovendien kun je zo van stijl switchen door sneakers te dragen in plaats van die hakken.”

   

  Welke BN-er zou je een make-over willen geven?

  “Patty Brard is nu heel erg aan het afvallen, dus ik zou graag met haar een shoot willen doen. Maar mijn topfavoriet is Máxima, die houdt heel erg van kleding, dus het lijkt me erg leuk om het daar met haar over te hebben. Met Caroline Tensen kan ik bijvoorbeeld dan weer uren bellen over nieuwe hakken die ze heeft gekocht.”

   

  Naar welke programma’s kijk je zelf?

  “Say Yes to the Dress, Ik vertrek en Bed & Breakfast. Echte televisie met mensen die zeuren over het ontbreken van een theelepeltje. Heerlijk!”

 1. Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN THE BEACH BUM

   Moondog is een succesvolle dichter die zijn leven volgens zijn eigen regels leeft. Samen met zijn rijke vrouw is het leven één groot feest vol drugs en drank. Wanneer het noodlot plotseling toeslaat, moet hij zich echter herpakken en zich richten op zijn grote talent: schrijven. Totaal TV mag vijf keer twee kaarten voor deze komedie weggeven.

  TV-TIP Coming to America

  Coming to America
  om 15:08 uur
  Murphy schittert in deze amusante comedy als een Afrikaanse prins die weigert met het mooie meisje te trouwen dat door zijn vader is uitgezocht. In plaats daarvan reist hij undercover naar New York om een intelligente, onafhankelijke vrouw te vinden. Murphy wordt vergezeld door Hall en bekijkt het land met een naïeve blik en een onverwoestbare grijns. Hij ziet wel wat in Headley, maar zij heeft al wat met de botte LaSalle.

  TV-TIP Mars tegen Venus

  Mars tegen Venus
  Net5 om 20:30 uur
  Als je als man moet kiezen, ga je dan voor een kale knar of voor een stotterend apparaat? En wat heeft een vrouw nou liever naast zich op de bank zitten: een stoere Viking of een driftig geëpileerde metroman? In Mars tegen Venus nemen de teams van Jan Versteegh en Leonie ter Braak het tegen elkaar op om antwoord te vinden op die ene, allesomvattende vraag: wie kent de andere sekse het beste?

  Interview

  • *

   Olav Mol

   Formule 1

   Met een tegensputterende Renault-motor kon Max Verstappen geen gooi naar de wereldtitel doen. Brengt zijn nieuwe Honda daar verandering in?
   Reacties0 reactie(s)