Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ali B. en Marco Borsato buitenspel bij NPO

  NPO zet op alle radiozenders de muziek van Ali B. en Marco Borsato op de boycotlijst. Dit vanwege mogelijk grensoverschrijdend contact van de twee zangers bij The Voice of Holland.
  Jarco Kriek
  21 january 2022
  comments 4
  Ali B. en Marco Borsato buitenspel bij NPO
  Foto Getty Images

  Tijdens en rondom The Voice of Holland – de talentenjachtshow van RTL 4 – misdroegen Ali B. en Marco Borsato zich volgens diverse vrouwelijke deelneemsters op een dusdanige manier dat zij aangifte van onder meer aanranding (Marco Borsato) of verkrachting (Ali B.) tegen de zangers hebben gedaan. Ook tegen bandleider van The Voice of Holland Jeroen Rietbergen is aangifte vanwege aanranding gedaan. De misstanden bij het programma kwamen aan het licht na onderzoek van het BNNVARA YouTube-programma BOOS van Tim Hofman.

   

  Boycot

  De door NPO aangekondigde boycot van de muziek van Ali B, en Marco Borsato treft alleen luisteraars van de zenders NPO Radio 1, NPO Radio 2 en NPO Radio 5. De muziek van beide zangers werd al enige tijd niet gedraaid op NPO 3FM, FunX en natuurlijk de klassieke radiozender NPO Radio 4.

  NPOpublieke omroepradioFMDAB+NPO Radio 1NPO RAdio 2NPO Radio 5

  Reacties

 1. TV-TIP Junior Songfestival Nationale Finale

  Junior Songfestival Nationale Finale
  NPO 3 om 19:21 uur
  Voordat half minder­jarig Europa begin december naar de Armeense hoofdstad Jerevan afreist voor de internationale finale, moeten HIGH5, Infinity, Luna en Mixed Up vanuit een stampend vol Rotterdams Ahoy eerst onderling uitvechten wie van hen de nationale titel verdient. De presentatie is in handen van ervaringsdeskundigen Stefania en Matheu.

  TV-TIP Wanted

  Wanted
  Veronica om 20:00 uur
  De 25-jarige Wes is een slome, ongeïnteresseerde kantoorklerk. Dat verandert als de gevaarlijke, sexy Fox hem rekruteert voor de Fraternity, een genootschap van moordenaars die in het geheim de orde handhaven. De vader van Wes, die kortgeleden is vermoord, was ook lid van het genootschap. Wes wil wraak nemen en besluit zijn talenten als vechter en moordenaar te ontwikkelen en te verfijnen. Hij wordt sterk, slim en fit onder leiding van Fox, Sloan en de andere trainers van de Fraternity. Langzaam komt hij erachter dat de leden van het genootschap gevaarlijker zijn dan hij dacht.

  Interview