Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Actie met goedkoper of zelfs gratis Formule 1, voetbal en darts kijken Viaplay bijna voorbij

  Nog iets minder dan twee weken kunnen Nederlandse sport-, film- en serieliefhebbers een goedkoper abonnement afsluiten bij streamingdienst Viaplay.
  Jarco Kriek
  18 februari 2023
  comments 1
  Actie met goedkoper of zelfs gratis Formule 1, voetbal en darts kijken Viaplay bijna voorbij
  Foto Getty Images

  Viaplay heeft aangekondigd de abonnementsprijs vanaf 1 maart van €13,99 naar €15,99 per maand te verhogen. Voor wie een Viaplay-abonnement bij een Nederlandse provider heeft lopen wordt de nieuwe maandprijs niet altijd direct berekend. Ziggo voert de prijsverhoging direct door, maar KPN laat klanten die vóór 1 maart een Viaplay-abonnement afsluiten nog tot 1 juli – de dag dat het telecombedrijf de jaarlijkse prijsaanpassing gaat doorberekenen – de oude maandprijs betalen. Kijkers die direct bij Viaplay een maandabonnement afsluiten moeten vanaf maart meteen de nieuwe prijs betalen.

   

  Jaarabonnement

  Wie de komende twaalf maanden voor een veel lagere maandprijs Viaplay wil kijken, kan tot 28 februari een jaarabonnement afsluiten. De huidige actie zorgt voor een maandelijkse korting van €5,50 ten opzichte van de nieuwe maandprijs. Dit betekent dat een jaar lang maandelijks €10,49 door Viaplay van de rekening wordt afgeschreven. Het tussentijds opzeggen van dit jaarabonnement is echter niet mogelijk. Bestaande Viaplay-klanten waarvan het jaarabonnement in maart afloopt, kunnen met de klantenservice van de streamingdienst contact opnemen om vóór 28 februari het aflopende jaarabonnement om te zetten naar een nieuw jaarabonnement tegen de huidige actieprijs.

   

  Gratis

  In veel gebieden in Nederland is er zelfs een mogelijkheid om het komende Formule 1-seizoen gratis naar alle Viaplay-content te kijken, dus inclusief films, series en sport. Hiervoor moet de kijker dan wel overstappen naar een andere aanbieder voor de levering van tv en internet. Solcon biedt nieuwe abonnees namelijk gratis Viaplay aan. Bestaande Solcon-abonnees krijgen de eerste maanden een korting bij afname van een Viaplay-abonnement. Solcon is beschikbaar op glasvezelnetwerken van KPN NetwerkNL/Glaspoort en Delta Fiber, maar niet overal in Nederland. Als zelfstandige dochter van KPN levert Solcon tv via hetzelfde platform als KPN. Ook het lineaire kanaal Viaplay Xtra wordt als extra aangeboden bij het Viaplay-abonnement.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstFormule 1voetbalPremier LeagueBundesligadartsabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)