Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Interviews

  Timor Steffens

  Dance Dance Dance

  Aan de vooravond van een nieuw seizoen van het dansspektakel Dance Dance Dance wil Timor Steffens de elf BN-ers één ding op het hart drukken: onderschat het niet.
  06 september
  Timor Steffens

  Kun je nu al een koppel noemen dat eruit springt?

  “Ik zit altijd bij de nulmeting. Dat is de eerste keer dat ik de kandidaten zie dansen voordat het programma begint en geeft mij een beeld van wat de sterke en zwakke punten van de kandidaten zijn. Wat me opvalt, is dat die dit seizoen eigenlijk heel goed verdeeld zijn. Dus er is niet nu al één duidelijke winnaar.”

   

  Moet je hard zoeken naar bekend danstalent?

  “We hebben een joekel van een lijst met mensen die willen meedoen. Daar zit heel veel danstalent tussen, maar wij kijken niet alleen maar naar niveau, we willen ook een goede mix. Je wil niet alleen maar zangers, maar ook acteurs en presentatoren.”

   

  Wat heb je als BN’er aan deze stoomcursus professioneel dansen?

  “Je komt met zoveel ervaring uit dit programma als het gaat om lichaamsbewustzijn, coördinatie en performance, dat het je sowieso gaat helpen met wat je ook doet. Daarnaast is het natuurlijk een manier om jezelf op de kaart te zetten, want Dance Dance Dance staat bovenaan in de charts van populairste tv-programma’s.”

   

  Wat zijn standaard valkuilen voor nieuwe kandidaten?

  “Iedereen onderschat het. Maar als je wekenlang hele dagen danst, belast je je spieren intens. Je moet écht goed meedoen met de basistraining. Want daarna wordt het alleen maar moeilijker. En luister naar wat de personal trainer zegt. En een gouden tip: wees niet verlegen, maak lol!”

   

  Dans je zelf nog?

  “Toen ik naar Amerika ging, danste ik heel veel. Maar toen kriebelde het al om dingen te gaan maken. Ik had contact met John de Mol, die plannen had voor een nieuw programma. Daar is dit mooie kindje uit voortgekomen. Sindsdien ben ik alleen maar gefocust geweest op creative direction en choreografie. Ik heb niet de behoefte om weer als danser auditie te doen voor een artiest. Dan zet ik liever met die artiest een tour in elkaar.”

   

  Merk je iets van de verhuizing van RTL 4 naar SBS6?

  “Nee, want we hebben nog steeds hetzelfde productieteam van Talpa. Voor mij is SBS net zoveel ‘thuis’ als dat RTL dat is. Het is wel jammer dat ik Dan Karaty moet missen, want dat is echt m’n maatje.”

   

  Welk tv-programma kijk je zelf het liefst?

  “Ik ben echt een enorm on demand-kijker. Een film die iedereen moet zien, is The Angel, met Marwan Kenzari in de lead. Qua televisieseries: Stranger Things, Troy: Fall of a City en Viking. Maar de beste serie aller tijden is natuurlijk Game of Thrones. Alleen die laatste aflevering, dat was zo jammer.”

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win Unsere Mütter, Unsere Väter

   Deze veelgeprezen miniserie volgt vijf vrienden tijdens de Tweede Oorlog. De oorlog verandert hen, hoewel ze elkaar in 1941 hebben beloofd elkaar terug te vinden als de ellende voorbij is. Totaal TV mag de streamstart van Unsere Mütter, Unsere Väter vijf keer weggeven.

  TV-TIP 47 Meters Down

  47 Meters Down
  RTL 7 om 20:29 uur
  De zussen Lisa en Kate zijn op vakantie in Mexico. Ze besluiten om in een stalen kooi haaien te bekijken. Dat gaat helemaal fout.

  TV-TIP Opstandelingen

  Opstandelingen
  NPO 2 om 13:25 uur
  Sophie ontmoet Marloes en Jeroen. Het stel woont op een oude boot in een industriehaven, het is daar echter niet zo veilig.

  Interview

  • *

   Staf Coppens

   Camping Coppens

   Staf Coppens, zijn Nederlandse echtgenote Monique en hun kinderen Beau (10) en Nora (12) beginnen een camping in de schitterende Zweedse natuur.
   Reacties0 reactie(s)