1. Interviews

  Johnny de Mol

  DanceSing

  De nieuwste talentenshow, DanceSing, zoekt multi-talenten als Beyoncé en Bruno Mars. De presentatie is in handen van Johnny de Mol en Romy Monteiro.
  27 december
  Johnny de Mol

  Waarin onderscheidt DanceSing zich van andere talentenshows?

  “Je moet hier én goed kunnen zingen én fantastisch kunnen dansen. Dus je moet eerst langs de dansjury met Timor Steffens en Kenzo Alvares en vervolgens nog langs de zangjury met Trijntje en Gordon. De ultieme allrounder wint.”

   

  Hoe intens wordt de battle tussen Trijntje en Gordon?

  “Trijntje is echt opgewassen tegen het geweld van Gordon. Er moet zo af en toe een Stichting Korrelatie gereed staan voor de kandidaten nadat Gordon zijn zegje heeft gedaan, maar Trijntje laat zich geen moment overrompelen.”

   

  Je moet kiezen: liever goed kunnen dansen of zingen?

  “Heel goed zingen. Als ik een mooi liedje hoor, dan word ik geraakt. Een mooie dans vind ik ook prachtig, maar ik heb meer gevoel bij een liedje. Tsja, waarom houdt de een van voetbal en de ander van Formule 1? Lastig, hoor.”

   

  Heb je ter voorbereiding nog danslessen genomen?

  “Nee! Gelukkig hoef ik als presentator geen combinaties uit te voeren. Jurylid Timor Steffens geeft me tussen de opnamen wel huiswerk mee hoor. Maar keer op keer zeg ik: doe maar een niveautje lager, dit wordt niks.”

   

  Hoe zou jij je danspassen beschrijven?

  “Als niet zo best... Ik ben nooit zo’n danser geweest. Ik sta liever aan de bar en heel af en toe zing ik nog een liedje met moeders. Gelukkig kan mijn collega-presentatrice Romy Monteiro waanzinnig dansen.”

   

  Waarin zijn Romy en jij een goed koppel?

  “Ze is one of the guys, precies dezelfde bloedgroep als ik. Ik kende haar al van Mijn vader is de beste en dacht: goh, wat doet ze dat leuk en naturel! En ze heeft nog weinig tv-ervaring, dus dat is razendknap. Daarnaast kun je geweldig met haar lachen en ze ziet er ook nog eens goed uit.”

   

  Wat kijk je zelf graag op tv?

  “Vooral heel veel voetbal! En daarnaast pik ik veel actualiteitenprogramma’s mee. Denk aan De wereld draait door, Pauw, RTL Late Night. En op Netflix volg ik nu Peaky Blinders.”

  Lees hier het interview met Johnny over De reis van je leven
  Lees hier het interview met Johnny over Hollands Got Talent
  Lees hier het interview met Johnny over Konings voetbal
  Lees hier het interview met Johnny over Alles is liefde
  Lees hier het interview met Johnny over Waar is de mol?

 1. Doe mee en win!

  • *

   1X SONY NOISE CANCELLING HEADPHONE

   Stilstaan bij een bushalte of een lange vlucht naar New York? De WH-XB900N filtert ongewenste geluiden. Dankzij digital noise cancelling wordt het omgevingsgeluid geëlimineerd. Dit nieuwe model is vanaf nu voor €250,- verkrijgbaar in stijlvol blauw en zwart. Totaal TV mag er één weggeven.

  TV-TIP De slimste mens

  De slimste mens
  NPO 2 om 20:25 uur
  Iedere BN'er wil meedoen aan De slimste mens. Niet om op tv te komen, maar om het spel te winnen en zichzelf 'de slimste' te kunnen noemen. Deelname gaat echter ook gepaard met het risico om er na één aflevering al uit te liggen, met maar een handjevol punten en de reputatie als 'de domste'.

  TV-TIP Ace Ventura: When Nature Calls

  Ace Ventura: When Nature Calls
  Veronica om 20:30 uur
  Dierendetective Ace Ventura leeft in vrijwillige ballingschap in een strenge kloosterorde in Tibet. Hij herstelt er langzaam van een trauma opgelopen bij de spectaculaire, maar helaas mislukte reddingspoging van een wasbeertje. In Tibet krijgt Ace bezoek van Fulton Greenwall, een medewerker van het Britse consulaat in Afrika.

  Interview

  • *

   Kim Lammers

   Meer dan goud

   In Meer dan goud leven zes oud-topsporters een week lang onder één dak. Het levert een intiem en authentiek beeld op van de mensen achter de sporters.
   Reacties0 reactie(s)