1. Interviews

  Johnny de Mol

  DanceSing

  De nieuwste talentenshow, DanceSing, zoekt multi-talenten als Beyoncé en Bruno Mars. De presentatie is in handen van Johnny de Mol en Romy Monteiro.
  27 december
  Johnny de Mol

  Waarin onderscheidt DanceSing zich van andere talentenshows?

  “Je moet hier én goed kunnen zingen én fantastisch kunnen dansen. Dus je moet eerst langs de dansjury met Timor Steffens en Kenzo Alvares en vervolgens nog langs de zangjury met Trijntje en Gordon. De ultieme allrounder wint.”

   

  Hoe intens wordt de battle tussen Trijntje en Gordon?

  “Trijntje is echt opgewassen tegen het geweld van Gordon. Er moet zo af en toe een Stichting Korrelatie gereed staan voor de kandidaten nadat Gordon zijn zegje heeft gedaan, maar Trijntje laat zich geen moment overrompelen.”

   

  Je moet kiezen: liever goed kunnen dansen of zingen?

  “Heel goed zingen. Als ik een mooi liedje hoor, dan word ik geraakt. Een mooie dans vind ik ook prachtig, maar ik heb meer gevoel bij een liedje. Tsja, waarom houdt de een van voetbal en de ander van Formule 1? Lastig, hoor.”

   

  Heb je ter voorbereiding nog danslessen genomen?

  “Nee! Gelukkig hoef ik als presentator geen combinaties uit te voeren. Jurylid Timor Steffens geeft me tussen de opnamen wel huiswerk mee hoor. Maar keer op keer zeg ik: doe maar een niveautje lager, dit wordt niks.”

   

  Hoe zou jij je danspassen beschrijven?

  “Als niet zo best... Ik ben nooit zo’n danser geweest. Ik sta liever aan de bar en heel af en toe zing ik nog een liedje met moeders. Gelukkig kan mijn collega-presentatrice Romy Monteiro waanzinnig dansen.”

   

  Waarin zijn Romy en jij een goed koppel?

  “Ze is one of the guys, precies dezelfde bloedgroep als ik. Ik kende haar al van Mijn vader is de beste en dacht: goh, wat doet ze dat leuk en naturel! En ze heeft nog weinig tv-ervaring, dus dat is razendknap. Daarnaast kun je geweldig met haar lachen en ze ziet er ook nog eens goed uit.”

   

  Wat kijk je zelf graag op tv?

  “Vooral heel veel voetbal! En daarnaast pik ik veel actualiteitenprogramma’s mee. Denk aan De wereld draait door, Pauw, RTL Late Night. En op Netflix volg ik nu Peaky Blinders.”

  Lees hier het interview met Johnny over De reis van je leven
  Lees hier het interview met Johnny over Hollands Got Talent
  Lees hier het interview met Johnny over Konings voetbal
  Lees hier het interview met Johnny over Alles is liefde
  Lees hier het interview met Johnny over Waar is de mol?

 1. TV-TIP VTBL

  VTBL
  RTL 7 om 20:00 uur
  Hmbrt Tn, Th Jnssn en Jmm Fld Hsslbnk zijn de kopstukken van de nieuwe voetbaltalkshow VTBL. Want over het spel kan niet genoeg worden gebakkeleid. Minder bekend, wel aan tafel: journalisten Bart Nolles en Simon Zijlemans. Ze bespreken alles van Vitesse tot de Europese voetbalvelden.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 KAARTJES INSTANT FAMILY

   Als Pete (Mark Wahlberg) en Ellie (Rose Byrne) een gezin willen stichten, komen ze in de wereld van adoptie terecht. Wanneer ze de rebelse vijftienjarige Lizzy en haar jongere broer en zus leren kennen, krijgt het stel onverwacht in één keer drie kinderen. Dit brengt niet alleen moeilijke situaties met zich mee maar ook grappige en ontroerende momenten. Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes voor deze komedie weggeven.

  TV-TIP A Good Day to Die Hard

  A Good Day to Die Hard
  Veronica om 20:30 uur
  De New Yorkse agent John McClane (Bruce Willis) steekt voor het eerst de grens over om zijn zoon uit een gevangenis in Moskou te halen. Hij steekt de oceaan over om daar de boel aan gort te scheuren en te schieten. Net als zijn voorgangers is de film weer tot de nok toe gevuld met actie.

  Interview