1. Interviews

  Johnny de Mol

  DanceSing

  De nieuwste talentenshow, DanceSing, zoekt multi-talenten als Beyoncé en Bruno Mars. De presentatie is in handen van Johnny de Mol en Romy Monteiro.
  27 december
  Johnny de Mol

  Waarin onderscheidt DanceSing zich van andere talentenshows?

  “Je moet hier én goed kunnen zingen én fantastisch kunnen dansen. Dus je moet eerst langs de dansjury met Timor Steffens en Kenzo Alvares en vervolgens nog langs de zangjury met Trijntje en Gordon. De ultieme allrounder wint.”

   

  Hoe intens wordt de battle tussen Trijntje en Gordon?

  “Trijntje is echt opgewassen tegen het geweld van Gordon. Er moet zo af en toe een Stichting Korrelatie gereed staan voor de kandidaten nadat Gordon zijn zegje heeft gedaan, maar Trijntje laat zich geen moment overrompelen.”

   

  Je moet kiezen: liever goed kunnen dansen of zingen?

  “Heel goed zingen. Als ik een mooi liedje hoor, dan word ik geraakt. Een mooie dans vind ik ook prachtig, maar ik heb meer gevoel bij een liedje. Tsja, waarom houdt de een van voetbal en de ander van Formule 1? Lastig, hoor.”

   

  Heb je ter voorbereiding nog danslessen genomen?

  “Nee! Gelukkig hoef ik als presentator geen combinaties uit te voeren. Jurylid Timor Steffens geeft me tussen de opnamen wel huiswerk mee hoor. Maar keer op keer zeg ik: doe maar een niveautje lager, dit wordt niks.”

   

  Hoe zou jij je danspassen beschrijven?

  “Als niet zo best... Ik ben nooit zo’n danser geweest. Ik sta liever aan de bar en heel af en toe zing ik nog een liedje met moeders. Gelukkig kan mijn collega-presentatrice Romy Monteiro waanzinnig dansen.”

   

  Waarin zijn Romy en jij een goed koppel?

  “Ze is one of the guys, precies dezelfde bloedgroep als ik. Ik kende haar al van Mijn vader is de beste en dacht: goh, wat doet ze dat leuk en naturel! En ze heeft nog weinig tv-ervaring, dus dat is razendknap. Daarnaast kun je geweldig met haar lachen en ze ziet er ook nog eens goed uit.”

   

  Wat kijk je zelf graag op tv?

  “Vooral heel veel voetbal! En daarnaast pik ik veel actualiteitenprogramma’s mee. Denk aan De wereld draait door, Pauw, RTL Late Night. En op Netflix volg ik nu Peaky Blinders.”

  Lees hier het interview met Johnny over De reis van je leven
  Lees hier het interview met Johnny over Hollands Got Talent
  Lees hier het interview met Johnny over Konings voetbal
  Lees hier het interview met Johnny over Alles is liefde
  Lees hier het interview met Johnny over Waar is de mol?

 1. Doe mee en win!

  • Pavarotti

   Win de dvd Pavarotti!

   Ron Howard (Inferno, A Beautiful Mind) heeft een muzikale documentaire over Pavarotti gemaakt. Deze ode aan één van de grootste artiesten allertijden maakt gebruik van beelden uit het familiearchief. Totaal TV mag de dvd vijf keer weggeven.

  TV-TIP Vier handen op één buik

  Vier handen op één buik
  NPO 1 extra om 15:00 uur
  De Drentse Noah (19) wordt zwanger van haar vriend en verhuist naar het Zuiden. Kim Kötter helpt Noah om te wennen aan haar nieuwe omgeving.

  TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Ziggo Sport Select om 20:30 uur
  Hoewel de koploper van de Britse Premier League de ene overwinning aan de andere lijkt te rijgen, wordt het toch lastig voor Virgil van Dijk en zijn kornuiten.

  Interview

  • Traces Molly Windsor

   Molly Windsor

   Traces

   In deze misdaadserie gaat een forensische laboratoriumassistente (Molly Windsor) op zoek naar de moordenaar van haar moeder.
   Reacties0 reactie(s)