Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Actie met goedkoper of zelfs gratis Formule 1, voetbal en darts kijken Viaplay bijna voorbij

  Nog iets minder dan twee weken kunnen Nederlandse sport-, film- en serieliefhebbers een goedkoper abonnement afsluiten bij streamingdienst Viaplay.
  Jarco Kriek
  18 februari 2023
  comments 1
  Actie met goedkoper of zelfs gratis Formule 1, voetbal en darts kijken Viaplay bijna voorbij
  Foto Getty Images

  Viaplay heeft aangekondigd de abonnementsprijs vanaf 1 maart van €13,99 naar €15,99 per maand te verhogen. Voor wie een Viaplay-abonnement bij een Nederlandse provider heeft lopen wordt de nieuwe maandprijs niet altijd direct berekend. Ziggo voert de prijsverhoging direct door, maar KPN laat klanten die vóór 1 maart een Viaplay-abonnement afsluiten nog tot 1 juli – de dag dat het telecombedrijf de jaarlijkse prijsaanpassing gaat doorberekenen – de oude maandprijs betalen. Kijkers die direct bij Viaplay een maandabonnement afsluiten moeten vanaf maart meteen de nieuwe prijs betalen.

   

  Jaarabonnement

  Wie de komende twaalf maanden voor een veel lagere maandprijs Viaplay wil kijken, kan tot 28 februari een jaarabonnement afsluiten. De huidige actie zorgt voor een maandelijkse korting van €5,50 ten opzichte van de nieuwe maandprijs. Dit betekent dat een jaar lang maandelijks €10,49 door Viaplay van de rekening wordt afgeschreven. Het tussentijds opzeggen van dit jaarabonnement is echter niet mogelijk. Bestaande Viaplay-klanten waarvan het jaarabonnement in maart afloopt, kunnen met de klantenservice van de streamingdienst contact opnemen om vóór 28 februari het aflopende jaarabonnement om te zetten naar een nieuw jaarabonnement tegen de huidige actieprijs.

   

  Gratis

  In veel gebieden in Nederland is er zelfs een mogelijkheid om het komende Formule 1-seizoen gratis naar alle Viaplay-content te kijken, dus inclusief films, series en sport. Hiervoor moet de kijker dan wel overstappen naar een andere aanbieder voor de levering van tv en internet. Solcon biedt nieuwe abonnees namelijk gratis Viaplay aan. Bestaande Solcon-abonnees krijgen de eerste maanden een korting bij afname van een Viaplay-abonnement. Solcon is beschikbaar op glasvezelnetwerken van KPN NetwerkNL/Glaspoort en Delta Fiber, maar niet overal in Nederland. Als zelfstandige dochter van KPN levert Solcon tv via hetzelfde platform als KPN. Ook het lineaire kanaal Viaplay Xtra wordt als extra aangeboden bij het Viaplay-abonnement.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstFormule 1voetbalPremier LeagueBundesligadartsabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview