1. Interviews

  Marion Lutke

  De Pelgrimscode

  Gijsbert de Fokkert
  11 november
  Marion Lutke
  De Pelgrimscode, 't nieuwe programma van de EO, is een combinatie van Expeditie Robinson en Wie is de Mol. We spreken presentatrice Marion Lutke.

  Klinkt spannend!
  “Het wordt inderdaad een heftige belevenis. John de Wolf, Geert Hoes, Sandra Reemer, Sonja Silva, Dirk Taat, Lucia Rijker, Reinier van den Berg, Esmaa Alariachi, Melody Klaver en Henk Schiffmacher ondernemen een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten, met aan de Bijbel gelinkte opdrachten. Twee kandidaten halen de finale, de anderen vallen af.”

  Welke route nemen de kandidaten?
  “Nou, als ze na een opdracht de verkeerde conclusie trekken, kunnen ze zomaar verdwalen! Het vervoer moeten ze zelf zien te regelen.”

  Wat krijgt de winnaar?
  “Degene die uiteindelijk de pelgrimscode weet te kraken, ontvangt €15000,- om aan een goed doel te besteden.”

  Zou Manuel Venderbos dit programma niet presenteren?
  “Hij is tijdens de opnamen ziek geworden en uiteindelijk oververmoeid naar huis gevlogen. Ik ben na een paar afleveringen op de spreekwoordelijke rijdende trein gestapt, al voelde 't vanaf de eerste opnamedag vertrouwd.”
 1. TV-TIP De zaak van je leven

  De zaak van je leven
  NPO 2 om 20:25 uur
  Voor een laatste keer duiken de rechercheurs in het dossier van Melanie Sijbers. De vijftienjarige scholier verdween in september 2006 van de aardbodem, werd twee weken later gevonden in de bossen bij Someren en bleek te zijn gewurgd door Peter H., haar minnaar én tevens stiefvader van een van haar vriendinnen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X VIP-PAKKET JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM

   Favoriete personages keren terug in dit 3D actie-spektakel. De film vol imposante dinosaurussen introduceert nieuwe soorten die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren. Totaal TV mag vijf keer een VIP-pakket voor deze avonturenfilm weggeven met daarin een pet en natuurlijk twee bioscoopkaartjes voor de film.

  TV-TIP Oplichters in het buitenland

  Oplichters in het buitenland
  SBS6 om 20:30 uur
  De hoofdstad van Nepal herbergt maar liefst 500 weeshuizen. Kees en zijn team ontdekken in deze laatste aflevering van het seizoen dat velen ervan hartstikke nep zijn. Malafide reisbureaus organiseren er tours heen, zodat toeristen gulle gifts achterlaten. De opbrengst delen de weeshuizen vervolgens samen met de reisbureaus.