1. Interviews

    Toine van Peperstraten

    Eeuwige Roem

    01 april
    Toine van Peperstraten
    In Eeuwige Roem nemen negen oud-topsporters het tegen elkaar op in een afvalrace. Wij spraken presentator Toine van Peperstraten.

    Wat gaan we zien?
    “In elke aflevering zijn er drie tests op verschillende niveaus waarbij de sporters elkaar proberen af te troeven. Degene die het fitst is, hoeft niet per se te winnen. Het gaat namelijk behalve om fysieke, ook om psychologische kracht. Ik ben erg tevreden over de diepgang die we daardoor aan het format hebben kunnen toevoegen.”

    Het programma bestond dus al?
    “Ja, het is een Belgisch format dat inmiddels al in vijf landen draait. Je kunt Eeuwige Roem het beste zien als een sportieve versie van Wie is de mol.”

    Is de winnaar al bekend?
    “Ik ga uiteraard nog niet vertellen wie dat is, maar het is wel bekend. De opnamen zijn in oktober al afgerond. We zijn twee weken lang naar Zuid-Spanje geweest met de deelnemers.”

    Waarom moeten we kijken?
    “Alle aspecten van sport komen erin voor. Succes, gemiste kansen, team versus individu. En dan heb je nog interessante randzaken als: wie ontpopt zich als sfeermaker en wie is de grootste fanatiekeling?”

    © Foto: AVRO
  1. TV-TIP Air Crash Investigation

    Air Crash Investigation
    National Geographic Channel om 20:00 uur
    Vliegtuigrampen kunnen schokkende oorzaken hebben. Huiver mee met het verhaal van een toestel dat midden in de stad een noodlanding maakte, nadat het dwars door een zwerm vogels heen was gevlogen.

    Doe mee en win!

    • *

      5X VIP-PAKKET THE GIRL IN THE SPIDERS WEB

      Lisbeth Salander, het bekende personage uit de populaire Millennium-boeken, keert terug in The Girl in the Spider’s Web. Het is de eerste verfilming van de bestseller. Totaal TV mag vijf keer een VIP-pakket voor deze dramathriller weggeven, met daarin het boek (filmeditie) en twee bioscoopkaartjes.

    TV-TIP Keuringsdienst van Waarde

    Keuringsdienst van Waarde
    NPO 3 om 20:25 uur
    Wat klopt er van de claims van fabrikanten? Neem nou het 'haasje'. Iedereen kent wel de varkens- of ossenhaas, maar ineens waren er ook haasjes van kip, zalm, forel en kalkoen. Waar zit 'ie dan precies en waarom is hij altijd net even duurder dan een filetje? De Keuringsdienst vist het uit.