Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ajax – Tottenham Hotspur geheel reclamevrij op Ziggo Sport

    Gaat Ajax de finale van de Champions League spelen? Deze vraag houdt sportliefhebbers de komende dagen bezig. Het antwoord wordt woensdagavond live en zonder reclameonderbrekingen op tv beantwoord.
    Jarco Kriek
    6 may 2019
    comments 0
    Ajax – Tottenham Hotspur geheel reclamevrij op Ziggo Sport
    Foto ANP

    Ziggo Sport zendt namelijk de tweede wedstrijd van Ajax in de halve finale tegen Tottenham Hotspur op woensdag 8 mei live en in het geheel zonder reclame uit. Dit meldt Ziggo Sport-woordvoerder Martijn van Opstal aan Totaal TV. De voorbeschouwing op Ziggo Sport begint om 19.40 uur. In de studio ontvangt presentator Bas van Veenendaal analist Louis van Gaal. Op het veld is Ziggo Sport-anchor Jack van Gelder samen met analist Youri Mulder voor het geven van duiding aanwezig. De aftrap van de wedstrijd vindt om 21.00 plaats. Het commentaar wordt door Sierd de Vos verzorgd.

     

    Reclamevrij

    De gehele uitzending van Ziggo Sport rond de halve finale Ajax – Tottenham Hotspur is geheel reclamevrij. Dit betekent dat geen enkele reclamespot vanaf 19.40 uur tot en met de afloop van de nabeschouwing is te zien. De wedstrijd wordt ook live uitgezonden op Veronica. Maar op deze zender wordt tijdens de voor- en nabeschouwing alsmede in de rust van de wedstrijd meerdere, vaak lange, reclameblokken uitgezonden. Veronica is bij alle distributeurs in Nederland - en dus ook bij KPN, Canal Digitaal, T-Mobile, Delta, Caiway en Online.nl - met het goedkoopste tv-abonnement te bekijken.

     

    Ziggo Sport

    Ziggo Sport is het digitale basiskanaal dat alleen bij Ziggo op voorkeuzekanaal 14 met het goedkoopste tv-abonnement te bekijken is. Het reclamevrij verslag van Ajax – Tottenham Hotspur wordt bij vrijwel alle distributeurs ook op het kanaal Ziggo Sport Select uitgezonden. Om dit kanaal te bekijken, is echter een abonnement op betaalzender Ziggo Sport Select nodig. Ajax verdedigt in de eigen Johan Cruijff ArenA een 1-0 voorsprong die vorige week in Londen werd behaald.

    voetbalChampions LeagueUEFAZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalAjaxreclamereclamevrijVeronicaTalpaTalpa TVTalpa Network

    Reacties

  1. Doe mee en win!

    TV-TIP Johnny English Reborn

    Johnny English Reborn
    om 02:32 uur
    De Britse geheime dienst ontdekt dat een mysterieuze organisatie een aanslag wil plegen en roept de hulp in van Johnny English.

    TV-TIP Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

    Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
    om 02:32 uur
    Indiana Jones wordt benaderd door de jonge Mutt. Hij heeft Indy's hulp nodig om zijn moeder van de Sovjets te redden.

    Interview

    • *

      Arnout Hauben

      Dwars door de Middellandse Zee

      De Vlaamse tv-maker Arnout Hauben is terug met een serie over de Middellandse Zee. “Het is de natuurlijke grens tussen west en oost en tussen noord en zuid. Een mooier en interessanter decor kan een reportagemaker zich niet wensen.”
      Reacties0 reactie(s)