Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ajax ‘gratis’ bij Ziggo

  Ziggo heeft de uitzendrechten van de oefenwedstrijden van Ajax in bezit voor Ziggo Sport. Dit is een onderdeel van de sponsorovereenkomst met de Amsterdamse voetbalclub.
  Jarco Kriek
  1 juli 2022
  comments 3
  Ajax ‘gratis’ bij Ziggo
  Foto Getty Images

  Dit weekend is de tweede oefenwedstrijd van Ajax live te zien op Ziggo Sport. Ziggo Sport is voor alle abonnees van het kabelbedrijf beschikbaar op voorkeuzekanaal 14. Klanten van andere providers zoals KPN, T-Mobile en Canal Digitaal moeten een extra abonnement afnemen om naar de kanalen van Ziggo Sport Totaal te kunnen kijken.

   

  Wanneer speelt Ajax?

  Ajax speelt zaterdag 2 juli in De Lutte de tweede oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen tegen SC Paderborn. De wedstrijd is de afsluiting van de eerste trainingsweek van de Amsterdamse club. Afgelopen dinsdag werd de eerste wedstrijd tegen het Duitse SV Meppen met 3-0 gewonnen. Ajax – SC Paderborn begint om 13.00 uur.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalvoetbalAjax

  Reacties

 1. TV-TIP Down the Road

  Down the Road
  NPO 3 om 20:25 uur
  Nauwelijks bekomen van het afscheid van thuis, de vliegreis en de eerste Thaise indrukken, heeft Dieter een nieuwe hobbel voor zijn reisgenoten in petto: een fietstocht door Chiang Mai. Terwijl Bob, Ruben en Anne-Sophie vol zelfvertrouwen op hun stalen ros klimmen, is Ellen wat minder positief gestemd. Als de ketting op zo’n honderd meter van het startpunt ook nog eens van haar roze driewieler vliegt, krijgt de normaal gesproken zo vrolijke Ellen een fikse zenuwinzinking.

  TV-TIP Weg van Jou

  Weg van Jou
  RTL 8 om 20:25 uur
  De ambitieuze Evi (Katja Herbers) hoopt op een baan in Rio de Janeiro. Het loopt net anders: haar chef geeft haar de verantwoordelijkheid over een groot project in Terneuzen. De stadse Evi kan maar moeilijk wennen in Zeeland en ze wil het liefst zo snel mogelijk terug naar Rotterdam. Tot ze schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)