1. Interviews

  Victor Abeln

  First Dates Hotel

  In het First Dates Hotel stopt de date niet bij het betalen van de rekening en is Victor meer dan alleen die hunk achter de bar.
  24 januari
  Victor Abeln

  Wat kunnen we verwachten van First Dates Hotel?

  “Vrijgezelle dames en heren schuiven niet alleen aan voor een diner voor twee, maar checken in voor een hele dag. Ze krijgen voordat de date losbarst eerst tijd om te wennen aan de locatie en de optie om te zwemmen of de gym te testen. Na het etentje krijgen ze de keuze of ze op een vervolgdate willen gaan of niet. Als dat het geval is, dan blijven ze in het hotel slapen en gaan ze de dag erna weer op date.

   

  Een ode aan de onenightstand?

  “Ab-so-luut niet! Al weet ik wel dat een paar stellen samen hebben geslapen, maar de singles krijgen altijd twee aparte kamers als ze besluiten de volgende dag op een vervolgdate te gaan. Wij zijn juist de tegenbeweging van programma’s als Temptation Island en Ex on the Beach. Die zijn veel meer op sensatie gericht, met camera’s in de slaapkamer. First Dates Hotel is meer slow-tv met respect voor privacy.”

   

  Is jouw rol ook veranderd?

  “In essentie blijf ik de barman. Maar soms, als een kandidaat in de hottub zit of naar de sportschool gaat, kom ik daar een drankje brengen en een praatje maken. Dat is ook precies wat ik zo leuk vind aan mijn functie: snel schakelen met degene tegenover je en kijken wat voor persoon dat
  eigenlijk is.”

   

  Hoe is het om ‘s lands bekendste barman te zijn?

  “Haha, dat blijft een rare situatie… Want zo voel ik me natuurlijk helemaal niet. Ik heb ook geen kapsones gekregen. Ik ben niet een of andere aan lager wal geraakte tv-ster die om geld te verdienen in de horeca werkt. Ook als de camera’s niet draaien, ben ik gewoon barman, bij Sociëteit Sexyland in Amsterdam.”

   

  Ben je weleens verliefd geworden op een kandidaat?

  “Haha, oprecht niet! Maar soms krijg ik wel iemand aan de bar met wie ik nog wat langer door zou willen kletsen. Ik zie mezelf ook niet als ‘De Knappe Barman’ of zo. De magie moet aan de andere kant van de toog plaatsvinden, niet bij mij.”

   

  Wat zijn jouw tips voor beginnende daters?

  “Doe het rustig aan, wees niet te stellig en zoek verbinding. Advies voor mannen: stel veel vragen en wees geïnteresseerd. Tip voor vrouwen: praat niet teveel over dingen die mannen niet boeien.”

   

  Wat kijk je zelf graag op tv?

  “Bovenaan mijn favorietenlijstje staat Expeditie Robinson. Mijn droom is daar nog eens aan mee te doen. Ik kijk ook graag 2 voor 12, maar vooral omdat ik Astrid Joosten zo’n knappe vrouw vind. En de mooiste tv ooit gemaakt blijft Villa Felderhof met Herman Brood en Majoor Bosshardt.”

 1. Doe mee en win!

  • *

   5X DVD SHOPLIFTERS

   Shoplifters trok meer dan honderdduizend Nederlandse bezoekers naar de bioscoop. Dit Japanse drama, dat een Oscarnominatie voor Beste Buitenlandse Film kreeg, is vanaf nu verkrijgbaar op dvd en Video on Demand: Totaal TV mag de dvd vijf keer weggeven.

  TV-TIP Das Boot

  Das Boot
  NPO 2 om 20:00 uur
  De bemanning van de U-612 vaart in deze laatste aflevering terug naar La Rochelle. Opgelucht, maar tegelijkertijd verslagen. Om de perikelen aan boord van de U-612 te verhullen, verzint de bemanning een list.

  TV-TIP Those Who Kill

  Those Who Kill
  NPO 3 om 20:30 uur
  Hoewel het halve land in 2011 nagelbijtend voor de tv zat, trok het Deense TV2 na het eerste seizoen toch de stekker uit Those Who Kill. Er volgden weliswaar nog wat remakes, waaronder De Jacht op SBS6, maar daarna werd het stil rond speurdersduo Bach en Cedergren. Totdat Viaplay, zeg maar het Scandinavische Videoland, de serie begin dit jaar nieuw leven inblies. Met een nieuwe cast én een nieuw verhaal. Het tweede seizoen start met de speurtocht naar de zeventienjarige Julie, een zaak die rechercheur Jan Michelsen al een half jaar wakker houdt.

  Interview

  • *

   Bridget Maasland

   De zwakste schakel

   Precies achttien jaar na de eerste aflevering van De zwakste schakel keert Bridget Maasland terug met die knalharde kennisquiz.
   Reacties0 reactie(s)