Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ali B. en Marco Borsato buitenspel bij NPO

  NPO zet op alle radiozenders de muziek van Ali B. en Marco Borsato op de boycotlijst. Dit vanwege mogelijk grensoverschrijdend contact van de twee zangers bij The Voice of Holland.
  Jarco Kriek
  21 januari 2022
  comments 4
  Ali B. en Marco Borsato buitenspel bij NPO
  Foto Getty Images

  Tijdens en rondom The Voice of Holland – de talentenjachtshow van RTL 4 – misdroegen Ali B. en Marco Borsato zich volgens diverse vrouwelijke deelneemsters op een dusdanige manier dat zij aangifte van onder meer aanranding (Marco Borsato) of verkrachting (Ali B.) tegen de zangers hebben gedaan. Ook tegen bandleider van The Voice of Holland Jeroen Rietbergen is aangifte vanwege aanranding gedaan. De misstanden bij het programma kwamen aan het licht na onderzoek van het BNNVARA YouTube-programma BOOS van Tim Hofman.

   

  Boycot

  De door NPO aangekondigde boycot van de muziek van Ali B, en Marco Borsato treft alleen luisteraars van de zenders NPO Radio 1, NPO Radio 2 en NPO Radio 5. De muziek van beide zangers werd al enige tijd niet gedraaid op NPO 3FM, FunX en natuurlijk de klassieke radiozender NPO Radio 4.

  NPOpublieke omroepradioFMDAB+NPO Radio 1NPO RAdio 2NPO Radio 5

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)