1. Interviews

  Patty Brard

  Expeditie schoonmoeder

  In het TLC-programma Expeditie schoonmoeder gaat Patty Brard samen met schoonfamilies back to basic om zo de brokstukken van hun relatie weer aan elkaar te lijmen.
  03 june
  Patty Brard

  Wat kunnen we van Expeditie schoonmoeder verwachten?

  “Het is het soort televisie dat ik erg graag maak. Het zijn gewone mensen met het probleem dat we allemaal kennen: je wordt verliefd op iemand en dan krijg je die schoonmoeder erbij. Maar die schoonmoeders krijgen jou er ook bij. Bij Expeditie schoonmoeder gaan we naar een exotisch eiland om de relatie te verbeteren. Love it!”

   

  Wat voor schoonmoeders en schoondochters-of zoons gaan we zien?

  “Het wisselt. Van een schoonmoeder en een licht ontvlambare schoonzoon, tot aan een schoonmoeder en dochter die het contact hebben laten vertroebelen waardoor de schoonmoeder haar kleinkind nog nooit heeft gezien. De families verschillen enorm en dat maakt het ook zo leuk.”

   

  Wat voor opdrachten voeren de kandidaten uit?

  “Ze gaan helemaal terug naar de basis, ook de telefoons moeten ingeleverd worden, dus er zijn geen prikkels van buitenaf. Ze moeten zich dan zien te redden met basiselementen en met elkaar. En zijn dus écht tot elkaar veroordeeld en moeten alles samen gaan doen: ik denk dat dat de grootste opdracht is.”

   

  Heb je zelf wel eens te maken gehad met een vervelende schoonmoeder of vader?

  “Iedereen vraagt dat aan mij, maar nee ik kon het altijd heel goed vinden met mijn schoonouders. Ik vind het ook erg jammer dat ik Antoine’s ouders nooit heb leren kennen. Ik heb wel altijd een hele close band gehad met de moeder van Ron en de moeder van Carlo. Dat waren bijzondere mensen die mij veel geleerd hebben.”

   

  Wat maakt jou de uitgelezen persoon om deze families te helpen?

  “Ik heb de leeftijd en de ervaring om er blanco in te staan. Wanneer je er als buitenstaander boven gaat zitten, kun je toch goed zien en begrijpen waarom het zo mis kan gaan en daarin adviseren. Mensen kunnen veel hebben aan een frisse blik.”

   

  Wat is jouw gouden tip voor mensen met een lastige schoonmoeder?

  “Mijn allergrootste tip is dat je moet blijven communiceren, persoonlijk communiceren. Ga elkaar alsjeblieft geen boze apps sturen, maar nodig iemand uit voor de koffie en neem de telefoon op als iemand belt. Blijf je continu verdiepen in elkaar #doeislief.”

   

  Wat kijk je zelf graag op televisie?

  “Ik houd zelf altijd televisieavonden, dan kijk ik naar The Voice Kids of Jinek. Ook heb ik me laatst doodgelachen om die Jandino en Gordon. Ik haak vaak in op wat er langskomt en daar kan ik mezelf dan helemaal in verliezen.”

 1. Doe mee en win!

  • The Miseducation of Cameron Post

   Win The Miseducation of Cameron Post

   Na de dood van haar ouders gaat Cameron Post bij haar conservatieve tante wonen. Wanneer ze op een schoolfeest zoenend met een meisje wordt betrapt, wordt ze naar een christelijk instituut gestuurd. Totaal TV mag bij CineMember vijf streamstarts weggeven voor deze winnaar van de Grand Jury Prize Sundance Filmfestival.

  TV-TIP Een huis vol in quarantaine

  Een huis vol in quarantaine
  NPO 1 om 19:05 uur
  De familie Kraan had al zeven kinderen en aan het begin van de coronapiek kwam er een achtste bij. Dat was enorm zwaar voor moeder Linda.

  TV-TIP First dates hotel

  First dates hotel
  NPO 3 om 19:30 uur
  Voor het derde seizoen op rij sleept Fred Sirieix het hele First Dates-circus richting het Zuid-Italiaanse Campania voor een onvervalst stukkie flirten.

  Interview

  • John Williams in Briljant!

   John Williams

   Briljant!

   In Briljant! pitchen creatieve geesten hun ideeën bij experts. Degene met ‘t meest briljante concept voor een beter, schoner en socialer Nederland, krijgt tienduizend euro.
   Reacties0 reactie(s)