1. Interviews

  Timor Steffens

  Dance Dance Dance

  Aan de vooravond van een nieuw seizoen van het dansspektakel Dance Dance Dance wil Timor Steffens de elf BN-ers één ding op het hart drukken: onderschat het niet.
  06 september
  Timor Steffens

  Kun je nu al een koppel noemen dat eruit springt?

  “Ik zit altijd bij de nulmeting. Dat is de eerste keer dat ik de kandidaten zie dansen voordat het programma begint en geeft mij een beeld van wat de sterke en zwakke punten van de kandidaten zijn. Wat me opvalt, is dat die dit seizoen eigenlijk heel goed verdeeld zijn. Dus er is niet nu al één duidelijke winnaar.”

   

  Moet je hard zoeken naar bekend danstalent?

  “We hebben een joekel van een lijst met mensen die willen meedoen. Daar zit heel veel danstalent tussen, maar wij kijken niet alleen maar naar niveau, we willen ook een goede mix. Je wil niet alleen maar zangers, maar ook acteurs en presentatoren.”

   

  Wat heb je als BN’er aan deze stoomcursus professioneel dansen?

  “Je komt met zoveel ervaring uit dit programma als het gaat om lichaamsbewustzijn, coördinatie en performance, dat het je sowieso gaat helpen met wat je ook doet. Daarnaast is het natuurlijk een manier om jezelf op de kaart te zetten, want Dance Dance Dance staat bovenaan in de charts van populairste tv-programma’s.”

   

  Wat zijn standaard valkuilen voor nieuwe kandidaten?

  “Iedereen onderschat het. Maar als je wekenlang hele dagen danst, belast je je spieren intens. Je moet écht goed meedoen met de basistraining. Want daarna wordt het alleen maar moeilijker. En luister naar wat de personal trainer zegt. En een gouden tip: wees niet verlegen, maak lol!”

   

  Dans je zelf nog?

  “Toen ik naar Amerika ging, danste ik heel veel. Maar toen kriebelde het al om dingen te gaan maken. Ik had contact met John de Mol, die plannen had voor een nieuw programma. Daar is dit mooie kindje uit voortgekomen. Sindsdien ben ik alleen maar gefocust geweest op creative direction en choreografie. Ik heb niet de behoefte om weer als danser auditie te doen voor een artiest. Dan zet ik liever met die artiest een tour in elkaar.”

   

  Merk je iets van de verhuizing van RTL 4 naar SBS6?

  “Nee, want we hebben nog steeds hetzelfde productieteam van Talpa. Voor mij is SBS net zoveel ‘thuis’ als dat RTL dat is. Het is wel jammer dat ik Dan Karaty moet missen, want dat is echt m’n maatje.”

   

  Welk tv-programma kijk je zelf het liefst?

  “Ik ben echt een enorm on demand-kijker. Een film die iedereen moet zien, is The Angel, met Marwan Kenzari in de lead. Qua televisieseries: Stranger Things, Troy: Fall of a City en Viking. Maar de beste serie aller tijden is natuurlijk Game of Thrones. Alleen die laatste aflevering, dat was zo jammer.”

 1. Doe mee en win!

  • *

   5X VIP-PAKKET GEMINI MAN

   Gemini Man is een nieuwe actiethriller met Will Smith als huurmoordenaar Henry Brogan. Hij wordt zelf het doelwit als hij achtervolgd wordt door een mysterieuze concurrent die zijn acties telkens voorspelt. Totaal TV mag van deze actiethriller vijf keer een VIP-pakket weggeven met daarin een t-shirt en natuurlijk twee filmkaartjes.

  TV-TIP Bastille Day

  Bastille Day
  RTL 7 om 20:30 uur
  Zakkenroller Michael Mason steelt een tas van een vrouw, maar weet niet dat daar een bom in zit. Hij wordt verdacht van een terreuraanslag en krijgt de keiharde CIA-agent Sean Briar achter zich aan. Het duurt niet lang voordat de twee een groot complot ontdekken.

  TV-TIP Iris en de 12 dates

  Iris en de 12 dates
  Net5 om 20:30 uur
  Iris Hond is een succesvolle, mooie pianiste met een geweldig leven. Ze mist alleen nog een man. In twaalf blind dates gaat ze op zoek naar de ware liefde.

  Interview

  • *

   Waldemar Torenstra

   Verborgen verleden van Nederland

   In Verborgen verleden van Nederland ontrafelt Waldemar Torenstra de geschiedenis van iconische Nederlandse plekken; op zoek naar de verhalen die zich op die locaties hebben afgespeeld.
   Reacties0 reactie(s)