1. Interviews

  Johnny de Mol

  DanceSing

  De nieuwste talentenshow, DanceSing, zoekt multi-talenten als Beyoncé en Bruno Mars. De presentatie is in handen van Johnny de Mol en Romy Monteiro.
  27 december
  Johnny de Mol

  Waarin onderscheidt DanceSing zich van andere talentenshows?

  “Je moet hier én goed kunnen zingen én fantastisch kunnen dansen. Dus je moet eerst langs de dansjury met Timor Steffens en Kenzo Alvares en vervolgens nog langs de zangjury met Trijntje en Gordon. De ultieme allrounder wint.”

   

  Hoe intens wordt de battle tussen Trijntje en Gordon?

  “Trijntje is echt opgewassen tegen het geweld van Gordon. Er moet zo af en toe een Stichting Korrelatie gereed staan voor de kandidaten nadat Gordon zijn zegje heeft gedaan, maar Trijntje laat zich geen moment overrompelen.”

   

  Je moet kiezen: liever goed kunnen dansen of zingen?

  “Heel goed zingen. Als ik een mooi liedje hoor, dan word ik geraakt. Een mooie dans vind ik ook prachtig, maar ik heb meer gevoel bij een liedje. Tsja, waarom houdt de een van voetbal en de ander van Formule 1? Lastig, hoor.”

   

  Heb je ter voorbereiding nog danslessen genomen?

  “Nee! Gelukkig hoef ik als presentator geen combinaties uit te voeren. Jurylid Timor Steffens geeft me tussen de opnamen wel huiswerk mee hoor. Maar keer op keer zeg ik: doe maar een niveautje lager, dit wordt niks.”

   

  Hoe zou jij je danspassen beschrijven?

  “Als niet zo best... Ik ben nooit zo’n danser geweest. Ik sta liever aan de bar en heel af en toe zing ik nog een liedje met moeders. Gelukkig kan mijn collega-presentatrice Romy Monteiro waanzinnig dansen.”

   

  Waarin zijn Romy en jij een goed koppel?

  “Ze is one of the guys, precies dezelfde bloedgroep als ik. Ik kende haar al van Mijn vader is de beste en dacht: goh, wat doet ze dat leuk en naturel! En ze heeft nog weinig tv-ervaring, dus dat is razendknap. Daarnaast kun je geweldig met haar lachen en ze ziet er ook nog eens goed uit.”

   

  Wat kijk je zelf graag op tv?

  “Vooral heel veel voetbal! En daarnaast pik ik veel actualiteitenprogramma’s mee. Denk aan De wereld draait door, Pauw, RTL Late Night. En op Netflix volg ik nu Peaky Blinders.”

  Lees hier het interview met Johnny over De reis van je leven
  Lees hier het interview met Johnny over Hollands Got Talent
  Lees hier het interview met Johnny over Konings voetbal
  Lees hier het interview met Johnny over Alles is liefde
  Lees hier het interview met Johnny over Waar is de mol?

 1. Doe mee en win!

  • *

   5X2 TICKETS ZIGGO F1 LIVE

   De Grand Prix van Oostenrijk is 30 juni niet alleen levensecht te volgen op de tribunes bij het circuit, maar ook voor duizenden fans in de Ziggo Dome. Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes voor dit live evenement in de Ziggo Dome weggeven.

  TV-TIP Helden van hier: De politie

  Helden van hier: De politie
  RTL 5 om 19:30 uur
  De agenten rukken uit wanneer er een gewapende man gesignaleerd wordt in een Genks bankfiliaal. Tijdens een controleactie wordt een man aangehouden met een openstaande boete van maar liefst 29.000 euro. En tijdens een antidrugsactie in een woonwijk is de spanning te snijden.

  TV-TIP Shaft

  Shaft
  om 12:27 uur
  Deze spin-off van de Shaft-films uit de seventies is een standaard actiefilm waarin de ultracoole rechercheur John Shaft (Jackson als de neef van) achter de racistische moordenaar Bale aanzit. Als dit rijkeluiszoontje vrijuit dreigt te gaan en een samenwerking aangaat met drugsdealer Wright, maakt Jackson het tot zijn missie om deze criminelen te grijpen. Jackson maakt van Shaft een eersteklas bikkel met stijl, die zijn voorganger zowaar overtreft.

  Interview

  • *

   Airen Mylene

   Hotel Rules

   In Hotel Rules verbouwen vijf kandidatenkoppels elkaars hotel of Bed and Breakfast rigoureus. Airen Mylene presenteert. Het winnende koppel ontvangt 25.000 euro.
   Reacties0 reactie(s)