Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ali B. en Marco Borsato buitenspel bij NPO

  NPO zet op alle radiozenders de muziek van Ali B. en Marco Borsato op de boycotlijst. Dit vanwege mogelijk grensoverschrijdend contact van de twee zangers bij The Voice of Holland.
  Jarco Kriek
  21 january 2022
  comments 4
  Ali B. en Marco Borsato buitenspel bij NPO
  Foto Getty Images

  Tijdens en rondom The Voice of Holland – de talentenjachtshow van RTL 4 – misdroegen Ali B. en Marco Borsato zich volgens diverse vrouwelijke deelneemsters op een dusdanige manier dat zij aangifte van onder meer aanranding (Marco Borsato) of verkrachting (Ali B.) tegen de zangers hebben gedaan. Ook tegen bandleider van The Voice of Holland Jeroen Rietbergen is aangifte vanwege aanranding gedaan. De misstanden bij het programma kwamen aan het licht na onderzoek van het BNNVARA YouTube-programma BOOS van Tim Hofman.

   

  Boycot

  De door NPO aangekondigde boycot van de muziek van Ali B, en Marco Borsato treft alleen luisteraars van de zenders NPO Radio 1, NPO Radio 2 en NPO Radio 5. De muziek van beide zangers werd al enige tijd niet gedraaid op NPO 3FM, FunX en natuurlijk de klassieke radiozender NPO Radio 4.

  NPOpublieke omroepradioFMDAB+NPO Radio 1NPO RAdio 2NPO Radio 5

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)