1. Interviews

  Patty Brard

  Expeditie schoonmoeder

  In het TLC-programma Expeditie schoonmoeder gaat Patty Brard samen met schoonfamilies back to basic om zo de brokstukken van hun relatie weer aan elkaar te lijmen.
  03 juni
  Patty Brard

  Wat kunnen we van Expeditie schoonmoeder verwachten?

  “Het is het soort televisie dat ik erg graag maak. Het zijn gewone mensen met het probleem dat we allemaal kennen: je wordt verliefd op iemand en dan krijg je die schoonmoeder erbij. Maar die schoonmoeders krijgen jou er ook bij. Bij Expeditie schoonmoeder gaan we naar een exotisch eiland om de relatie te verbeteren. Love it!”

   

  Wat voor schoonmoeders en schoondochters-of zoons gaan we zien?

  “Het wisselt. Van een schoonmoeder en een licht ontvlambare schoonzoon, tot aan een schoonmoeder en dochter die het contact hebben laten vertroebelen waardoor de schoonmoeder haar kleinkind nog nooit heeft gezien. De families verschillen enorm en dat maakt het ook zo leuk.”

   

  Wat voor opdrachten voeren de kandidaten uit?

  “Ze gaan helemaal terug naar de basis, ook de telefoons moeten ingeleverd worden, dus er zijn geen prikkels van buitenaf. Ze moeten zich dan zien te redden met basiselementen en met elkaar. En zijn dus écht tot elkaar veroordeeld en moeten alles samen gaan doen: ik denk dat dat de grootste opdracht is.”

   

  Heb je zelf wel eens te maken gehad met een vervelende schoonmoeder of vader?

  “Iedereen vraagt dat aan mij, maar nee ik kon het altijd heel goed vinden met mijn schoonouders. Ik vind het ook erg jammer dat ik Antoine’s ouders nooit heb leren kennen. Ik heb wel altijd een hele close band gehad met de moeder van Ron en de moeder van Carlo. Dat waren bijzondere mensen die mij veel geleerd hebben.”

   

  Wat maakt jou de uitgelezen persoon om deze families te helpen?

  “Ik heb de leeftijd en de ervaring om er blanco in te staan. Wanneer je er als buitenstaander boven gaat zitten, kun je toch goed zien en begrijpen waarom het zo mis kan gaan en daarin adviseren. Mensen kunnen veel hebben aan een frisse blik.”

   

  Wat is jouw gouden tip voor mensen met een lastige schoonmoeder?

  “Mijn allergrootste tip is dat je moet blijven communiceren, persoonlijk communiceren. Ga elkaar alsjeblieft geen boze apps sturen, maar nodig iemand uit voor de koffie en neem de telefoon op als iemand belt. Blijf je continu verdiepen in elkaar #doeislief.”

   

  Wat kijk je zelf graag op televisie?

  “Ik houd zelf altijd televisieavonden, dan kijk ik naar The Voice Kids of Jinek. Ook heb ik me laatst doodgelachen om die Jandino en Gordon. Ik haak vaak in op wat er langskomt en daar kan ik mezelf dan helemaal in verliezen.”

 1. Doe mee en win!

  • *

   1X THE FLYING DOCTORS COMPLEET

   In de legendarische tv-serie The Flying Doctors leven we mee met het lief en leed van de artsen, verpleegsters en piloten van de Royal Flying Doctor Service. De boxset van de laatste vijf seizoenen is vanaf nu verkrijgbaar: Totaal TV mag deze boxset én de boxset van de eerste vier seizoenen weggeven.

  TV-TIP Men in Black 3

  Men in Black 3
  om 20:43 uur
  Agent J ontdekt dat zijn partner en beste vriend K in het verleden is vermoord door een buitenaards wezen. J reist ook terug in de tijd om K te redden. Hij komt oog in oog te staan met een jonge versie van K en moet hem zien te overtuigen dat hij een Agent is uit de toekomst, die een slechte alien tegen moet houden.

  TV-TIP De toren

  De toren
  NPO 2 om 21:15 uur
  Marcel Musters die op zoek gaat naar het verhaal achter een mammoetdrol die nog geur afgeeft. Heb je meer nodig om in te schakelen op De Toren? Waarom wordt dit onwelriekende zandgebak bewaard? En wat at de mammoet de dag voor zijn toevoeging aan de wereld? Smullen!

  Interview

  • *

   Jan Pol

   In de Voetsporen van Dr Pol

   De wereldberoemde dierenarts Dr. Pol zoekt een opvolger. Drie Nederlandse dierenartsen gaan in Michigan de strijd met elkaar aan.
   Reacties0 reactie(s)