1. Interviews

  Rico Verhoeven

  Rico

  In de SBS6-reality-docu RICO wordt Rico Verhoeven gevolgd in het spannendste jaar van zijn leven. De voorbereiding op weg naar hét gevecht tegen Badr Hari vormt de rode draad van de serie.
  20 november
  Rico Verhoeven Badr Hari

  Al een jaar lang wordt Rico gevolgd voor de reality-docu. De man die altijd het maximale uit zichzelf probeert te halen, geeft daarmee een uniek kijkje in zijn dagelijks leven. Elke aflevering bouwt verder op naar het grote gevecht op 21 december, waar hij voor de tweede keer oog in oog staat met Badr Hari. “Ja, die cameraploeg hangt al een jaar om me heen. Heftig, maar ook leuk omdat het voor mij het drukste jaar tot nu toe was. Op de een of andere manier lukt het mijn manager en mij steeds om het elk jaar nóg drukker te krijgen. Ik dacht: zo te gek wat er allemaal gebeurt, het zou tof zijn als iemand dit vastlegt.”

   

  APPEN MET HALLE BERRY

  En dat vastleggen gebeurde na een goed gesprek met John de Mol die een reality-docu over de wereldberoemde kickbokser wel zag zitten. Rico vertelt enthousiast wat we zoal te zien krijgen. “Het ene moment sta ik in de sportschool. Het andere moment ben ik gastspreker voor honderden studenten. Dan rijd ik naar de volgende gastspreeksessie voor een topbedrijf. Vervolgens geef ik een kickboks-masterclass en daar vandaan vlieg ik naar LA om acteerlessen te volgen. Je ziet dat ik Halle Berry en Arnold Schwarzenegger ontmoet. Met Halle Berry heb ik nog steeds contact. In augustus was ze jarig, toen heb ik haar gefeliciteerd. Soms appt ze mij: ‘Hoe gaat het met je voorbereiding?’ Het leuke is dat er wederzijds respect is: ik vind het tof wat zíj doet als actrice, zij vindt het bijzonder wat ik als kickbokser doe. Nu Halle met een vechtfilm bezig is, geeft het haar nog meer inzicht in wat ik doe. Al hebben we het niet eens zoveel over sport, meer over film-ideeën.” In de docu-serie zie je ook dat Rico met vrienden chilled. “Ik heb inmiddels veel vrienden die ook bekend zijn en die goed zijn in wat ze doen. We motiveren elkaar. Dat is zo lekker: alleen maar good vibes om me heen hebben. Welke vrienden dat zijn, verklap ik niet. Dan moet je gaan kijken!”

   

  STIEKEME SCHNITZELS

  Natuurlijk waren er ook momenten dat Rico de cameraploeg liever kwijt dan rijk was, maar hij heeft het team nooit weggestuurd. En nooit gevraagd of ze iets níet wilden laten zien. “De cameraploeg was een fly on the wall; op een gegeven moment hadden we niet meer door dat ze er waren. Als ik het extra zwaar had met trainen, ging ik door een lichamelijke hel en zat niet te wachten op een camera in m’n nek.” Maar toch krijgen we dat gewoon te zien als kijker. Net als kleine gezinsperikelen. “Ik ging naar een première met Mikayla, mijn oudste dochter, zegt Jazlynn ineens: ‘Ik wil ook mee’. Toen ik vertelde dat dit niet kon, werd ze enorm opstandig. Op zo’n moment baal ik natuurlijk dat alles wordt gefilmd. Maar het is wél het echte leven.” Daar tegenover staan grappige momenten. “In de voorbereiding naar een wedstrijd eet ik superschoon, maar ik ben ook maar een mens… Toen ik op een zwak moment gebakken schnitzels in de koelkast zag liggen, kon ik de verleiding niet weerstaan. Ik nam een flinke hap uit een schnitzel en legde ‘m terug. Mijn vrouw Jacky deed even later de koelkast open: Wie heeft er een hap uit die schnitzel genomen?’ Toen was ik er gloeiend bij. De kijker ziet echt een balans tussen reality en docu.”

 1. Doe mee en win!

  • Before We Die

   Win Before We Die S1&2

   Before We Die is niet alleen een typische misdaadserie, het is ook een hartverscheurend drama over een moeder en zoon, een politierechercheur en een infiltrant. Een serie over morele dilemma’s, verraad en pijnlijke relaties. Totaal TV mag bij lumiereseries.com vijf streamstarts voor het eerste en tweede seizoen van deze Zweedse misdaadserie weggeven.

  TV-TIP Een huis vol in quarantaine

  Een huis vol in quarantaine
  NPO 1 om 19:05 uur
  De familie Kraan had al zeven kinderen en aan het begin van de coronapiek kwam er een achtste bij. Dat was enorm zwaar voor moeder Linda.

  TV-TIP First dates hotel

  First dates hotel
  NPO 3 om 19:30 uur
  Voor het derde seizoen op rij sleept Fred Sirieix het hele First Dates-circus richting het Zuid-Italiaanse Campania voor een onvervalst stukkie flirten.

  Interview

  • TV-Toppers met Anita Witzier

   Anita Witzier

   TV-Toppers

   Favoriete tv-fragmenten terugkijken van steeds twee bekende tv-persoonlijkheden uit verschillende generaties. Dat is TV-Toppers. Anita Witzier presenteert deze show zes weken lang op zaterdagavond.
   Reacties0 reactie(s)