Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  3FM wordt eindelijk wakker: Het Glazen Huis keert terug

  Een voor veel kijkers en luisteraars minder aantrekkelijke looptocht door Nederland moet plaatsmaken, want Het Glazen Huis keert in december terug.
  Jarco Kriek
  4 november 2021
  comments 4
  3FM wordt eindelijk wakker: Het Glazen Huis keert terug
  Foto Getty Images

  3FM organiseert ook dit jaar in de dagen voor kerstmis de inzamelingsactie NPO 3FM Serious Request. Dit jaar wordt geld voor het Wereld Natuurfonds ingezameld dat de opbrengst van deze actie gaat gebruiken voor het beschermen en herstellen van regenwouden in Zuid-Amerika. Dit jaar trekken de 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen hoofdzakelijk de kar bij deze actie. Ze gaan echter niet saai in duo’s door Nederland slenteren. 3FM haalt namelijk Het Glazen Huis weer van de plank.

   

  Amersfoort

  Het Glazen Huis staat van 18 tot en met 24 december opgesteld in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Hoe de actie precies inhoud gaat krijgen, hangt af van de eventueel op dat moment geldende coronamaatregelen. Tijdens de actie stijgt de temperatuur in Het Glazen Huis letterlijk tot grote hoogte om de inzittenden, het publiek en de luisteraars danwel kijkers te attenderen op de gevolgen van het broeikaseffect. Het publiek moet zich inspannen in een kas die met Het Glazen Huis verbonden is om de temperatuur te laten dalen.

   

  Ook op tv

  Het Glazen Huis wordt in de ether via FM en DAB+, online en alle overige uitzendkanalen van NPO 3FM uitgezonden. Het evenement kan ook 24 uur per dag op tv worden gevolgd. De publieke omroep zet hiervoor digitaal themakanaal NPO 1 Extra in. Deze zender zal tijdens deze actie bij veel distributeurs – waaronder Ziggo en KPN – voor alle abonnees beschikbaar zijn.

  NPO3FMNPO 3FMSerious RequestHet Glazen HuisGlazen HuisWereld Natuurfonds

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP De Verraders

  De Verraders
  RTL 4 om 20:00 uur
  Het leven van een getrouwe gaat niet over rozen. De kans om de finish te halen is klein, maar soms moet je een gokje wagen.

  TV-TIP Louis Therou: Dark States

  Louis Therou: Dark States
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het aantal mensen dat naar z’n grootje is geschoten in District 5, een niet al te gezellig stadsdeel van Milwaukee, is de afgelopen jaren fors gestegen.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)