Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ajax ‘gratis’ bij Ziggo

  Ziggo heeft de uitzendrechten van de oefenwedstrijden van Ajax in bezit voor Ziggo Sport. Dit is een onderdeel van de sponsorovereenkomst met de Amsterdamse voetbalclub.
  Jarco Kriek
  1 july 2022
  comments 3
  Ajax ‘gratis’ bij Ziggo
  Foto Getty Images

  Dit weekend is de tweede oefenwedstrijd van Ajax live te zien op Ziggo Sport. Ziggo Sport is voor alle abonnees van het kabelbedrijf beschikbaar op voorkeuzekanaal 14. Klanten van andere providers zoals KPN, T-Mobile en Canal Digitaal moeten een extra abonnement afnemen om naar de kanalen van Ziggo Sport Totaal te kunnen kijken.

   

  Wanneer speelt Ajax?

  Ajax speelt zaterdag 2 juli in De Lutte de tweede oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen tegen SC Paderborn. De wedstrijd is de afsluiting van de eerste trainingsweek van de Amsterdamse club. Afgelopen dinsdag werd de eerste wedstrijd tegen het Duitse SV Meppen met 3-0 gewonnen. Ajax – SC Paderborn begint om 13.00 uur.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalvoetbalAjax

  Reacties

 1. TV-TIP De beentjes van Sint-Hildegard

  De beentjes van Sint-Hildegard
  NPO 1 om 21:18 uur
  In 35 jaar huwelijk met Gedda heeft Jan eigenlijk nooit iets zelf beslist. Na de dood van zijn schoonvader begint dat steeds meer te knagen: hij wil vrijheid. Jan maakt rare sprongen om dat te bereiken. Ondertussen voelt ook hun dochter Liesbeth zich gevangen in haar relatie.

  TV-TIP Bezorgd

  Bezorgd
  NPO 3 om 21:46 uur
  Iedereen die in de bezorgindustrie werkt probeert een goede toekomst veilig te stellen. Maar lukt dit ook met alle tekortkomingen van deze nieuwe economie?

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)