Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Acties dreigen bij Ziggo

  Vakbond FNV en VodafoneZiggo hebben het met elkaar aan de stok bij cao-onderhandelingen. Hierdoor dreigen acties bij de bedrijfsonderdelen Ziggo en Vodafone.
  Jarco Kriek
  3 november 2022
  comments 1
  Acties dreigen bij Ziggo
  Foto Getty Images

  Telecompaper meldt dat er deze week een bijeenkomst van FNV met medewerkers van VodafoneZiggo is geweest. Een meerderheid van de werknemers van VodafoneZiggo heeft hierbij aangegeven ontevreden te zijn met het eindaanbod van hun werkgever en is bereid om actie te voeren. Eerder had FNV zelf al aangegeven het eindaanbod van VodafoneZiggo onder de maat te vinden.

   

  Acties

  FNV en VodafoneZiggo onderhandelen sinds de zomer over een nieuwe cao, maar zijn tot op heden nog niet tot overeenstemming gekomen. Naast FNV onderhandelt het mediabedrijf ook met CNV Connectief en De Unie over een nieuwe cao. Na de afwijzing van het eindaanbod van VodafoneZiggo gaat FNV nu met de werknemers van het mediabedrijf in gesprek om te bepalen welke acties er gevoerd gaan worden.

  ZiggoVodafoneVodafoneZiggo

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)