Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ajax en AZ in Europa League live op tv en radio

    In de achtste finales van de Europese voetbalcompetitie Europa League komen donderdag 20 februari Ajax en AZ in actie.
    Jarco Kriek
    20 februari 2020
    comments 0
    Ajax live op RTL 7 en FOX Sports
    Foto ProShots

    Ajax en AZ zijn de enige Nederlandse clubs die een plek in de knock-out fase van de Europa League hebben weten te bemachtigen. De wedstrijden van beide clubs zijn in ruim zeven miljoen huishoudens via open net-kanaal RTL 7 te bekijken. De Europa League-avond op RTL 7 begint om 18.00 uur met de voorbeschouwing waarbij de analisten Theo Jansen en Jan Boskamp aanwezig zijn. Als eerste wordt om 18.55 uur de wedstrijd Getafe - Ajax live uitgezonden. Direct aansluitend volgt vanaf 21.00 uur AZ - LASK Linz.

     

    FOX Sports

    Beide wedstrijden zijn ook bij betaalzender FOX Sports te bekijken. Het hoofdkanaal FOX Sports 1 is bij distributeurs KPN, Canal Digitaal, Online.nl, T-Mobile en Youfone zonder extra kosten met het basis tv-abonnement te bekijken. Om naar de overige wedstrijden in de Europa League te kijken, is een aanvullend abonnement bij alle aanbieders – zoals Ziggo, Delta en Caiway – nodig. FOX Sports zendt naast de wedstrijden van de Nederlandse clubs onder meer ook Club Brugge – Manchester United en Eintracht Frankfurt – RB Salzburg live uit.

     

    Radio

    Op radio zijn op NPO Radio 1 flitsen van de wedstrijden van AZ en Ajax te beluisteren. De radiozender is in Nederland in de ether via FM en DAB+ alsmede online met radio-apps als RadioNed+ en TuneIn te beluisteren.

    voetbalEuropa LeagueRTL 7FOX SportsAjaxAZtvtelevisieradioonline

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview