Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  3FM wordt eindelijk wakker: Het Glazen Huis keert terug

  Een voor veel kijkers en luisteraars minder aantrekkelijke looptocht door Nederland moet plaatsmaken, want Het Glazen Huis keert in december terug.
  Jarco Kriek
  4 november 2021
  comments 4
  3FM wordt eindelijk wakker: Het Glazen Huis keert terug
  Foto Getty Images

  3FM organiseert ook dit jaar in de dagen voor kerstmis de inzamelingsactie NPO 3FM Serious Request. Dit jaar wordt geld voor het Wereld Natuurfonds ingezameld dat de opbrengst van deze actie gaat gebruiken voor het beschermen en herstellen van regenwouden in Zuid-Amerika. Dit jaar trekken de 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen hoofdzakelijk de kar bij deze actie. Ze gaan echter niet saai in duo’s door Nederland slenteren. 3FM haalt namelijk Het Glazen Huis weer van de plank.

   

  Amersfoort

  Het Glazen Huis staat van 18 tot en met 24 december opgesteld in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Hoe de actie precies inhoud gaat krijgen, hangt af van de eventueel op dat moment geldende coronamaatregelen. Tijdens de actie stijgt de temperatuur in Het Glazen Huis letterlijk tot grote hoogte om de inzittenden, het publiek en de luisteraars danwel kijkers te attenderen op de gevolgen van het broeikaseffect. Het publiek moet zich inspannen in een kas die met Het Glazen Huis verbonden is om de temperatuur te laten dalen.

   

  Ook op tv

  Het Glazen Huis wordt in de ether via FM en DAB+, online en alle overige uitzendkanalen van NPO 3FM uitgezonden. Het evenement kan ook 24 uur per dag op tv worden gevolgd. De publieke omroep zet hiervoor digitaal themakanaal NPO 1 Extra in. Deze zender zal tijdens deze actie bij veel distributeurs – waaronder Ziggo en KPN – voor alle abonnees beschikbaar zijn.

  NPO3FMNPO 3FMSerious RequestHet Glazen HuisGlazen HuisWereld Natuurfonds

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Pak van mijn hart

  Pak van mijn hart
  SBS6 om 20:00 uur
  De broers Tom en Niek runnen een sinterklaascentrale. De aantrekkelijke Julia huurt de mannen in en deze klus verandert alles.

  TV-TIP Christmas in Evergreen: Letters to Santa

  Christmas in Evergreen: Letters to Santa
  RTL 8 om 20:00 uur
  Lisa bezoekt voor het eerst in jaren weer haar geboorteplaats Evergreen en schrikt als ze hoort dat de dorpswinkel moet sluiten.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)