Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ACM constateert dat Ziggo minder in trek is

  Toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) publiceert regelmatig de Telecommonitor. Hieruit blijkt dat Ziggo aanhoudend klanten verliest.
  Jarco Kriek
  5 augustus 2022
  comments 3
  ACM constateert dat Ziggo minder in trek is

  Het is natuurlijk geen verrassing dat ook ACM klantenverlies bij Ziggo constateert. Eerder bleek dit al uit onderzoeken van Telecompaper en de eigen kwartaalcijfers van eigenaar VodafoneZiggo. Het verlies van klanten hoeft overigens geen negatieve gevolgen te hebben voor een aanbieder van vaste en mobiele diensten. Eveneens belangrijk is het maandelijkse bestedingspatroon van abonnees en of zij een vast abonnement met een mobiel abonnement bij dezelfde aanbieder combineren.

   

  Gecombineerde diensten

  Bij VodafoneZiggo betekent dit het combineren van vaste diensten van Ziggo met mobiele diensten van Vodafone. Voor Ziggo geldt dat het de hoogste ARPU van alle Nederlandse aanbieders van vaste diensten heeft. Met andere woorden: Ziggo-abonnees geven het meeste uit voor de afgenomen vaste diensten.

   

  Meest gebruikt

  ACM constateert dat het aantal Ziggo-abonnees in het eerste kwartaal van 2022 is gedaald naar 3,89 miljoen. Maar ondanks deze daling blijft Ziggo de grootste aanbieder van tv-diensten in Nederland. Opvallend is de stijging van het aantal verkochte tv-abonnementen bij aanbieders die deze dienst via DSL koperdraad leveren. Ook bij glasvezelaanbieders steeg het aantal verkochte tv-abonnementen. ACM constateert ook bij de verkoop van internetabonnementen een daling bij Ziggo. Niet onverwacht is dat er meer internetabonnementen werden verkocht via glasvezelnetwerken van onder meer KPN NetwerkNL, Delta Fiber en Open Dutch Fiber.

  Autoriteit Consument & MarktACMTelecommonitorZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetabonnementklantverlieskwartaalcijfers

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)