1. Interviews

  Victor Abeln

  First Dates Hotel

  In het First Dates Hotel stopt de date niet bij het betalen van de rekening en is Victor meer dan alleen die hunk achter de bar.
  24 januari
  Victor Abeln

  Wat kunnen we verwachten van First Dates Hotel?

  “Vrijgezelle dames en heren schuiven niet alleen aan voor een diner voor twee, maar checken in voor een hele dag. Ze krijgen voordat de date losbarst eerst tijd om te wennen aan de locatie en de optie om te zwemmen of de gym te testen. Na het etentje krijgen ze de keuze of ze op een vervolgdate willen gaan of niet. Als dat het geval is, dan blijven ze in het hotel slapen en gaan ze de dag erna weer op date.

   

  Een ode aan de onenightstand?

  “Ab-so-luut niet! Al weet ik wel dat een paar stellen samen hebben geslapen, maar de singles krijgen altijd twee aparte kamers als ze besluiten de volgende dag op een vervolgdate te gaan. Wij zijn juist de tegenbeweging van programma’s als Temptation Island en Ex on the Beach. Die zijn veel meer op sensatie gericht, met camera’s in de slaapkamer. First Dates Hotel is meer slow-tv met respect voor privacy.”

   

  Is jouw rol ook veranderd?

  “In essentie blijf ik de barman. Maar soms, als een kandidaat in de hottub zit of naar de sportschool gaat, kom ik daar een drankje brengen en een praatje maken. Dat is ook precies wat ik zo leuk vind aan mijn functie: snel schakelen met degene tegenover je en kijken wat voor persoon dat
  eigenlijk is.”

   

  Hoe is het om ‘s lands bekendste barman te zijn?

  “Haha, dat blijft een rare situatie… Want zo voel ik me natuurlijk helemaal niet. Ik heb ook geen kapsones gekregen. Ik ben niet een of andere aan lager wal geraakte tv-ster die om geld te verdienen in de horeca werkt. Ook als de camera’s niet draaien, ben ik gewoon barman, bij Sociëteit Sexyland in Amsterdam.”

   

  Ben je weleens verliefd geworden op een kandidaat?

  “Haha, oprecht niet! Maar soms krijg ik wel iemand aan de bar met wie ik nog wat langer door zou willen kletsen. Ik zie mezelf ook niet als ‘De Knappe Barman’ of zo. De magie moet aan de andere kant van de toog plaatsvinden, niet bij mij.”

   

  Wat zijn jouw tips voor beginnende daters?

  “Doe het rustig aan, wees niet te stellig en zoek verbinding. Advies voor mannen: stel veel vragen en wees geïnteresseerd. Tip voor vrouwen: praat niet teveel over dingen die mannen niet boeien.”

   

  Wat kijk je zelf graag op tv?

  “Bovenaan mijn favorietenlijstje staat Expeditie Robinson. Mijn droom is daar nog eens aan mee te doen. Ik kijk ook graag 2 voor 12, maar vooral omdat ik Astrid Joosten zo’n knappe vrouw vind. En de mooiste tv ooit gemaakt blijft Villa Felderhof met Herman Brood en Majoor Bosshardt.”

 1. TV-TIP Oceans

  Oceans
  RTL 4 om 07:00 uur
  Natuurliefhebbers likken hun vingers af bij deze fantastische documentaire. De makers verdwijnen letterlijk onder het wateroppervlak en laten een onbeschrijflijke schoonheid, mar ook een afschuwelijk toekomstbeeld zien, indien er niet snel iets wordt gedaan aan overbevissing, verontreiniging en andere ellende. Blij wordt je niet van deze confronterende film, die met een enkel beeld laat voelen wat Al Gore met een hele film probeerde uit te leggen. Moeder Natuur is wreed, maar de mens nog veel meer.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 KAARTEN WHAT MEN WANT

   Ali David is een sportagente die moet concurreren met haar mannelijke collega’s. Door een samenloop van omstandigheden kan ze ineens de gedachten van mannen horen. Met deze nieuwe gave is ze haar collega’s te slim af maar zet ze wel haar relaties, waaronder die met haar vriend, op het spel. Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes voor deze komedie weggeven.

  TV-TIP Zapp Awards 2019

  Zapp Awards 2019
  NPO 3 om 19:25 uur
  Zapplive-gezichten Klaas van Kruistum en Saskia Weerstand reiken live vanuit de vorstin in Hilversum voor het vierde jaar de Zapp Awards uit. Welke jeugdprogramma's, YouTubers, artiesten en presentatoren vallen er dit jaar in de prijzen en gaan met zo'n felbegeerde Award naar huis? En misschien nog wel belangrijker: wie wint dit jaar de Veer-in-je-reet Award?

  Interview

  • *

   Miljuschka Witzenhausen

   Miljuschka in Japan

   In een poging de geheimen van de Japanse keuken te ontrafelen, waagde Miljuschka Witzenhausen zich aan extreem giftige en nog bewegende visgerechten.
   Reacties0 reactie(s)