1. Interviews

  Victor Abeln

  First Dates Hotel

  In het First Dates Hotel stopt de date niet bij het betalen van de rekening en is Victor meer dan alleen die hunk achter de bar.
  24 januari
  Victor Abeln

  Wat kunnen we verwachten van First Dates Hotel?

  “Vrijgezelle dames en heren schuiven niet alleen aan voor een diner voor twee, maar checken in voor een hele dag. Ze krijgen voordat de date losbarst eerst tijd om te wennen aan de locatie en de optie om te zwemmen of de gym te testen. Na het etentje krijgen ze de keuze of ze op een vervolgdate willen gaan of niet. Als dat het geval is, dan blijven ze in het hotel slapen en gaan ze de dag erna weer op date.

   

  Een ode aan de onenightstand?

  “Ab-so-luut niet! Al weet ik wel dat een paar stellen samen hebben geslapen, maar de singles krijgen altijd twee aparte kamers als ze besluiten de volgende dag op een vervolgdate te gaan. Wij zijn juist de tegenbeweging van programma’s als Temptation Island en Ex on the Beach. Die zijn veel meer op sensatie gericht, met camera’s in de slaapkamer. First Dates Hotel is meer slow-tv met respect voor privacy.”

   

  Is jouw rol ook veranderd?

  “In essentie blijf ik de barman. Maar soms, als een kandidaat in de hottub zit of naar de sportschool gaat, kom ik daar een drankje brengen en een praatje maken. Dat is ook precies wat ik zo leuk vind aan mijn functie: snel schakelen met degene tegenover je en kijken wat voor persoon dat
  eigenlijk is.”

   

  Hoe is het om ‘s lands bekendste barman te zijn?

  “Haha, dat blijft een rare situatie… Want zo voel ik me natuurlijk helemaal niet. Ik heb ook geen kapsones gekregen. Ik ben niet een of andere aan lager wal geraakte tv-ster die om geld te verdienen in de horeca werkt. Ook als de camera’s niet draaien, ben ik gewoon barman, bij Sociëteit Sexyland in Amsterdam.”

   

  Ben je weleens verliefd geworden op een kandidaat?

  “Haha, oprecht niet! Maar soms krijg ik wel iemand aan de bar met wie ik nog wat langer door zou willen kletsen. Ik zie mezelf ook niet als ‘De Knappe Barman’ of zo. De magie moet aan de andere kant van de toog plaatsvinden, niet bij mij.”

   

  Wat zijn jouw tips voor beginnende daters?

  “Doe het rustig aan, wees niet te stellig en zoek verbinding. Advies voor mannen: stel veel vragen en wees geïnteresseerd. Tip voor vrouwen: praat niet teveel over dingen die mannen niet boeien.”

   

  Wat kijk je zelf graag op tv?

  “Bovenaan mijn favorietenlijstje staat Expeditie Robinson. Mijn droom is daar nog eens aan mee te doen. Ik kijk ook graag 2 voor 12, maar vooral omdat ik Astrid Joosten zo’n knappe vrouw vind. En de mooiste tv ooit gemaakt blijft Villa Felderhof met Herman Brood en Majoor Bosshardt.”

 1. Doe mee en win!

  • *

   5X2 TICKETS ZIGGO F1 LIVE

   De Grand Prix van Oostenrijk is 30 juni niet alleen levensecht te volgen op de tribunes bij het circuit, maar ook voor duizenden fans in de Ziggo Dome. Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes voor dit live evenement in de Ziggo Dome weggeven.

  TV-TIP Inspector Banks

  Inspector Banks
  NPO 2 om 20:25 uur
  Annie Cabbot (Andrea Lowe) is terug van zwangerschapsverlof, zowel in de serie als in het echte leven. Vervangster Helen Morton (Caroline Catz) deed het zo goed dat ze mag blijven. Het team van inspecteur Alan Banks (Stephen Tompkinson) mag meteen aan de bak als een tiener vermist wordt. Alles wijst op een ontvoering en dan moet je net een inspecteur met verse moedergevoelens hebben...

  TV-TIP De Roelvinkjes passen op de winkel

  De Roelvinkjes passen op de winkel
  SBS6 om 20:25 uur
  Acht weken lang hebben de Roelvinkjes op diverse winkels gepast en daar komt nu een einde aan. In de laatste aflevering moeten Dries, Donny, Dave en Honoria aan de slag in een viswinkel. Het gezin ontdekt dat er heel veel bij komt kijken om een viswinkel te runnen en dat je niet kunt ontsnappen aan de penetrante geur.

  Interview

  • *

   Barry Atsma

   The Rook

   Ideale schoonzoon Barry Atsma speelt een enge creep in de internationale thrillerserie The Rook, over mensen met paranormale gaven.
   Reacties0 reactie(s)