1. Interviews

  Johnny de Mol

  DanceSing

  De nieuwste talentenshow, DanceSing, zoekt multi-talenten als Beyoncé en Bruno Mars. De presentatie is in handen van Johnny de Mol en Romy Monteiro.
  27 december
  Johnny de Mol

  Waarin onderscheidt DanceSing zich van andere talentenshows?

  “Je moet hier én goed kunnen zingen én fantastisch kunnen dansen. Dus je moet eerst langs de dansjury met Timor Steffens en Kenzo Alvares en vervolgens nog langs de zangjury met Trijntje en Gordon. De ultieme allrounder wint.”

   

  Hoe intens wordt de battle tussen Trijntje en Gordon?

  “Trijntje is echt opgewassen tegen het geweld van Gordon. Er moet zo af en toe een Stichting Korrelatie gereed staan voor de kandidaten nadat Gordon zijn zegje heeft gedaan, maar Trijntje laat zich geen moment overrompelen.”

   

  Je moet kiezen: liever goed kunnen dansen of zingen?

  “Heel goed zingen. Als ik een mooi liedje hoor, dan word ik geraakt. Een mooie dans vind ik ook prachtig, maar ik heb meer gevoel bij een liedje. Tsja, waarom houdt de een van voetbal en de ander van Formule 1? Lastig, hoor.”

   

  Heb je ter voorbereiding nog danslessen genomen?

  “Nee! Gelukkig hoef ik als presentator geen combinaties uit te voeren. Jurylid Timor Steffens geeft me tussen de opnamen wel huiswerk mee hoor. Maar keer op keer zeg ik: doe maar een niveautje lager, dit wordt niks.”

   

  Hoe zou jij je danspassen beschrijven?

  “Als niet zo best... Ik ben nooit zo’n danser geweest. Ik sta liever aan de bar en heel af en toe zing ik nog een liedje met moeders. Gelukkig kan mijn collega-presentatrice Romy Monteiro waanzinnig dansen.”

   

  Waarin zijn Romy en jij een goed koppel?

  “Ze is one of the guys, precies dezelfde bloedgroep als ik. Ik kende haar al van Mijn vader is de beste en dacht: goh, wat doet ze dat leuk en naturel! En ze heeft nog weinig tv-ervaring, dus dat is razendknap. Daarnaast kun je geweldig met haar lachen en ze ziet er ook nog eens goed uit.”

   

  Wat kijk je zelf graag op tv?

  “Vooral heel veel voetbal! En daarnaast pik ik veel actualiteitenprogramma’s mee. Denk aan De wereld draait door, Pauw, RTL Late Night. En op Netflix volg ik nu Peaky Blinders.”

  Lees hier het interview met Johnny over De reis van je leven
  Lees hier het interview met Johnny over Hollands Got Talent
  Lees hier het interview met Johnny over Konings voetbal
  Lees hier het interview met Johnny over Alles is liefde
  Lees hier het interview met Johnny over Waar is de mol?

 1. Doe mee en win!

  • *

   5X2 KAARTEN FIGHTING WITH MY FAMILY

   Fighting with My Family is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de succesvolle WWE-worstelaar Paige. Wanneer zij en haar broer Zak de kans krijgen om auditie te doen voor WWE (World Wrestling Entertainment), grijpen ze deze unieke kans om hun stoutste dromen werkelijkheid te laten worden. Totaal TV mag vijf keer twee bioscoopkaarten voor deze dramafilm weggeven.

  TV-TIP De regels van Floor

  De regels van Floor
  NPO 3 om 09:10 uur
  De eigenwijze Floor krijgt in dit tweede seizoen een nieuw klasgenootje, dat voor het gemak ook Floor heet. Omdat haar ouders puissant rijk zijn, wordt ze 'Rijke Floor' genoemd en wordt Floor gedegradeerd tot 'Gewone Floor'. Daar is Floor het natuurlijk niet mee eens, dus gaat ze op zoek naar een nieuwe bijnaam. Makkelijker gezegd dan gedaan.

  TV-TIP Hoofdzaken

  Hoofdzaken
  NPO 3 om 18:15 uur
  In het hart van Breda staat de kapperszaak van Marko. Marko kan niet alleen goed overweg met kam en schaar, hij weet met zijn montere gebabbel ook het meest gesloten kinderboek te openen. In Hoofdzaken openbaren kinderen vanaf de kappersstoel hun diepste, en meest hilarische zielenroerselen.

  Interview

  • *

   Olav Mol

   Formule 1

   Met een tegensputterende Renault-motor kon Max Verstappen geen gooi naar de wereldtitel doen. Brengt zijn nieuwe Honda daar verandering in?
   Reacties0 reactie(s)