Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Acties dreigen bij Ziggo

  Vakbond FNV en VodafoneZiggo hebben het met elkaar aan de stok bij cao-onderhandelingen. Hierdoor dreigen acties bij de bedrijfsonderdelen Ziggo en Vodafone.
  Jarco Kriek
  3 november 2022
  comments 1
  Acties dreigen bij Ziggo
  Foto Getty Images

  Telecompaper meldt dat er deze week een bijeenkomst van FNV met medewerkers van VodafoneZiggo is geweest. Een meerderheid van de werknemers van VodafoneZiggo heeft hierbij aangegeven ontevreden te zijn met het eindaanbod van hun werkgever en is bereid om actie te voeren. Eerder had FNV zelf al aangegeven het eindaanbod van VodafoneZiggo onder de maat te vinden.

   

  Acties

  FNV en VodafoneZiggo onderhandelen sinds de zomer over een nieuwe cao, maar zijn tot op heden nog niet tot overeenstemming gekomen. Naast FNV onderhandelt het mediabedrijf ook met CNV Connectief en De Unie over een nieuwe cao. Na de afwijzing van het eindaanbod van VodafoneZiggo gaat FNV nu met de werknemers van het mediabedrijf in gesprek om te bepalen welke acties er gevoerd gaan worden.

  ZiggoVodafoneVodafoneZiggo

  Reacties

 1. TV-TIP John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2
  RTL 7 om 20:25 uur
  Eigenlijk wil huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen, maar dat zit er voorlopig niet in. Hij heeft nog een schuld in te lossen bij voormalig opdrachtgever Santino D'Antonio. Daarvoor moet hij naar Italië. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega's achter zich aan.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS 6 om 20:30 uur
  Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)